Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2-0 mı arkadaşlar durum nedir dostlar UEFA vermiş mi zopa yı febeş e

Yorum

• yarı finalden selam gönderen kocamal a bugün uefadan 5 gün sonra cas tan selam

Yorum

• yahu fenerin cezası değil de bizim kupayı konuşan yok mu
        Manuel Fernandes&Gustavo Colman

Yorum

• İlk olarak M. Fatih ALEMDAR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ceza az olsa da, ceza almasi onemliydi.

Simdi sira tff de.

Kupa geliyor dostlar Allah in izniyle.

Mubarek ramazan da mevlam yuzumuzu guldurdu. Cok sukur.
          Vallaha benim için bizim alacağımız kupadan çok daha fazla bu adamların hak ettikleri cezaları alması önemli olan. Şu aşamaya kadar minimumlarla yırttılar, bakmayın ağlayıp sızladıklarına.
          En son fteotdgs tarafından düzenlendi; 15.07.2013, 20:05.

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kulübümüzün zaman kaybetmeksizin CAS’a başvuracağını kamuoyunun bilgisine sunarız.

Fenerbahçe Şike A.Ş
            Namus meselemiz dedikleri Cas'tan davayı çeken minnoşlara bakın

Emek hırsızı olduklarını biliyorduk. Namussuz olduklarını ikrar etmeleri harbiden ironik oldu

Yorum

• İlk olarak bilgehan83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              dostlar ntvsporda tablo vahim diyorlar demek istedikleri bu cümleyle şu sanırım: trabzonspor şampiyonluk kupası ve primlerini alacak fener kümeye düşecek yanlış mı anlıyorum ben acaba...
              UEFA bahsettiğim mektubu yollarsa, kupayı bize verecek tüpçü seve seve, bu ihtimal yüksek
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• Su cnnturkteki adamin dagilmis halini gormek nasil zevkli pufufufufu
                İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildi
                ŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• Koyduk'muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Volkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnn

kanirta kanirta, Gökhan'cim

*
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• fenev casa dava acıyormus..

yeni mailler için hazırlanın
                    şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• bizde hakkımızın alındığını savunarak cas'a basvurmaz mıyız, yoksa fenerin cas davasını mı bekleyeceğiz
                      ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                      ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        tayfun bayındır, şimdi sorabilirsin tff ye bu yılki fikstür seçimlerindeki toplar ne renk olmalı diye!!!
                        O muhabbet nedir?
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Şu andan itibaren söz sırası İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetiminde.

Yorum

• Bu kara leke size yeter, şikeciler.....
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben şahsen kendim zaman zaman çok ümitsizliğe düştüm.

.
                              Ben de aynı durumdayım. Cerasus renkdaş senden böyle bir mesaj ummazdım Zafer sarhoşluğuna veriyorum

Yorum

• Yürü beeeeeeeeeeeeee Ntvspor da adam kupaları iade etmeyi düşünmeleri gerekiyor diyor ohhhhhhhhhh ne keyifli.

Yorum

Çalışıyor...
                                X