Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• UEFA çatıvdayabiliv.
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Atilla Dilaver koptu gidiyor helal olsun!...
      Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu gelişme ile tünelin sonu gözüküyor, bence UEFA son hamleler için CAS'ın gerekçeli kararını bekliyor.
        O karar verileli aylar oldu. Yanlış mı biliyorum?

Yorum

• Halen bir şeyler olur diye bekleyen mi var. Zira bu işi kapatan da UEFA'dır...
          En son hodlu tarafından düzenlendi; 21.05.2014, 22:11.
          2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O karar verileli aylar oldu. Yanlış mı biliyorum?

Daha açıklanmadı. Açıklanan karar hızlı yargılamanın sonuçlarıydı.

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Halen bir şeyler olur diye bekleyen mi var. Zira bu işi kapatan da UEFA'dır...
              Abi gün geçtikçe inancımız artıyor. Dünya Tarihin en anlamlı şampiyonluğunu kutlayacağız ne kadar kıvırsalarda..
              # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• uefa kişilerle ilgili kararını neden hala açıklamadı ben asıl onu merak ediyorum..
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Hukuk kurulumuz çalışmaya tam gaz devam ediyor.

Atilla Dilaver @AtillaDilaver · 39 dk.
                  10 gün önce UEFA'ya verdiğimiz rapor için:
                  Her ne kadar medya yeterli ilgiyi göstermediyse de TARİHİ BİR HAMLEDİR demiştik.
                  Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Eskisehirspor maci Yumlunun kafa golunu iptal eden hakem kimdi

Yorum

Arkadaslar bu videoyu izleyin belki konunu kapandigini daha iyi anlarsiniz:

Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
                      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak a.fındıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eskisehirspor maci Yumlunun kafa golunu iptal eden hakem kimdi
                        bülent yıldırımdan başkası değil tabiki...

Yorum

• beyler sivas ve eskişehirde gidemeyecek mutemelen uefaya. afferin daha kapanmamış bu defterler. yerler bu iki takımı yalnız çiğ çiğ...

Yorum

İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            uefa kişilerle ilgili kararını neden hala açıklamadı ben asıl onu merak ediyorum..

CAS bekleniyor

Yorum

• Atilla Dilaver @AtillaDilaver · 57 sn.

Aziz Yıldırım ve Mecnun Otyakmaz,mahkemedek savunmalarında birbirlerini ele verdiler.AY belge de getirmişti, Bilmeyenler hala tape diyor

Atilla Dilaver @AtillaDilaver · 46 sn.

Sivas-FB şikesinin en önemli delili;Aziz Y. ile Mecnun O.'nun birbirlerini yalanlayan ve parayı ortaya çıkartan ifadeleriydi.

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                beyler sivas ve eskişehirde gidemeyecek mutemelen uefaya. afferin daha kapanmamış bu defterler. yerler bu iki takımı yalnız çiğ çiğ...
                                tam millet bu iş bitti demeye başlıyorlar birden uefa diye bir "dernek" çıkıyor ortaya. aynen katılıyorum, bunlara sağlamından bir ceza kestikten sonra bize verdin fenere niye vermedin diye birbirlerin düşecekler, ama fenerin alacağı ceza henüz kitaba yazılmadı cevabını alacaklar gibi geliyor bana

Yorum

Çalışıyor...
                                X