Alpay kösenin söylediklerinden çıkarttığım tek şey ya blatteri tavlayacaksın yada rte yi ki kupayı alabilesin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/
-
Yani tüpçüyü ya fifa gönderecek yada rte yoksa bu adam koltuğa kene gibi yapıştıDinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/
Yorum
-
Şimdi Uefa baskı yapmıyor mu tff ye...
UEFA ya dersin ki klup olarak. Ben FIFA ya gidiyorum bir isteğiniz var mı?
Yok derlerse hadi eyvallah dersin.
Tff ye de aynı şekilde konuşursun. Süre verirsin 1 hafta bilemedin 2 hafta...
Sonra çıt yok mu
Gidersin FIFA ya.İnanıyorum ki FIFA bu olayı kökten çözer.facebook.com/bizeheryertrabzon
Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleokadarda demedi abartiin
Ama bu tff ile zor gözüküyor
Yorum
-
İlk olarak Jackal Wile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesonrada kısaca nah iade edilir dedi amaEn son sulo61gun tarafından düzenlendi; 31.08.2013, 13:41.
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFIFA bizim durumumuzda ne yapabilir ?
Var mı geçmişte örneği ?Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/
Yorum
-
İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni bir mail organizasyonu düşünülmüyor mu ?
Uefa'dan TFF'ye baskı yapması hususunda.
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFIFA bizim durumumuzda ne yapabilir ?
Var mı geçmişte örneği ?
Yorum
-
İlk olarak Jackal Wile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleönce kendi başkanımıza yapalımda baskıyı
Ne yazık ki bu kurumların en başında da Trabzonspor ve yönetimi geliyor son dönemde.
O yüzden yine dışarıda arayacağız hakkı malesef.#Dik oyna
Yorum
-
dua edelim de fener isviçre federal mahkemesine gitsin.. bu durumda sion örneğinde olduğu gibi okkalı bir tokat gelecektir.. aksi taktirde uefanın bundan sonra çok müdahil olacağını sanmıyorum..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Bence başkan Yargıtay kararını bekleyecek. Çünki olası bir ters kararda geri dönüş olmayabilir. Burası Türkiye. Baskı olabilir, alttan is çevirme olabilir, Emenike transferini hatırlarsınız belki, Şekip'in tapelerini... Sırf psikolojik üstünlük sağlamak için yalan transfer haberleri yapıldığı gibi, sırf paraları yoktu da ondan şike yapamamislar dedikleri gibi, olası bir erken davranışı bekliyor olabilirler. Ki, son derece kuvvetli bir ihtimal.
Erkenden ötmemek lazım...
Bu açıdan erken davranmak doğru olmayabilir. Tamam belki çok bekledik. Belki sinirlerimiz harbiden gerildi ama artık fren boşaldı ve yokuş aşağı duruyoruz.
Bu işi kimse bozamaz... Bizden başka...En son Ertan Artan tarafından düzenlendi; 31.08.2013, 14:13.HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
Yargıtay kararının bu dava süreci ile bence artık alakası kalmadı. Bu iş bitti. Başkan eğer harekete geçmiyorsa demek ki ona sus ve otur emri verildi. Zaten kendisi de fb sempatizanı olmaya başladı. Şikecileri öve öve bitiremiyor maşallah. Akrabaları ve arkadaşları varmış o camiada. Sanki onu başkanlığa o akrabaları seçti. Hacı; oturduğun dalı kesiyorsun bence artık kendine gel ve gereken ne ise yap...2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
Yorum