Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    http://m.tr.eurosport.com/futbol/sup...03/story.shtml

Allah bu uefa'nin da cezasini versin.

Bunlar iyice bizim federasyonla sevismeye basladi. Allah hepsinin belasini versin.
    Aynen kardeş aynen, sen bakma bizimkiler hala uyanamadı, Para her yerde Para, Menfaat her yerde Menfeat.

Bu tff de uefa da fifa da hepsi aynı halt, ceza verecek adam 3 sene beklemez.

Neymiş yargıtayı bekliyorlarmış, hadi ordan avrupadan men ederken bekledinmi?
    Madem ceza için yargıtayı bekledin men için de bekleseydin.

Kendinizi avutmayım uefa da aynı tas aynı hamam.
    Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
    -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• Bu 2,5 senede 20 yıl yaşlandım.

Nefret mahfetti beni,

İyiki ölüm var, iyiki
      StopMatchFixing.Com

Yorum

• Tüm bu çakallar ile mücadele etmiş, bunların bileğini bükmüş ama sonra hakkı yenmiş Sadri Şener nerede ? Hani ölene dek arayacaktı hakkını ?

O kadronun futbolcuları nerede ? Benim kariyerime yazmayacak bu başarı resmi olarak. Nerede topçular ?

Trabzon trübünleri nerede ? 2,5 sene geçti, 10'larca maç yaptık, hangisinde atladık sahaya ? Hangisinde vurduk UEFA'ya ?

Onursal Başkanımız nerede ? Televizyonlardan takımına küfrettirmek dışında ne yapıyor ?

Nerede bu takımın efsaneleri ? 6 kere istanbulu dize getiren büyük adamlar nerede ?

Zenginlerimiz, eski yöneticilerimiz, siyasetçilerimiz nerede ?

Neredesiniz be arkadaşım, neredesiniz !!!
        StopMatchFixing.Com

Yorum

• Kupa maçından sonra sokaklarda hırsından sinirinden acısından, hıçkıra hıçkıra ağlayan çok insan gördüm,

İşte Trabzonspor'un varı yoku onlar,
          StopMatchFixing.Com

Yorum

• bence bu sitede UEFA veya FİFA ilgili yazılan senaryoların hiçbirisi gerçekleşmeyecek öyle ya da böyle. Kimse kesinleşmiş dava için

3 yıl beklemez. heleki uefa ve fifa. birşeyler oldu ama ne oldu kimse bilmiyor olay sanırım politik.
            Şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi...

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              trabzonspor taraftari sinifta kalmistir.sokaga cikmadan gezi direnisine benzer bir direnis gostermeden hakkimizin verilecegini dusunmuyorum.
              halbuki yapmamiz gereken tek sey yargitay sonrasi sokaga dokulup hakkimizi alana kadar geri cekilmemekti.mesaj yanlis anlasilmasin yakalim yikalim her tarafi atese verelim demiyorum ama bu ulkede sesini cikartmazsan-koltuklarini sallamazsan kimse seni iplemez.gerekirse aclik grevine kadar gidilmeli.
              hos bunlari yonetimin organize etmesi gerekiyordu ama iho hukumeti yalamaktan firsat bulamadi sanirim.uefa'nin da allah bin turlu belasini versin-kansiz kopeklere ben guvenmiyorum.uc sene gecti lan uc koca sene.hala adaletli karar alacaklar diye bekliyoruz.allahin cezalari.
              Her yer Taksim her yer direniş dendi, Her yer Trabzon her yer direniş olmadıkça kupa gelmeyecek ama Allah belalarını verdi kasetler, şantajlar daha beter olsunlar.Direniş, kavga, gürültü olmadan bişey olacağı yok.Mitingler, yürüyüşler yeterli değil....

Yorum

• İlk olarak Gökhan Koç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kupa maçından sonra sokaklarda hırsından sinirinden acısından, hıçkıra hıçkıra ağlayan çok insan gördüm,

İşte Trabzonspor'un varı yoku onlar,
                uzun süreli çok samimi bir mücadeleniz oldu.. sizin gibi samimi savaş veren insanların yorgunluk belirtileri son yazdıklarınız. ama sizlerde bunlarda olmamalı..

müsterih olunuz. karanlığın en yoğun olduğu an safağa en yakın andır. sahadaki umutsuz oyunun tribünlerdeki isteksizliğin büyük boşlukların, hayatında ts olan adamların gerginliğinin hepsinin ama hepsinin kaynağı 3 temmuzdan bu yana süren adaletsizlik. bu inşallah bir gün son bulacak.. o sorun kaynağında çözülecek.. ama öyle ama böyle....

hayırlı geceler...

