3 Sene az gelebilir ama cok sükür bir ceza geldi! Leke lekedir oh olsun!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
The UEFA Control and Disciplinary Body (CDB) today announced its decisions following the disciplinary proceedings relating to Fenerbahçe SK (Turkey), Beşiktaş JK (Turkey), and FC Steaua Bucureşti (Romania).
The CDB carefully analysed the situation of both Fenerbahçe SK and Beşiktaş JK and has pronounced the following sanctions:
• Beşiktaş JK is not eligible to participate in the 2013/14 UEFA Europa League.
• Fenerbahçe SK is excluded from participating in the next three UEFA club competitions for which it would qualify, including the 2013/14 UEFA Champions League season. The ban for the third season is deferred for a probationary period of five years.
The CDB also carefully analysed the situation of FC Steaua Bucureşti and, taking into account certain mitigating circumstances, the following sanction has been imposed:
• FC Steaua Bucureşti is not eligible to participate in one UEFA club competition for which the club would otherwise qualify. This sanction is deferred for a probationary period of five years.
All clubs have the opportunity to appeal the decisions of the CDB to the UEFA Appeals Body.
Further, in relation to the individuals of the clubs involved in the cases of Fenerbahçe SK and Beşiktaş JK, the CDB decided that certain additional information will be collected in order to consider in further detail the different position of each of the individuals concerned.
uefanın açıklaması
Yorum
-
İlk olarak Mustafa OK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecezanın azlığı çokluğu tabiki önemli ama asıl önemli olan ceza almasıydı oda oldu artık ipler bizim elimizde....
:bayrak: 2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR :bayrak:
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene dedi tam olarak. özet gecebilirmisin?Es gibt kein richtiges Leben im falschen
Yorum
-
Uefanın kişilere ceza verme yetkisi var mı ki? bu durum tffyi bağlayan bir durum değilmidir?
Komik olan adamlar o kadar şeyi yaptı ettiler Ceza almadan yırttılar ama klüpleri avrupadan men, burası biraz garip doğrusu///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
Ya arkadaş BENİM GİBİ Bİ ADAMA YAKIŞMIYOR AMA
Valla YYakışmıyo Harbi Yakışmıyo Ama 2010-2011 sezonu sonundan beri sürekli beni dikte etmek isteyen fenerlilere ve beni yadırgayan benimle dalga geçen (Burdaki ben Trabzonspor Klubü ve Taraftarıdır) Fenerbahçelilere diyorum kii
Son Ki Üç Dört
KOYDUKMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU U anıyla ŞANIYLA, sahada döktüğü KANIYLA, Tertemiz DURUŞUYLA 2010-2011 Spor Toto Süper Lig Şampiyonu
Hadi Arkadaşlar Bordooooooooooooo
?TS
Yorum
-
bu cezaya bir tek ben mi sevinmedim, 2+1 nedir anasını satayım, adamlar yalan beyan verdi cezası yok mu, bir yıl ertelemesi vardı hani nerde..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu konuştu!
Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın aldığı cezaların ardından Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu açıklamalarda bulundu.
25 Haziran 2013 | 20:38
A+A-
0
TV8'de yayınlanan Telegol'e bağlanan Hacıosmanoğlu, şunları söyledi ; Türk futbolunu kirletenler kendilerini değil camialarını da lekelediler. Bu camiaların üzüntülerini paylaşmak isteriz elbette ama bu şahıslarla ilgili onların da gerekeni yapması gerek. Ahlak sınavını bütün spor ailesinin vermesi lazım.
Spor medyasının da kendini çek etmesi lazım. Basının içinde de bu kirliliği kamufle etmeye çalışanları onların da içlerinden atmaları lazım. Biz artık hiçbir şey yapmayacağız. Artık konuşmanın zamanı değil. Bu güzide kulüplerin bu şekilde zor duruma düşmesi onların taraftarlarını ne kadar üzdüyse bizi de o kadar üzdü. Biz artık adaletin tecellisini bekleyeceğiz. 2010-2011 sezonunun şampiyonunun Trabzonspor olduğunu herkes biliyor.Es gibt kein richtiges Leben im falschen
Yorum
Yorum