Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Haftasonuna kadar bize kafayı yedirtecekler anlaşılan..

Yorum

• Biraz hassasiyet. Kalp sorunu olup gelişmeleri takip etmek isteyenler olabilir, lütfen şakaları elimizden geldiğince azaltalım.

Kimin ne sorunu var bilemeyiz. Ben daha 14 yaşımda o haberlerle heyecanlanıyorsam, kalp ile ilgili hastalıklarla uğraşan üyelerimiz kim bilir ne derece heyecanlanır. Lütfen biraz daha hassasiyet.
      And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Beşiktaş klübü avulkatları klüp binasına gitmişler..
        o zaman gerçekten faxlar gelmiş yada gelmesi bekleniyor olmalı
        ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
        ~Twitter ~

Yorum

• zeki alasyanın bi filmi vardı..hasta oluyordu..sonra ölmediği her gün için para veriyorlardı..doktorlar bugün kesin ölecek diyorlardı ama ölmüyodu bir türlü..bu şekilde 3-4 gün geçtikten sonra baktılarki ölmüyor sonra kiralık katil tutuyorlardı zekiyi öldürmek için..

işte bizim günlerimiz de buna benziyor şuan..bugün açıklanacak...az sonra kesin açıklanacak

Yorum

• ya bu faxlama işini gazeteler nerden biliyor
            fax cihazının başındamı bekliyorlar
            hürriyet hala faxlanıyor diyor
            kaç sayfa cevap geldi merak ettim
            adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• UEFA nın sayfasını yenilemekten mahvoldum gözlerim ağrıyor artık. Yeter ulan açıklayın şunu be canımıza tak etti artık.

Yorum

• İlk olarak Emre EFENDİOGLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                http://www.uefa.com/teamsandplayers/...ile/index.html

Burda da 18, uyduruk mevzulara takılmayın Allah aşkına. Sabahtan beri yok 17 diydi yok 18 di.
                Uefa'nın işi gücü yok ilk şampiyonluk sayısını güncelleyecek sayfasında.
                senin verdiğin linkte son güncelleme Last updated: 24/08/12
                sezginin linkte 2013

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  her seferinde yiyiyorum bu numarayı
                  En az 20 kere denk geldi yememiştim ama vucut direnci artık düşmüş herhalde direkt elimi kumandaya attım derken alttaki yazıyı gördüm

Yorum

• Demin Infantino'yu aradım, "Nerde kaldın hani kararı açıklıyodun?" diye çıkıştım buna. "Ya fm'ye dalmışım bi türlü yazamadım ama şimdi de geç oldu erken yatıyim sabah açıklarım" dedi.

O yüzden beklemeyin gençler bi aya anca açıklar bu
                    yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Bu şampiyonlk sayısı güncelleme zamanı dışında, bir de şampiyonlar ligi kuraları ile lakalı sayfa var uefa sitesinde, burda da fenerin amblemi yok, vardıda mı kaldırdılar yoksa hiç mi yoğudu?
                      Trabzonspor

Yorum

• verdikleri fax numarası ev hattıymış volkan eve aldırmış numarayı al şimdi hepten sıkıntı

Yorum

• renkdaşlar takip ettiğiniz uefa sayfasının linkini söyleyebilir misiniz?

Yorum

• İlk olarak Mehmet S. Pervan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ertem şener ‏@_ertemsener 3 dk
                            “Ya Rabbî, onlar bilmiyorlar, bilselerdi yapmazlardı” (Hz.MUHAMMED sav)

ulan ertem şener
                            Ertem'in arsız muhabiri Infantino'nun evine gitmiş kapıcıyla konuşmuş. Kapıcının söylediğine göre çöpleri de hep geç çıkarıyormuş.
                            yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Konuyla alakasız ama Colman reis erken gelmiş bu sefer hayret

Yorum

• Hiç bir yerden hiç bir sızıntıda mı yok.

Karlıbel filan nerdesin.

En azından vakit geçer.

Yorum

Yükleniyor...
                                X