Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    21.45 de telegolü bekliyorum
    Bu akşam var mı ?
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Bu akşam forum çok kalabalık, inşallah daha da kalabalık olacağı günleri görürüz.Bunda adaletin etkisini göz ardı edemeyiz

Yorum

• bu köpeklerin cezası bu seneden mi birdahaki seneden mi geçerli?
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu akşam var mı ?
          Bu akşam zaten özel programmış şikeciler için.
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• arkadaşlar bu gün radyosporda eski bir fbli futbolcuyu konuşturdular şimdi ismini anımsayamıyorum. adam dediki "fener casta şikeden dolayı ceza almadı, süreci iyi yönetemediğinden dolayı ceza aldı." köprüye yakın olsam kendimi aşağı atardım da , allahtan trafiğin ortasındaydım, sövmek ve gülmekten başka bir şey yapamadım..

bunların aldığı oksijen ne işe yarıyor bilmiyorum!!
            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu çocuk harikadır, yine helal olsun dedirtti...
              Abi Allah askına yazın ne dedi yeni ameliyat oldum yataktan kalkamıyorum,yazın bizde bilelim.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu köpeklerin cezası bu seneden mi birdahaki seneden mi geçerli?
                büyük olasılıkla bu seneden, avrupa ligine büyük olasılıkla varsova takımı gidecek deniliyor.

Yorum

• Telegol iyi izlenir valla işimde var ama zaman ayıracağım kaçmaz şenlik
                  # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Evet eski futbolcu haklı fener şikeden ceza almamıştır o kadar maça 2 sene nedir ya? Dediği gibi süreci yönetemediğinden almıştır o ne demekse

Yorum

• Şirketteki arkadaşlardan biri masa başı oyunlarla kupayı alırsınız artık dedi....

Dedim af buyur.. Öğretsenize biraz..
                      Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• zaman zaman bu başlıkta sabahladığımı bilirim.. en ufak bir kaş göz işaretine onlarca anlam yükleyip tartıştık buralarda.. ne yalan söyleyeyim gözüme uyku girmeyen o günlerden sonra ümidim tamamen tükendi.. uefanın da bu işi kulak arkası ettiğini düşündüm. aslında halen aynı görüşteyim, eğer özellikle buradaki mail organizasyonları vs olmasaydı olayın üstüne bir bardak su içerdik. neticede fener için maddi açıdan çok da yıkıcı olmayan iki sene gibi bir ceza verdiler ki biri gitti sadece biri kaldı.

uefanın henüz 3 temmuzdan sonraki ilk uyarısında pobeda kulübünün 7-8 yıl men yediğini düşünürsek fenerliler yatıp kalkıp dua etsinler..
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• kulakların çınlasın tam bir fanatik fbli gibi davrandın biz şahidiz..!

Yorum

• Vay be eskiden adalet dağıtırmışısz yedi cihana, şimdi adaleti dışarıda aramak zorunda kalıyoruz.Federasyon bırakmalı

Yorum

• İlk olarak titanic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              büyük olasılıkla bu seneden, avrupa ligine büyük olasılıkla varsova takımı gidecek deniliyor.
                              varsova?
                              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Suat Kılıç Hacıosmanoğlu'nu savunuyor TRT Türk'te...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

Yükleniyor...
                                X