2-0 mı arkadaşlar durum nedir dostlar UEFA vermiş mi zopa yı febeş e
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak M. Fatih ALEMDAR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCeza az olsa da, ceza almasi onemliydi.
Simdi sira tff de.
Kupa geliyor dostlar Allah in izniyle.
Mubarek ramazan da mevlam yuzumuzu guldurdu. Cok sukur.En son fteotdgs tarafından düzenlendi; 15.07.2013, 20:05.
Yorum
-
İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulübümüzün zaman kaybetmeksizin CAS’a başvuracağını kamuoyunun bilgisine sunarız.
Fenerbahçe Şike A.Ş
Emek hırsızı olduklarını biliyorduk. Namussuz olduklarını ikrar etmeleri harbiden ironik oldu
Yorum
-
İlk olarak bilgehan83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledostlar ntvsporda tablo vahim diyorlar demek istedikleri bu cümleyle şu sanırım: trabzonspor şampiyonluk kupası ve primlerini alacak fener kümeye düşecek yanlış mı anlıyorum ben acaba...2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Su cnnturkteki adamin dagilmis halini gormek nasil zevkli pufufufufuİlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildiŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf
Yorum
-
İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületayfun bayındır, şimdi sorabilirsin tff ye bu yılki fikstür seçimlerindeki toplar ne renk olmalı diye!!!Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen şahsen kendim zaman zaman çok ümitsizliğe düştüm.
.Zafer sarhoşluğuna veriyorum
Yorum
Yorum