UEFA çatıvdayabiliv.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu gelişme ile tünelin sonu gözüküyor, bence UEFA son hamleler için CAS'ın gerekçeli kararını bekliyor.
Yorum
-
Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO karar verileli aylar oldu. Yanlış mı biliyorum?
Daha açıklanmadı. Açıklanan karar hızlı yargılamanın sonuçlarıydı.
Yorum
-
İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalen bir şeyler olur diye bekleyen mi var. Zira bu işi kapatan da UEFA'dır...# Fırtınam bu yolda hep seninle !
Yorum
-
Hukuk kurulumuz çalışmaya tam gaz devam ediyor.
Atilla Dilaver @AtillaDilaver · 39 dk.
10 gün önce UEFA'ya verdiğimiz rapor için:
Her ne kadar medya yeterli ilgiyi göstermediyse de TARİHİ BİR HAMLEDİR demiştik.Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
-
Arkadaslar bu videoyu izleyin belki konunu kapandigini daha iyi anlarsiniz:
Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
İlk olarak a.fındıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEskisehirspor maci Yumlunun kafa golunu iptal eden hakem kimdiBaşıboş sokak itleri toplanıyor...
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuefa kişilerle ilgili kararını neden hala açıklamadı ben asıl onu merak ediyorum..
CAS bekleniyor
Yorum
-
Atilla Dilaver @AtillaDilaver · 57 sn.
Aziz Yıldırım ve Mecnun Otyakmaz,mahkemedek savunmalarında birbirlerini ele verdiler.AY belge de getirmişti, Bilmeyenler hala tape diyor
Atilla Dilaver @AtillaDilaver · 46 sn.
Sivas-FB şikesinin en önemli delili;Aziz Y. ile Mecnun O.'nun birbirlerini yalanlayan ve parayı ortaya çıkartan ifadeleriydi.Başıboş sokak itleri toplanıyor...
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler sivas ve eskişehirde gidemeyecek mutemelen uefaya. afferin daha kapanmamış bu defterler. yerler bu iki takımı yalnız çiğ çiğ...
Yorum
Yorum