Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömer Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    gayet orantılı olmuş hacının mecnundan farkı yok
    Havı=mecnun veya mecnun > hacı

Yorum

• Senaryo şb'yi şampiyon yapmak

AKP Başkan Vekili Hüseyin ÇELİK, derbi olayları için siyaseti spora bulaştırmayın diyor. Ulan senin başbakanın fenevliyim demedi mi, küme düşme, kupayı alma vs. olaylarına sıcak bakmıyorum demedi mi, spor bakanın 3 maymunu oynamadı mı, daha ne konuşuyorsun, siyaseti sizler bulaştırdınız. Bizleri de sinir hastası, agresif, öfkeli yaptınız.

Dün TRT SPOR'daki programda Giray BULAK, Rize'de oynayan Kuveyk adlı oyuncuyu TS Genel menajeri iken kendisinin bulduğunu ancak o dönemki Başkanın kendisini Viyana'dan arayarak Janko'yu aldık demesi üzerine görevden ayrıldığını açıkladı. Yönetim, genel menajerlik yapıyormuş bir yandan. Neler duyuyoruz neler. Bu dandik yönetimlerle bize kupa mupa vermezler.

Bu arada SHOW'daki BENİM İÇİN ÜZÜLME dizisini izleyeniniz var mı bilemiyorum ama Hopa'da benim köyde çekiliyor büyük kısmı. Ağustos'ta çekimlere de denk geldim. TS'un kupa ve lig şampiyonu olduğu efsane kadrosunun olduğu oda çok hoşuma gidiyor.
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• Kemal Belgin in yeni bombasını izledim ben akşam belki de biliyorsunuz ama ben yeni izledim. Şikebahçenin namus davası dediği Cas davasını geri çekmediğini belgesiyle anlattı.Meğersem mahkeme olmuş,ön duruşma yapılmış ve ön duruşmada karar verilmiş ve Cas bizim takımın ŞL gitmesine karşı hak talebinde bulunan FB yi UEFA ya karşı haksız bulmuş.Yani davayı kaybedip vatan millet demişler.Yalan olduğunu biliyorduk ülke menfaati demelerinin ama davanın göürldüğünü o.. çocukları ve yavşşşaaakkk federasyon medya kamuoyuyla paylaşmamış,taraftarlarınıda yemişler her zamanki gibi.
        Bizim başkan hala gerekçeli kararı bekleyedursun başvurmak için al sana gerekçe adam şikebahçeye taa oazaman sen suçlusun boşa zırlama demiş.Meğersem orda da bir şemsiye açılmış.Kemal Belgin ve BMN başkandan daha duyarlı bu konuda .Haydeee başkan haydeee.... neyi bekliyosun.
        Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• günaydın dükkan erkanı
          1996 2005 2011 Sezonları Gerçek Şampiyonu TRabzonspor

Yorum

• Günaydın temiz futbol paydaşları nassınız?
            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Celal hocam şu paydaş lafından uyuz olmaya başladım...adamlar bizim kupaları paylaşmışlar biz hala paydaş maydaş gönül eğlendiriyoz...zorla Hacıya daldıracan beni..o olacak
              1996 2005 2011 Sezonları Gerçek Şampiyonu TRabzonspor

Yorum

• İlk olarak Kenan Dikbıyık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Celal hocam şu paydaş lafından uyuz olmaya başladım...adamlar bizim kupaları paylaşmışlar biz hala paydaş maydaş gönül eğlendiriyoz...zorla Hacıya daldıracan beni..o olacak
                Gerekçeli kararı bekle eğer istediklerimiz olmazsa beraber dalarız
                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Adnan Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kemal Belgin in yeni bombasını izledim ben akşam belki de biliyorsunuz ama ben yeni izledim. Şikebahçenin namus davası dediği Cas davasını geri çekmediğini belgesiyle anlattı.Meğersem mahkeme olmuş,ön duruşma yapılmış ve ön duruşmada karar verilmiş ve Cas bizim takımın ŞL gitmesine karşı hak talebinde bulunan FB yi UEFA ya karşı haksız bulmuş.Yani davayı kaybedip vatan millet demişler.Yalan olduğunu biliyorduk ülke menfaati demelerinin ama davanın göürldüğünü o.. çocukları ve yavşşşaaakkk federasyon medya kamuoyuyla paylaşmamış,taraftarlarınıda yemişler her zamanki gibi.
                  Bizim başkan hala gerekçeli kararı bekleyedursun başvurmak için al sana gerekçe adam şikebahçeye taa oazaman sen suçlusun boşa zırlama demiş.Meğersem orda da bir şemsiye açılmış.Kemal Belgin ve BMN başkandan daha duyarlı bu konuda .Haydeee başkan haydeee.... neyi bekliyosun.
                  Bunu ilk defa duyuyorum. Olayla ilgili belge, kanıt, link gönderebilir misin?
                  Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Belge dünyanın bir numaralaı dergisi FOOtball.. kemal Belgin bu derginin 11 Haziran 2013 sayısını açtı ve oradan okudu.Adamlar Türkiye yi ve şikecilerin kaybettiği Cas davasını haber yapmış ama bizde kimsenin haberi yok.Hatta Kemal belgin dedi ki dolandırdılar insanları kandırdılar eğer bu yalan diyorlarsa bu dergiyi de mahkemeye versinler. Bu dergi altın ayakkabı ödülünü veren 2 kurumdan birinin dergisi ve Platinini'n en yakın arkadaşalrı burada yazar.Ayrıca yazı dergide 11 haziran çıkıyopr ve ilginçtir şikecileri UEFA disiplin kuruluna 10 haziran 2013 te verdi.Yani dergi hazırlanırken disipline verecekleri belliydi çünkü deginin o günkü ana konusu Platini ve başlık aynen şu;
                    Platininin ayağındaki 5 diken Bu beş dikenden biri Türkiye ve Şike. Anlayacağın elin gavuru bizden bıkmış artık,futbolun içine ediyoruz diye.Bu arada başbakandan tff ye kadar alayına gider yapmış dergi ve rezaleti anlatmış.
                    Bakınız A Haber kanalı 90'a programı dün akşamki videoya..
                    Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• şaşırdım bunu bizim yerel medya haber yapmamış!! bangır bangır yazmaları lazımdı halbuki!! Fenevbahçe Türkiye ye yine yalan söyledi diye. Bir not daha; Benzin istasyonunu yakan 3 taraftardan birini en azılı olanı mahkemeye çıkmadan önce ziyaret eden kim,Yıldırım ve fenev avukatı.. Adam mahkemeye çıkınca ne diyor ertesi gün? Ben fenevli değilim beşiktaşlıyım,sadece yoldan geçiyordum ve serbest kalıyor!!!Serbest kalınca ertesi gün Antu com.da kahraman ilan edi,liyor ve şikebahçe formasıyla fotosu çıkıyor.Devletin savcısıyla dalga geçen bir antu.com üyesi şerefsiz..

