İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu akşam var mı ?Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
arkadaşlar bu gün radyosporda eski bir fbli futbolcuyu konuşturdular şimdi ismini anımsayamıyorum. adam dediki "fener casta şikeden dolayı ceza almadı, süreci iyi yönetemediğinden dolayı ceza aldı." köprüye yakın olsam kendimi aşağı atardım da , allahtan trafiğin ortasındaydım, sövmek ve gülmekten başka bir şey yapamadım..
bunların aldığı oksijen ne işe yarıyor bilmiyorum!!Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu çocuk harikadır, yine helal olsun dedirtti...
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu köpeklerin cezası bu seneden mi birdahaki seneden mi geçerli?
Yorum
-
zaman zaman bu başlıkta sabahladığımı bilirim.. en ufak bir kaş göz işaretine onlarca anlam yükleyip tartıştık buralarda.. ne yalan söyleyeyim gözüme uyku girmeyen o günlerden sonra ümidim tamamen tükendi.. uefanın da bu işi kulak arkası ettiğini düşündüm. aslında halen aynı görüşteyim, eğer özellikle buradaki mail organizasyonları vs olmasaydı olayın üstüne bir bardak su içerdik. neticede fener için maddi açıdan çok da yıkıcı olmayan iki sene gibi bir ceza verdiler ki biri gitti sadece biri kaldı.
uefanın henüz 3 temmuzdan sonraki ilk uyarısında pobeda kulübünün 7-8 yıl men yediğini düşünürsek fenerliler yatıp kalkıp dua etsinler..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak titanic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebüyük olasılıkla bu seneden, avrupa ligine büyük olasılıkla varsova takımı gidecek deniliyor.burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
Yorum