İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
-
İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece para mı?
Üstâdı hafife almayın.
.
Biz sizin gibi yakışıklı değiliz hocam,elimizdeki tek silahımız paraHominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Biz sizin gibi yakışıklı değiliz hocam,elimizdeki tek silahımız para.
Bence kendinizi de hafife almayın.
.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeni de üstadla aynı sınıfa soktuğunuz için teşekkür ederim.
Bence kendinizi de hafife almayın.
.
varlığı bir dert
yokluğu yara!
Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
bunu doğrulayacak başka bir haber yok mu delireceğumsakin olun...
Yorum
-
İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/...ffye-sok-talep
bunu doğrulayacak başka bir haber yok mu delireceğum
Yorum
-
İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/...ffye-sok-talep
bunu doğrulayacak başka bir haber yok mu delireceğum
Bunca yazılan ve söylenene rağmen böyle bir yazının olmadığına dair tek bir resmi açıklama yok.
Böyle bir yazının olmadığına dair tek açıklama sadece radyosporun bu konuya dair yaptığı kimlere sorupda öğrendiği belirsiz olan bir haberi var.
Kuvvetle muhtemeldirki bu yazının aslı astarı mevcut olup mümkün olduğunca kamuoyundan gizleme peşindeler.Bu gizleme çabası fb nin kongresine kadar devam edecek görünüyor.
Bütün bu yazdıklarım bu konuyla ilgili okuduklarımdan benim çıkardığım bir sonuçtur.Bir yerden alınmış herhangi bir bilgiye dayanmamaktadır.
Böyle bir sonuca varmamın en büyük nedeni vara yoğa konuşmaya bu kadar meraklı olan tff yetkililerinin hiçbiri açıkca bu yazıyı yalanlamadı.
Yorum
-
Sürekli bunu yazdım tekrar yazıyorum.Yargıtay kararından sonra UEFA; TFF'ye kararlarını tekrar gözden geçir diyecek, yalnız dosyanın tekrar Yargıtay'dan mahkemeye geri iade edilmesi sürecin uzayacağını seçimler sonrasına kalacağına işaret ediyor.Yargıtay cezaları onayladığında TFF yeniden yargılama yapacağım ayaklarına yatarak buradan da zamandan çalacak.Yargılama sonucu ne ceza verilir bilmem ama süreç o kadar uzayacakki sanırım o güne kadar şike ile ilgili söylemler şiddetini azaltacak,takım günden güne daha da kötüye gidiyor,zamanında verilmeyen kararlar yüzünden kaybımız çok.Bu sürecin sonunda kupa gelir mi o da muamma!!!
Yorum
-
İlk olarak Karasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSürekli bunu yazdım tekrar yazıyorum.Yargıtay kararından sonra UEFA; TFF'ye kararlarını tekrar gözden geçir diyecek, yalnız dosyanın tekrar Yargıtay'dan mahkemeye geri iade edilmesi sürecin uzayacağını seçimler sonrasına kalacağına işaret ediyor.Yargıtay cezaları onayladığında TFF yeniden yargılama yapacağım ayaklarına yatarak buradan da zamandan çalacak.Yargılama sonucu ne ceza verilir bilmem ama süreç o kadar uzayacakki sanırım o güne kadar şike ile ilgili söylemler şiddetini azaltacak,takım günden güne daha da kötüye gidiyor,zamanında verilmeyen kararlar yüzünden kaybımız çok.Bu sürecin sonunda kupa gelir mi o da muamma!!!
Çünkü UEFA talimatının özeti ''biran önce gereğini yap(küme düşür ve şampiyonluğu iade et) yoksa ülke olarak canınıza okuyacağım'' dır.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak Karasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSürekli bunu yazdım tekrar yazıyorum.Yargıtay kararından sonra UEFA; TFF'ye kararlarını tekrar gözden geçir diyecek, yalnız dosyanın tekrar Yargıtay'dan mahkemeye geri iade edilmesi sürecin uzayacağını seçimler sonrasına kalacağına işaret ediyor.Yargıtay cezaları onayladığında TFF yeniden yargılama yapacağım ayaklarına yatarak buradan da zamandan çalacak.Yargılama sonucu ne ceza verilir bilmem ama süreç o kadar uzayacakki sanırım o güne kadar şike ile ilgili söylemler şiddetini azaltacak,takım günden güne daha da kötüye gidiyor,zamanında verilmeyen kararlar yüzünden kaybımız çok.Bu sürecin sonunda kupa gelir mi o da muamma!!!
Yorum
Yorum