Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bunların CAS'a başvurmaları ve sonuç alınmasını kapsayan süreç ne kadar sürer?

Yorum

• Güzel resim
      En son Togrul tarafından düzenlendi; 15.07.2013, 20:22.

Yorum

• İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben de aynı durumdayım. Cerasus renkdaş senden böyle bir mesaj ummazdım Zafer sarhoşluğuna veriyorum
        Iyi niyetli olanlari kast etmedim, yanlis anlasildim.

Söylemek istedigim gözümüze her gün sokarcasina "bu is bitti" diyenlere idi.

Neyse, bir önemi kalmadi artik.

O zamanlar herkes buruktu, bir ben degildim, simdi herkes mutlu, bir ben degilim.

Bu cezalari hala anlamis degilim.

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          CAS başvuru dilekçesi zaten hazırmış...

Ee, hani;

Perşembe günü yeni transferler geliyor haberleri...
          DSMART ile Avrupa maçları yayın sözleşmesi yapıldı haberleri...
          Yöneticilerin ve avukatların kendilerine güvenen tavırları...
          Aynen. Hemen orada tak diye sorulacak sorular bunlar. Tabii nerdeee...

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bunların CAS'a başvurmaları ve sonuç alınmasını kapsayan süreç ne kadar sürer?
            Aman hocam, bir de CAS'ı beklemeyelim...

Yorum

• eee hani savunma çok iyiydi, hani şikeden ceza alan adamların fenevi savunması tahkim kurulu üyelerini çok duygulandırmıştı? kandırıldık mı?
              Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• bjk'nin sike yaptigi kesinlesti, baskan kimdi YD, suan nereden TFF Baskani !!!

TFF Etik Kurulu, PFDK, Tahkim Kurulu üyeleri hakkında soruşturma açılmalıdır

.
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Alıntı:
                  yatmaztara tarafından yazılan
                  tayfun bayındır, şimdi sorabilirsin tff ye bu yılki fikstür seçimlerindeki toplar ne renk olmalı diye!!!

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  O muhabbet nedir?
                  3 temmuz 2011 den sonraki ilk tff nin toplantısı olmuştu basınla. orda şikeyi soracağına bu yıl fikstür ne zaman çekilecek felan diye sormuştu. kumandayı kırmıştım
                  Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Iyi niyetli olanlari kast etmedim, yanlis anlasildim.

Söylemek istedigim gözümüze her gün sokarcasina "bu is bitti" diyenlere idi.

Neyse, bir önemi kalmadi artik.

O zamanlar herkes buruktu, bir ben degildim, simdi herkes mutlu, bir ben degilim.

Bu cezalari hala anlamis degilim.
                    Kimsenin anladığını sanmıyorum. Ben dahil herkeste bir sıtmaya razı olma durumu var. Yoksa ben de öyle şenşakrak değilim şu an

Yorum

• CAS ya 8 ay ya da 10 gün sürüyormuş nvtspor da söylendi. 2 seçenek var hangisini seçerse CAS artık
                      facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• son ses lutfen

HEP
                        DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• UEFA, tff'ye baski yapip o yilki kupalari sahiplerine ver deme hakki varmi ??

.
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Artık tepki ortaya koymanın vakti geldi. Gün; federasyon önünde, hakkını arama günüdür...
                            Acıyla büyüyor içimizdeki Trabzonsporluluk, kalbimizi en derinden yakmaya devam ediyor... Serhat ve Bünyamin Abiler'i, Mesut'u ve Mami'yi unutmayacağız...

Yorum

• Arkadaşlar!A haberde Alpay köse UEFA nın bu kararlarından sonra tff kararlarını gözden geçirmek zorunda kalacaktır dedi.Çünki UEFA son aldığı kararlarla yerel yönetimlere müdahale hakkını getirmiştir şeklinde ifadede bulundu.
                              Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Şimdi UEFA'nın şampiyonlar ligine ve uefa ligine gidecek yeni takımları açıklaması gerekmiyor mu ?

Yorum

Yükleniyor...
                                X