Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Alpay kösenin söylediklerinden çıkarttığım tek şey ya blatteri tavlayacaksın yada rte yi ki kupayı alabilesin
    Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• Yani tüpçüyü ya fifa gönderecek yada rte yoksa bu adam koltuğa kene gibi yapıştı
      Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• Şimdi Uefa baskı yapmıyor mu tff ye...
        UEFA ya dersin ki klup olarak. Ben FIFA ya gidiyorum bir isteğiniz var mı?
        Yok derlerse hadi eyvallah dersin.
        Tff ye de aynı şekilde konuşursun. Süre verirsin 1 hafta bilemedin 2 hafta...
        Sonra çıt yok mu
        Gidersin FIFA ya.İnanıyorum ki FIFA bu olayı kökten çözer.
        facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          okadarda demedi abartiin

Ama bu tff ile zor gözüküyor
          bizim başkan oturup bekleyecek onlar değiştecek öyle mi. Dostum nedense hiç inanmıyorum birilerinden bir söz almışız sen merak etme denmiş belli bizimkilerde tmm paşam demiş oturmuş bekliyor. Ama o güvendiği dağlara kar yağarsa o zaman ne yapacak çok merak ediyorum.

Yorum

• İlk olarak Jackal Wile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sonrada kısaca nah iade edilir dedi ama
            Kurallların bu kadar çabuk ve yolsuzca değiştirildiği(55. madde ve r. carlos örneği) bir ülkede "yargılamanın yeniden yapılıp ödüllerin iade edilip hak sahibine tesim edilmesi" maddesi gibi bişey mi eklenemeyecek tff tüzüğüne...eninde sonunda o kupa ya seve seve ya şike şike gelecek...
            En son sulo61gun tarafından düzenlendi; 31.08.2013, 13:41.

Yorum

• FIFA bizim durumumuzda ne yapabilir ?

Var mı geçmişte örneği ?

Yorum

• şu tüp kafadan kurtulsak bi
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  FIFA bizim durumumuzda ne yapabilir ?

Var mı geçmişte örneği ?
                  Yunanistan var diye biliyorum

Yorum

• Yeni bir mail organizasyonu düşünülmüyor mu ?

Uefa'dan TFF'ye baskı yapması hususunda.
                    #Dik oyna

Yorum

• İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yeni bir mail organizasyonu düşünülmüyor mu ?

Uefa'dan TFF'ye baskı yapması hususunda.
                      önce kendi başkanımıza yapalımda baskıyı

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        FIFA bizim durumumuzda ne yapabilir ?

Var mı geçmişte örneği ?
                        Örneği olması çok zor.. bu kadar ş.......siz bi federasyon dünya tarihinde gelmedi çünkü...Diğer ülke federasyonları kendi iplerini kendileri kesiyor... kesmeyeni de uefanın bir defa uyarması yetiyor...ör: yunanistan

Yorum

• İlk olarak Jackal Wile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          önce kendi başkanımıza yapalımda baskıyı
                          Türkiye'de siyasetin içine girdiği hiçbir kurumdan hak talep edemiyoruz.Etsek de bi sonuca ulaşılmıyor görüldüğü üzere.

Ne yazık ki bu kurumların en başında da Trabzonspor ve yönetimi geliyor son dönemde.

O yüzden yine dışarıda arayacağız hakkı malesef.
                          #Dik oyna

Yorum

• dua edelim de fener isviçre federal mahkemesine gitsin.. bu durumda sion örneğinde olduğu gibi okkalı bir tokat gelecektir.. aksi taktirde uefanın bundan sonra çok müdahil olacağını sanmıyorum..
                            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Bence başkan Yargıtay kararını bekleyecek. Çünki olası bir ters kararda geri dönüş olmayabilir. Burası Türkiye. Baskı olabilir, alttan is çevirme olabilir, Emenike transferini hatırlarsınız belki, Şekip'in tapelerini... Sırf psikolojik üstünlük sağlamak için yalan transfer haberleri yapıldığı gibi, sırf paraları yoktu da ondan şike yapamamislar dedikleri gibi, olası bir erken davranışı bekliyor olabilirler. Ki, son derece kuvvetli bir ihtimal.

Erkenden ötmemek lazım...

Bu açıdan erken davranmak doğru olmayabilir. Tamam belki çok bekledik. Belki sinirlerimiz harbiden gerildi ama artık fren boşaldı ve yokuş aşağı duruyoruz.

Bu işi kimse bozamaz... Bizden başka...
                              En son Ertan Artan tarafından düzenlendi; 31.08.2013, 14:13.
                              HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Yargıtay kararının bu dava süreci ile bence artık alakası kalmadı. Bu iş bitti. Başkan eğer harekete geçmiyorsa demek ki ona sus ve otur emri verildi. Zaten kendisi de fb sempatizanı olmaya başladı. Şikecileri öve öve bitiremiyor maşallah. Akrabaları ve arkadaşları varmış o camiada. Sanki onu başkanlığa o akrabaları seçti. Hacı; oturduğun dalı kesiyorsun bence artık kendine gel ve gereken ne ise yap...
                                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

Çalışıyor...
                                X