Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hani diyorlardiya Fenerbahce kiminle sike yapti, kendi basinami yapti

O savunmada tirt oldu

HEP
    DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Türkiye Futbol Federasyonu ve UEFA’nın ilk defa uygulamaya koyduğu ağır "Mali Fair-Play" ve lisanslama koşulları, kulübümüz tarafından eksiksiz yerine getirilerek, UEFA Lisansının alındığı, daha önceki bir tarihte kamuoyuna duyurulmuştu.
      Lisanslama aşamasında, Türkiye’de yaşanan şike olaylarında, kulübümüzde o dönemde görev alan bazı kişilerin şike sürecinde adlarının geçmesi nedeniyle, konuya ilişkin gerekli açıklama, bilgi ve belgeler TFF aracılığı ile UEFA’ya sunulmuştur. 19 Mayıs 2014 tarihinde UEFA tarafından kulübümüze gönderilen yazıda, şike sürecinin incelenmesine yönelik UEFA Disiplin Talimatı kapsamında kulübümüzün incelemeye alındığı bilgisi tarafımıza ulaşmıştır.

Bugün akşam saatlerinde, UEFA Tarafından gönderilen bir başka yazıda, UEFA Genel Sekreterliği ve UEFA Disiplin Müfettişliğinin talebi üzerine konunun UEFA Temyiz Organına intikal ettirildiği ve mevcut durumun 02 Haziran 2014 tarihinde karara bağlanacağı; disiplin birimlerine, varsa gerekli belgelerin 01 Haziran 2014 Tarihine kadar gönderilmesi gerektiği tarafımıza bildirilmiştir. Kulübümüzün, şike olayları ile ilgili yapılan tüm soruşturmalarda müdahil olmadığı ve herhangi bir ceza almadığı kamuoyunun malumudur.

UEFA tarafından yapılan inceleme, Yönetim Kurulumuz tarafından dikkatle takip edilecek ve istenilen ilave bilgi ve belgeler de, işbirliği içinde sunulacaktır.

Yönetim Kurulumuz, kulübümüzün hak ve menfaatlerini korumaya yönelik dikkatli ve duyarlı bir şekilde çalışmaktadır.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.

ESKİŞEHİRSPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU
      Eskişehir 2 gün boyunca gelen yazıyı gizlemiş.
      7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• şimdi de şikeye fener yak kliplerinde RTE'yi oynatsınlar yakışır.
        Canları çekerse KK ve DB'de oynayabilir.
        Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• İlk olarak Tuğrul TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          şimdi de şikeye fener yak kliplerinde RTE'yi oynatsınlar yakışır.
          Zamanı gelince yeniden sahne alacaktır.
          7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• UEFA neden bu kadar bekledi ???
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hani diyorlardiya Fenerbahce kiminle sike yapti, kendi basinami yapti

O savunmada tirt oldu
              Komple tırt olacaklar inşaallah.
              7

Yorum

• şimdi sivasla eskişehir kendi başına mı şike yaptı diye savunurlar, aha bakında görün.

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Komple tırt olacaklar inşaallah.
                  Daha yeni basliyor zaten.

Cezayi yesinler bi, ondan sonra hepten kozlar elimize geciyor. Hukukcularimizi Haci saglam tutsun yeter. Maddi manevi butun haklarimizi alacagiz

HEP
                  DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• bu da mı gol değil be

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Az önce paylastigim videoyu izlemeni tavsiye ederim renktas

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
                      Beyaz tv'nin altyazı montajına niye güvenelim İnfantino yerel federasyonlar kararlarımıza uymak zorunda dedi ses kaydını Erdem Egemen o dönem paylaşmıştı..

Bu dava kapanmadı..!
                      Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                      Komünar..

Yorum

• Hicbir haber heyecanlandirmiyor beni artik acikcasi. Beklenen bir durumdan bizim hukukcularin kendilerine pay cikarmasini da yadirgadim dogrusu. Uefa bunlara da göstermelik 1-2 sene ceza verir ve olay biter.
                        Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Eskişehir e birsey olmaz, çünkü yöneticileri şike ye karismadi ama Sivas men cezasını yer, net.

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Eskişehir e birsey olmaz, çünkü yöneticileri şike ye karismadi ama Sivas men cezasını yer, net.
                            Yanlış...

Oyuncu değil ama Teknik Direktör takimi bağlar.
                            Ayrıca Menajer oyuncu olan Ümit Karan takimi bağlar.
                            Ayrıca kulüp yöneticisi eski FB ve Eskişehir futbolcusu Zafer Tuzun kulübü bağlar.
                            En son Ertan Artan tarafından düzenlendi; 22.05.2014, 02:02.
                            HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Günaydın temiz futbol paydaşları bu güzel günde herkeşe benden çay...

bize "burada millete umut pompalamayın" diyenlere selam olsun... o kupa gelecek başka yolu yok...
                              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• eger dilaverin dedigi gibi cezalar yalan beyandansa satilmissehirde ceza yiyecektir

yoksa onlar cezasiz kurtulur

su cas da artik gerekceli karari aciklasada, bildiklerimizi kagit üstünde elimizde olsun
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Yükleniyor...
                                X