Yorum

• Dün akşam Kemal Belginin açıklamalarını hiç mi takip etmez yerel medyamız..hadi ulusal medya bu .bnelerde yerel medya uyuyormu? Sayın BMN yönetimi bunu haber yapacak-yaptıracak kimse yok mu???

Yorum

• İlk olarak Adnan Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kemal Belgin in yeni bombasını izledim ben akşam belki de biliyorsunuz ama ben yeni izledim. Şikebahçenin namus davası dediği Cas davasını geri çekmediğini belgesiyle anlattı.Meğersem mahkeme olmuş,ön duruşma yapılmış ve ön duruşmada karar verilmiş ve Cas bizim takımın ŞL gitmesine karşı hak talebinde bulunan FB yi UEFA ya karşı haksız bulmuş.Yani davayı kaybedip vatan millet demişler.Yalan olduğunu biliyorduk ülke menfaati demelerinin ama davanın göürldüğünü o.. çocukları ve yavşşşaaakkk federasyon medya kamuoyuyla paylaşmamış,taraftarlarınıda yemişler her zamanki gibi.
                          Vay be yazıklar olsun.
                          Bu gerçeği öğrendiğimiz iyi oldu.
                          HAYDİ BAŞKAN HAREKETE GEÇ.
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kupa gelecek. BU YETERLİ Mİ, değil

Kupa gelecek. Şikebahçe ve bjk düşecek. BU YETERLİ Mİ, değil

Kupa seromoniyle gelecek. Şikebahçe ve bjk düşecek. Kupayı geciktiren her kim/lere maddi manevi dava açılacak. HAH BU BENİ KESER ANCAK. İLK İKİSİ KESMEZ UŞAKLAR.
                            Valla ben öyle bir durumdayımki sizin dediğiniz 3 tanesi de beni kesmez, Ben benden çalınanlar için birilerine kafa göz girmem lazım. Hınçımı kinimi nasıl çıkartırım bilmem...Her Allahın günü bunlarla yatıp kalkmaktan, ona buna küfür etmekten günahkar olduk.
                            Ofisde fatih terime salladığım için milletle kavga ediyorum...Selçuk transferinde parmağı var, takımın dağılmasında parmağı var nasıl affederim, insanlar anlamıyor, anlamalarınıda beklemiyorum. Hepsini Allaha havale ediyorum...
                            SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                            SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Bu arada, Bizim yönetim bir şey yapmıyacağı benim açımdan kesinleşti. Artık yolumuza bakmanın zamanıdır.
                              Yazı geldi gitti dediler ses yok.
                              SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                              SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Valla ben öyle bir durumdayımki sizin dediğiniz 3 tanesi de beni kesmez, Ben benden çalınanlar için birilerine kafa göz girmem lazım. Hınçımı kinimi nasıl çıkartırım bilmem...Her Allahın günü bunlarla yatıp kalkmaktan, ona buna küfür etmekten günahkar olduk.
                                Ofisde fatih terime salladığım için milletle kavga ediyorum...Selçuk transferinde parmağı var, takımın dağılmasında parmağı var nasıl affederim, insanlar anlamıyor, anlamalarınıda beklemiyorum. Hepsini Allaha havale ediyorum...
                                Süper kupa finali sonrası konuşacam deyip konuşmadı ya benim için o anda İMPARATOR denilen ucuz kahraman Sinyor TERİM bitmiştir.
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

Çalışıyor...
                                X