Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hem sportif yargılamayı uefa'ya şikayet edip hem de sportif yargılamadan aklandım savunmasını ben olsam yapmazdım.

fb cephesinin stratejisi konusunda gelen bilgiler bu şikayetin Trabzonspor'un ceza yargılaması ve sportif yargılamayı savunma konusu yaparak kendi içinde çelişkiye düşürmek yönünde olduğu.
    geçenlerde cas bjk gerekçeli kararını okumuştum.mahkeme kararlarından fezlekeye,etik kurulu raporlarından tff disiplin,tahkim kurulu raporlarına kadar her belgeye atıf yapılmıştı.

uefa açısından kurumların verdiği kararlar bağlayıcı değil ama önemli referans noktası. bu nedenle bizim her türlü sportif ve adli yargılamadan aklanarak çıktığımızı belirtmemizde zarar yok. bizim için tüm kurum ve kurulların verdiği kararlar önemli bir delil. fb ile farkımız tahkim de dahil olmak üzere her yargılama,karar ve raporda suçlu bulunmuş olması.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tamam da hocam gslik bir durum yok ki

İddianamede Barış Özbek ile menajer Doğan Ercan arasındaki konuşmalar şu şekilde yer alıyor:

D.E. Oynuyor musun?
      B.Ö. Yok oynamıyorum ya abi, bu adam oynatmaz artık beni ya. Yok sorma bana yani bu adam hep kendi oyuncularını hep oynattırıyor.
      D.E. İyi forvet kim oynuyor?
      B.Ö. Kewell oynamıyor ya Baros oynuyor. Sağda Kazım oynuyor, solda da Stancu.
      D.E. Stancu şey Gökhan Zan oynuyor mu?
      B.Ö. Hmm oynuyor stoperde.
      D.E. Hım şeyle o zaman Servet’le Neill’i mı kesti?
      B.Ö. Yok Neill’ı sağ beke koydu ya.

18 Mart’ta F.Bahçe’nin 2-1 kazandığı G.Saray derbisinden 2.5 saat önce menajer Doğan Ercan ile F.Bahçe asbaşkanı Ali Yıldırım arasında şu konuşmalar geçiyor:

A.Y: Nasıl yani, Yekta, Kulyo, o şey oynamıyor mu Cana?
      D.E: O da şimdi Barış aradı da dedim orta sahada kim oynuyor, şey dedi abi, dedi Yekta’yı oynatıyor dedi konuşmuş birde.
      A.Y: Hım Ayhan’ı oynatmıyorlar.
      D.E: He oynatmıyor bir de o Cana oynuyormuş işte Kulyo, Kulyo.
      A.Y: E Cana da var Kana da var.
      D.E: Valla abi bunları söyledi bana haber vereyim dedim.
      A.Y: İyi tamam baboş tamam tamam. Ne diyor Barış.
      D.E: Barış’ın morali bozuk inşallah Fener yener diyor. (Gülüyor)
      A.Y: Allah aşkına
      D.E: Valla Kur’an çarpsın, s... gitsinler nasıl olsa kontratım bitiyor diyor anladın mı, sağ taraftan oynasınlar diyor, Doğan abi diyor.
      A.Y: Hım...
      D.E: Sağ tarafları kötü Neil şey ağır ya Ali abi.
      A.Y: Hı hı.
      D.E: Hakan Balta da kötü diyor ama sağ taraftan oynarlarsa diyor şey yaparlar diyor bayıltırlar diyor.
      Bu gerizekalılar yine kendi kendilerine bişeyler kurmuşlar heralde
      Haklısın, anca şikebahçenin başına belâ olur bu tapeler.
      7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Belki gs için de başvuracaklardır UEFA'ya.

GSlilerin son günlerde bizim foruma dadanmalarında bir iş var zâten.
        Abdullah Kiğılı'nın yeni deliller var ortalık karışacak dediği olay bu sanırım gs yide işin içine çekmeye çalışacaklar bir türlü, Barış Özbek'in gs-fb maçında fblilere kadroyu verdiği doğrudur tapelerdede vardı fakat burdanda bişey çıkaramazlar, amaç sanırım Uefa'ya toplu men kararını verdirtmek yani illallah ettirmek sizlemi uğraşacağım deyip kimseyi avrupaya almamalarını sağlamak ondan sonrada zaten Trabzonspor ve gs de yapmış gördünüzmü ülkemizde yapmayan yok deyip herkesi kendi ligimizde oynamaya razı göstermek olabilir diye düşünüyorum bekleyelim görelim.
        DOZER CEMİL

Yorum

• Şikecilerin bu kadar mahkumiyet ve diskalifiye alma sonrası dünya hukukunun geçerli olduğu hiç bir zeminde kazanma şansı yok.

Kazanabilecekleri ( ki o'da şüpheli) tek mahkeme ,siyasetin talimatıyla kurulacak olan mahkemedir. Oradan çıkan hiç bir karar da onları aklamayacaktır.