Yorum

Tüm bu çakallar ile mücadele etmiş, bunların bileğini bükmüş ama sonra hakkı yenmiş Sadri Şener nerede ? Hani ölene dek arayacaktı hakkını ?

O kadronun futbolcuları nerede ? Benim kariyerime yazmayacak bu başarı resmi olarak. Nerede topçular ?

Trabzon trübünleri nerede ? 2,5 sene geçti, 10'larca maç yaptık, hangisinde atladık sahaya ? Hangisinde vurduk UEFA'ya ?

Onursal Başkanımız nerede ? Televizyonlardan takımına küfrettirmek dışında ne yapıyor ?

Nerede bu takımın efsaneleri ? 6 kere istanbulu dize getiren büyük adamlar nerede ?

Al benden de o kadar. Lanet olsun....! Ama pes etmek YOK!

..
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Demirörenin Uefaya gidişi ve fenerin ligden çekileceğiz gibi açıklamalar yapması?
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• uefa feneri dusur demis . aziz ligden cekiliriz demis .
                      kaynak ntvspor diyorlar ?
                      61

Yorum

• İlk olarak sado_max tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        uefa feneri dusur demis . aziz ligden cekiliriz demis .
                        kaynak ntvspor diyorlar ?
                        Yok tam öyle degil çarpıtmışlar. Tff degismezse çekilriiz
                        vs açıklaması yaptılar.
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• bir önceki sayfada ne yazılmıştı;
                          en karanlık an şafağa yakın olandır, Güneş doğacak millet buna inanıyorum;
                          YD'nin gidişi, azizin tff ye ziyareti, cezalara karşı oluşan suni gündem, tff bırakmazsa çekiliriz geyikleri.. bana bir tane sonucu gösteriyor; bizi düşürün ama hiç bir takım Avrupada olmasın ülke olarak ceza alalım, ayrıca; gs bedelli yapacak paçayı kurtardı bizden az borcu kalacak, ama avrupada olmazsa bundan daha beter duruma düşer, taraftar bile bulamaz. biz zaten kötüyüz ama tazminatlar var; fenerin tek amacı bu, kupayı vermeyiz geyiklerinin aslı da bu..

Yorum

Tüm bu çakallar ile mücadele etmiş, bunların bileğini bükmüş ama sonra hakkı yenmiş Sadri Şener nerede ? Hani ölene dek arayacaktı hakkını ?

Renkdaş hakkını helal et. Hani biz de bu yolda bazı şeyler yaptık. Mail gönderdik, telefon ettik, sokakta yürüdük falan ama sizin yaptıklarınız bambaşka. Sizin bu davayı sahiplenmeniz bambaşka. Yazıklar olsun sen ve senin gibi bu dava uğruna aylarca emek sarfeden insanlara destek olmayan yöneticiye. Yazıklar olsun sizin yaptığınızı bırakın yapmayı dillendiremeyen iş adamına, sanatçıya, efsaneye, onursal başkana.

Geçen gün twitterdan yazdıklarından sonra bu yazıyı görünce bir umutsuzluğa düştüğünü hissediyorum. Ama bu dava bitmedi henüz. İnşallah emeklerinizin, emeklerimizin karşılığını alacağız. Öyle veya böyle siyasetin, lobinin, gücün işlemediği bir mecra bulacağız. İnşallah güzel günler yakındır.
                            Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İtalya şampiyonunu yunanistandaki şikeci takımı düşürürken mahalle kabadayısıydılardamı 3 sene beklemeden verdiler ayarı, bize gelincemi garb kafalı oldular
                              Pardon ama İtalya şampiyonunu uefa veya fifa mı düşürdü zannediyorsun, Yunanistan'da da Fifa yargıtay kararından sonra devreye girdi. Malesef süreçlere çok yabancısın
                              Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Uefa'da olan kaynak nasil futbola uzak oluyormus anlamadim. Uefa'da degil de fiba'da ya da fila'da falan olsa neyse.
                                Şöyle örnek vereyim. Hastanede sadece doktor ve hemşire çalışmaz, temizlikçi, hasta bakıcı, güvenlik görevlisi, muhasebeci vs de çalışır. Peki sence bunlardan kaç tanesi hastalar ve hastalıklardan anlar?
                                Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

Çalışıyor...
                                X