o kupada bizim kanımız canımız var....kirli diyemez kimse...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSinir bozuyorsun arkadaş. Eğlenemeyecek misiz? Sana mı soracak millet esprisini makarasını. Gerektiğinde tepki gösterir gerektiğinde eğleniriz. Madem zoruna gidiyor okuma!
Yorum
-
İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenereye indiriyorsunuz??? işiniz gücünüz makara, ucuz espiriler
Yorum
-
İHO'yu iyice dinlediniz mi? biz o kupayı müzemize koymayacağız, haklı olduğumuz tescillendi o hakettiğimizi alacağız, kupa gelecek gibi birşeyler söyledi, sonra adaletsiz karar düzelecek,
kupa zaten gelecek diyor ama bunu söylememek için kıvarnıyor(not:İho'ya son zamanlarda inanılmaz muhalefetim ona göre)
sonra yıkama, yağlama işlerine girdi,
sonra ben bu başkanın fenerli olduğunu düşünüyorum.
Yorum
-
İlk olarak beitar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyani kısaca kupa mupa yok dağılın dedi Hacı
---
Başkan çok sakin en başından beri bildiği bir şeyler var sanırım.. Bir de şu şikecilerin taraftarına şirin gözükmeye kalkmasa! Kupa derdimiz yok temiz Türk futbolu istiyoruz olayını da geç başkan lütfen!
Yorum
-
Başkanın konuşması pek anlaşılmadığı için yaygara kopuyo forumda
Başkan kupayı müzeye koymayacağız anıt yapıp oraya koyacağız dedi. Hemen gaza geldiniz.Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .
Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...
Yorum
-
Adam Sadri Şener gibi FB ile düşman kalmalıyız diyip tüm spor kamuoyuna çirkin gözükmek istemiyor ama bunu hâla anlayamıyoruz. Siyasi tutumundan dolayı hepimiz eleştiriyoruz ama sırf bu yüzden de adamın kupayı almak gibi bir niyeti yok demek, hiç doğru bir yaklaşım tarzı değil...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
Yorum