Haberde 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası için gittiği yazıyor ancak mutlaka şike meselesi görüşülür diye ümit ediyorum. Tabi gittiği haberi gerçek ise.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
- Dün şikebahçe heyeti TFF de idi. ( basına göre hakemler için )
- Bugün TFF başkanı UEFA da. ( basına göre 2020 finali için )
- Bugün şikecibaşı bütün futbolcu ve yöneticilerin birarada olduğu bir yemek vermiş. ( basına göre sohbet-muhabbet yemeği )
Basını sallamadığımıza göre şarjörleri takın!Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
İlk olarak trabzonspor 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuefa yargitay kararini bekledi. En gec mart ayinin ortalarina dogru sikebahce kume dusurulur ve sampiyonluk bize verilir. Maillere devam!
Gt-ı9300 cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
@TunaliSedat 18 dk.
UEFA kaynağımla konuştum. (Kendisi futbol ve Türkiye'ye epey mesafeli ve ilgisizdir)
1- "F.Bahçe hala düşmedi mi, ciddi misin"
2- "Valla UEFA'da çalışan arkadaşlarımın üçü de F:Bahçe ve daha birkaç takımın düşürüldüğünü söylediler"
3- "Arkadaşalrım 2 hafta önce Türkler milli takımlarını değil de şike yapanları feda ettiler demişti"
5- Arkadaşım UEFA' da çalışan arkadaşalrıyla yarın gece Avusturya'ya gideceğini ve yeni bilgiler alırsa paylaşacağını söyledi. Durum budur
Hadi bakalım kolay gelsin; düşüş için paraşüt öneriyoruz, paraşüt temin edebilirim, paraşüt iplerini ise son 100 metre kala vereceğim fenerbahçe, hadi iyi düşüşler bu kadar zamandır düşüyorsun yere ulaşman ne kadar zaman alacak bakalım.En son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 27.02.2014, 21:31.
Yorum
-
İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUefa da Fifa da hiç bir şey YAPMAYACAK!!!
Yapacak adam 3 sene beklemez.Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/
Yorum
-
Aziz ve saz arkadaşlarının tff ziyareti bence hiçte söylendiği gibi hakem kararlarıyla ilgili değil...şikebahçe Hukuk İşleri Sorumlusu Tolga Deniz Aytöre TFF'ye Hakemleri konuşmak içinmi gitmiş sizcede bu durumda bir tezat yokmu..Şimdide tüpçü uefaya gitmiş birşeyler dönüyor gibi yakında çıkar kokusu..ömür umuttan önce bitmeli
Yorum
-
İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@TunaliSedat 18 dk.
UEFA kaynağımla konuştum. (Kendisi futbol ve Türkiye'ye epey mesafeli ve ilgisizdir)
2- "Valla UEFA'da çalışan arkadaşlarımın üçü de F:Bahçe ve daha birkaç takımın düşürüldüğünü söylediler"
3- "Arkadaşalrım 2 hafta önce Türkler milli takımlarını değil de şike yapanları feda ettiler demişti"
4- " Türkler kadar yüzsüz ve utanmaz bir milletle karşılaşmadık diyorlardı. Ben de İsviçreli oldum diyerek yırtıyorum. Adamlar haklı"
5- Arkadaşım UEFA' da çalışan arkadaşalrıyla yarın gece Avusturya'ya gideceğini ve yeni bilgiler alırsa paylaşacağını söyledi. Durum budur
Hadi bakalım kolay gelsin; düşüş için paraşüt öneriyoruz, paraşüt temin edebilirim, paraşüt iplerini ise son 100 metre kala vereceğim fenerbahçe, hadi iyi düşüşler bu kadar zamandır düşüyorsun yere ulaşman ne kadar zaman alacak bakalım."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@TunaliSedat 18 dk.
4- " Türkler kadar yüzsüz ve utanmaz bir milletle karşılaşmadık diyorlardı. Ben de İsviçreli oldum diyerek yırtıyorum. Adamlar haklı"
Hadi bakalım kolay gelsin; düşüş için paraşüt öneriyoruz, paraşüt temin edebilirim, paraşüt iplerini ise son 100 metre kala vereceğim fenerbahçe, hadi iyi düşüşler bu kadar zamandır düşüyorsun yere ulaşman ne kadar zaman alacak bakalım.
Uefa'da olan kaynak nasil futbola uzak oluyormus anlamadim. Uefa'da degil de fiba'da ya da fila'da falan olsa neyse.Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://m.tr.eurosport.com/futbol/sup...03/story.shtml
Allah bu uefa'nin da cezasini versin.
Bunlar iyice bizim federasyonla sevismeye basladi. Allah hepsinin belasini versin.) Bakma sen onların dediğine bu konu kapanmıştır dediklerinden sonrada neler olduğunu hepimiz biliyoruz...Yakında şemsiye açılınca konuşacak çok şeyimiz olacak yine...
Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
İlk olarak bitirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğru diyorsun, neticede uefa yetkilileri mahalle kabadayısı. Karşılarındaki adam haklımı haksızmı bakmaz hiç yargılamadan kafalarını uçurur. Neticede adamlar bizim gibi batılı değil hepsinde şark kafası varTengri Biz Menen
-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
-Tabi lan manyakmısın.
Yorum
-
İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada konuyla alakalı değil ama birkez daha kasımpaşa spor klübünü tebrik ediyorum köpekler giremez yazısı içinBaşıboş sokak itleri toplanıyor...
Yorum
Yorum