Rahat olun ,olaylar bizim lehimize gelişiyor.
          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Ya şu rezil kepazelerle bizleri muhattap edenler utansın arkadaş. Kimlerle nelerle muhattap olmak zorunda kalıyoruz.
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abdullah Kiğılı'nın yeni deliller var ortalık karışacak dediği olay bu sanırım gs yide işin içine çekmeye çalışacaklar bir türlü, Barış Özbek'in gs-fb maçında fblilere kadroyu verdiği doğrudur tapelerdede vardı fakat burdanda bişey çıkaramazlar, amaç sanırım Uefa'ya toplu men kararını verdirtmek yani illallah ettirmek sizlemi uğraşacağım deyip kimseyi avrupaya almamalarını sağlamak ondan sonrada zaten Trabzonspor ve gs de yapmış gördünüzmü ülkemizde yapmayan yok deyip herkesi kendi ligimizde oynamaya razı göstermek olabilir diye düşünüyorum bekleyelim görelim.
              Dediğin gibi toplu men işlerine gelir, bir de men sâdece bizim yüzümüzden gelmedi, diğerleri de yapmış diye suyu bulandırırlarsa en azından kendi tarfatarlarını yine inandırırlar.
              7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Bir şemsiye karikatürüm var 3 yıldır hususi o gün için beklettiğim.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• UEFA 48/G bendine göre UEFA nezdinde görülen bir davanın hükümlü konumunda bir takım dahi olsa başvurusu üzerine soruşturma başlatmak UEFA'nın hukuki sorumluluklarından biridir. Yani soruşturma bir nevi prosüdür gereği başlatılmıştır.

UEFA'da görülen davada Trabzonspor aleyhine teşvik ve şike suçuna bulaşan Fenerbahçe UEFA'dan men cezası almış ve bunun akabinde Trabzonspor'u UEFA Şampiyonlar Ligine kabul etmiştir. Bunun ertesi sezonlarında ise şüpheli olan takımların alınmadığı Avrupa Liglerine Trabzonspor istisnasız olarak her sezon katılmış ve hiç bir suça Avrupa nezdinde bulaşmadığı sabit bir şekilde hükme bağlanmıştır.

Artık bizler 17 Temmuz kararını bekleyeceğiz ve oradan çıkacak kararın Ülke içinde yaptırımı olacak mı olmayacak mı ( bence olmayacak ) onu göreceğiz. Ama 17 Temmuz'da olası çıkacak karar Fenerbahçe'nin küme düşürülmesı ve 2010-2011 Sezonu Şampiyonluk Kupası + ödüllerin Trabzonspor'a Federasyon tarafından teslim edilmesi gerektiğidir aksi takdirde Ülke bazında men cezası uyarısının yapılmasıdır. Bunun akabinde TFF'nin nasıl bir tutum sergileyeceği malum.

FIFA'nın Suarez'e verdiği men cezası yerel federasyonlara müdahele hakkının doğrudan doğruya futbolun merkezi konumunda bulunan oluşumun hakkı olduğunu zaten 2 gün önce bize göstermiştir. UEFA'dan gelecek müjdeli haberi bekleyin derim. Kimse canını sıkmasın herşey istediğimiz gibi ilerliyor.
                  "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Baska forumda bunu okdum

20.06.2014 tarihinde cam iscisinin11 Fabrikayla 5800 isciyle greve cıkmıstı.Bugun itibariyle hukumetimiz milli guvenligi tehdit ediyor diye grevimizi erteledi.Colugumuzun cocugumuzun ekmek davasını sermayeye peskes cekenleri su mubarek gunde allaha havale ediyorum..

Reco nun kafa yapisi bu iste.Sonunda sucu bize yikacak bu sahis.
                    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• aah memleketim aahh...
                      Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• İlk olarak ozturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu tarz haberleri ilk duyduğumuz anda bir panik, yandıklar bittikler

Sonra lehimize dönüyor
                        evet dikkatimi çeken bi husus medyada fenere müjde haberlerini subliminal mesaj olarak algılamaya başladım ben

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!

Burda bazi arkadaslar var , surece bir destekleri olmuyor ek olarak bir de moral bozuyorlar.
                          Allahinizi severseniz golge etmeyin baska ihsan istemez.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Bizi uefa ya şikayet,gs ye cepheden toslamalar hepsi hikaye.farkettinizmi uefanın resmi sitesi feneri yılın takımı caneride yılın futbolcusu seçmiş..uefa sadece fenerin yapacağı son hamlelerin hepsine fırsat veriyor.Onlara geçicici mutluluklar ve ümitler veriyor.Beyler ilk günden bu yana içeride hertürlü pisliği bekledim olduda..Uefa ya hep güvendim.Geçen hafta avrupada 110 maçta şike yapıldığı haberleri vardı..Uefa bu fırsatı emsal olarak acımadan karara bağladığında hepimizin bayramı olacak.Bu kadar eminim.Şikeciler tutuştu farketmiyormusunuz.Bize atacakları hiçbir pislik yok.Çırpındıkça batacaklar....İşin garip tarafı delil diye götürdükleri herşeyin tanıkları mahkemelerde şikecilere destek veren mahkemece tescillenmiş tipler....Uefa salak mı? Hayır ama biz salakları tanıyoruz
                            Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                            UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• fenevin bu hamleleri bizi sadece daha da hirslandiriyor.

..
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sorunuzu tam olarak doğru anladım mı bilmiyorum ama evet hem menfaatimize hemde çıkarımıza olacak bence. Ayrıca UEFA ve FIFA'da kolay yoldan bizimle ilgili bir karara varmış olup bu şikecilerin zırlamalarına karşı ellerine yasal belge almış olacak.
                                yanlış anladın demek istediğim şey Sadri başkanın ozamanlar susmasının nedeni menfaat ve çıkar ilişkileri....
                                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

Yükleniyor...
                                X