Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Allah bagislasin cocuklari Trabzonsporlu yapmak kadar önemli baska bisey yok
    Aslında senin gibi trabzonlu olmayip da trabzonsporu tutanlara helal olsun ...yüregi koca insan

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aslında senin gibi trabzonlu olmayip da trabzonsporu tutanlara helal olsun ...yüregi koca insan

Trabzonsporun hepimize ihtiyaci var
      Ben belki Trabzonlu degilim ama kendimi öyle hissediyorum
      Düsüncelerin için tesekkür ederim
      Burda olan mail atan ( Celal atamiyor )kafa yoran kimsenin hakki ödenmez o kupa gelecekse sizler sayesinde gelicek.
      son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonsporun hepimize ihtiyaci var
        Ben belki Trabzonlu degilim ama kendimi öyle hissediyorum
        Düsüncelerin için tesekkür ederim
        Burda olan mail atan ( Celal atamiyor )kafa yoran kimsenin hakki ödenmez o kupa gelecekse sizler sayesinde gelicek.
        eyvallah

beni anlayan birilerinin olması güzel
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          eyvallah

beni anlayan birilerinin olması güzel

Merak etme sen burda oldukça korurum seni
          son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Merak etme sen burda oldukça korurum seni
            BMN de engellenene kadar burdayım inşallah...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Beden eğitimi hocamla bugün ikinci münakaşaya girdim.
              Gelmiş bana fenerbahçenin şampiyonluğunu kutlasana kız diyor utanmadan.
              Ve de üstüne Trabzonspor en büyük şikecidir dedi.

Hayır yani anlamıyorum madem şike sürecinden, dönen pisliklerden zerre haberin yok ne diye benle tartışıyosun ? Sonra lafları yapıştırıp zora kaldığı zamanda lafı dağıtıp topları topla diyor.
              Neden bu sakatlar beni bulur anlamıyorum.
              İki oldu yaşından dolayı hürmet ediyorum ama artık üçüncü seferde Trabzonspora laf getirirse hocaymış, yaşlıymış dinlemeden söylicem ağzıma ne geliyorsa.

Yorum

Bu arada Trabzonlu olmayıp Trabzonspora gönül veren, davasına sahip çıkan abilerime selam olsun.
                Kendi şehrimin taraftarının yapamadıklarını yapıyorlar.
                Sağ olun, Varolun.

Yorum

İlk olarak Öznur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hayır yani anlamıyorum madem şike sürecinden, dönen pisliklerden zerre haberin yok ne diye benle tartışıyosun ? Sonra lafları yapıştırıp zora kaldığı zamanda lafı dağıtıp topları topla diyor.
                  İki oldu yaşından dolayı hürmet ediyorum ama artık üçüncü seferde Trabzonspora laf getirirse hocaymış, yaşlıymış dinlemeden söylicem ağzıma ne geliyorsa.
                  Küfür edicem bak simdi o hocana...gecen ceza yemistim simdi de yicem ha.özelden nr atarmisin hocanin bana..alan kodunu da yaz

Yorum

İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Küfür edicem bak simdi o hocana...gecen ceza yemistim simdi de yicem ha.özelden nr atarmisin hocanin bana..alan kodunu da yaz
                    Sakin ol abi.
                    Bu seferlik daha yaşından hürmet ettim ama bi daha laf çarpıtırsa Allaha emanet.
                    O zaman beraber çökelim yakasına.
                    Belki halimden anlayan başka birileride çıkar o zamana.

Yorum

İlk olarak Öznur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sakin ol abi.
                      Bu seferlik daha yaşından hürmet ettim ama bi daha laf çarpıtırsa Allaha emanet.
                      O zaman beraber çökelim yakasına.
                      Belki halimden anlayan başka birileride çıkar o zamana.
                      Utanmadan bi bayana bu lafi soylemesi canimi siki

Yorum

• celalciğim ben çıkıyorum şike başlığı sana emanet ..herkese hayırlı akşamlar ve de selamün aleyküm ve de kendinize iyi bakmayın çünkü hepiniz çok yakışıklı ve güzel insanlarsınız..

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          celalciğim ben çıkıyorum şike başlığı sana emanet ..herkese hayırlı akşamlar ve de selamün aleyküm ve de kendinize iyi bakmayın çünkü hepiniz çok yakışıklı ve güzel insanlarsınız..
                          Gözün arkada kalmasın

Yorum

• istedikleri kadar klip ceksinler. herkesin gercek yüzü ortaya cikiyor.

ilk günden beri ne dediyse o olacak. azize iceri girecek. sikebahce küme düsecektir.

kimse moralini bozmasin

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              istedikleri kadar klip ceksinler. herkesin gercek yüzü ortaya cikiyor.

ilk günden beri ne dediyse o olacak. azize iceri girecek. sikebahce küme düsecektir.

kimse moralini bozmasin
                              ağzına sağlık...

Yorum

• İlk olarak Öznur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sevgili kardeşim

Madem beden dersi hocanız o angut, öyleyse siz hiç münakaşaya girmeyin. Beden dersinde giyilmek üzere beyaz düz bir tişörte o hırsızbaşı şikecinin emniyette sabıka tablasıyla çekilmiş fotosunu bastırın ve öyle karşısına çıkın.

Cevabınızı 1 kere değil 10.000 kere vermiş olursunuz.

(Ha bu arada BMN'ninde selamını söyleyin kendisine. Salih yakında Ankaraya gelecek müsaitse uğrayıp bir dosya bıracakmış derseniz ne ala )
                                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

Yükleniyor...
                                X