Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 5 MAÇTA ŞİKE, 3 MAÇTA TEŞVİK TEN SUÇLU BULUNDULAR. İŞTE BENİM İSTEDİĞİM KARAR BU. hem polis kayıtlarını hem mahkeme kayıtlarını esas almışlar. yani kaçacak yerleri yok. bakın arkadaşlar bu kadar şike-teşvik yapan bir kulüp nasıl bir ceza alacak sizce? olayın ciddiyetini görebiliyormusunuz? eğer şikeciler UEFA ile dikleşmeye devam ederlerse, UEFA bu 8 maç için tff den yeniden yargılama isteyecek. peki 8 maç için ne ceza gelecek?

hem bjk hemde fb nin asıl korkusunun avrupa kupalarına katılmak olmadığını asıl dertlerinin Türkiye içinde verilecek cezalar olduğunu söylemiştim. bugün bjk küme düşerse resmen batarlar. fb ise şu duruma göre 3. lige bile düşer. aziz yıldırım orada kaldığı ve dikleştiği sürece küme düşme ihtimalleri çok üst düzeyde.

yeni sezon başlamadan bence UEFA yazıyı yollayacaktır tff ye. gerekli işlemlerini yap diye. asıl zevk ondan sanra başlayacak bizim için. 8 maçta suçlu bulunan bir takıma acaba nasıl bir ceza verilecek göreceğiz. öyle komik puan silmelerle bu işi atlatamazlar.
    Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• UEFA Tahkim Kurulu'nun, UEFA Disiplin Kurulu'nun Fenerbahçe'ye verdiği 2+1 yıllık Avrupa kupalarından men cezasını 2 yıla indirmesi ve Beşiktaş'ın 1 yıllık cezasını ise aynen onamasının ardından, Borsa İstanbul'da işlem gören iki takımın toplam piyasa değeri bir günde 58 milyon 900 bin lira düştü.

Fenerbahçe Futbol AŞ hisseleri dünkü kapanışa göre yaklaşık yüzde 4,18 oranında değer kaybıyla 27.40 liradan güne başlarken, dün kapanışta 717 milyon 500 bin lira olan toplam piyasa değeri de böylece 32 milyon 500 bin lira azalışla 685 milyon liraya geriledi. Beşiktaş Futbol Yatırımları AŞ ise Borsa İstanbul'un açılışında önceki gün kapanışına göre yüzde 6,90 oranında değer kaybederek 1,48 lir

aya gerilerken, böylece toplam piyasa değeri de 26 milyon 400 bin lira azalarak 355 milyon 200 bin liraya düştü.

Kaynak:Milliyet

Yorum

• Aydın Cingöz ‏@AydinCingoz 5 dk
        UEFA kararları üzerine Demirören, Ankara'dan ( Başbakanlık ya da Bakanlık) çağrıldı. İstanbul'daki toplantılarını iptal ederek gitti.
        Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
        Real Madrid
        Manchester United
        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aydın Cingöz ‏@AydinCingoz 5 dk
          UEFA kararları üzerine Demirören, Ankara'dan ( Başbakanlık ya da Bakanlık) çağrıldı. İstanbul'daki toplantılarını iptal ederek gitti.
          iyi mi ? kötü mü ?
          1996 2005 2011 Sezonları Gerçek Şampiyonu TRabzonspor

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aydın Cingöz ‏@AydinCingoz 5 dk
            ovvv bu önemli bir gelişme...
            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Bu da benden olsun.

Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• temizleyin bu pisliği verin cezayı hakkedene verin kupayı sahibine mi diyecekler acaba ? pek sanmam ama umut fakirin ekmeği işte

Yorum

• İlk olarak Kenan Dikbıyık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  temizleyin bu pisliği verin cezayı hakkedene verin kupayı sahibine mi diyecekler acaba ? pek sanmam ama umut fakirin ekmeği işte
                  hiç belli olmaz bence bu durum lehimize...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Onu bunu anlamam arkadaş, ben yönetimin yerinde olsam ilk iş kupayla birlikte "Günahların Takımı Fenerbahçe" pankartı için ödediğimiz cezaları da geri isterim
                    BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• gerekçeli kararı gördükten sonra dua ediyorum CAS a gitsinler diye

Yorum

gerekçeli kararı gördükten sonra dua ediyorum CAS a gitsinler diye
                        cas ta bunların cezaları artar çünkü orda yeniden yargılama oluyor diye biliyorum.

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          cas ta bunların cezaları artar çünkü orda yeniden yargılama oluyor diye biliyorum.
                          kesinlikle, her suçlamayı sıfırdan ele alıyolar. Bu da demektir ki adamların elinde polis copu gibi 8 dava olacak

Yorum

kesinlikle, her suçlamayı sıfırdan ele alıyolar. Bu da demektir ki adamların elinde polis copu gibi 8 dava olacak
                            evet şemsiye furyasından sonra jop furyası başlayacak )

Yorum

• Bu gerekçeli karar ne diyor tam olarak ?
                              "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
                              Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                evet şemsiye furyasından sonra jop furyası başlayacak )
                                şemsiye UEFA dan jop Cas tan

Yorum

Çalışıyor...
                                X