Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu akşam kandil, ben ne kadar kılabilirsem o kadar namaz kılıcam, her duam yarın çıkması muhtemel karar için oacaktır
    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
    ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      uefa nın borsayı takacağını sanmıyorum... borsadan anlamam ama ne olacaksa öbür günde olabilir borsada diye düşünüyorum...
      Malesef takar
      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bütün mesele budur

Yorum

• Ben düşüncelerimi kısaca özetleyeyim katılan olur katılmayan olur herkese saygım sonsuzdur..

UEFA'nın kararı 2 Senedir bekletmesini kimse açıklayamaz çünkü ortada deliller ve sabit suçlar varken neden karar çıkarılmadığı mevzusu aslında çok basit ve ortada.. " Kişi ve kurumları " ayıran şahıs Platini ile yapmış olduğu görüşmeler sonucunda cezanın ertelenmesini bu raddelere getirmeyi başarmıştır..

Eğer ki 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin Kararını " Yargıtay " UEFA'dan önce onamış olsaydı Hükümet , Fenerbahçe camiasından inanılmaz bir tepki görecek ve oy kaybı yaşayacaktı.. ( MALESEF ONLAR TRABZON'LU DEĞİL VE %61'Cİ DEĞİLLER... )

Bunları ön gören Hükümet adımlarını tamamen ona göre attı ve mesele buralara kadar geldi şimdi Yargıtay kararını açıkladığı zaman bakın orada " UEFA "nın kapı gibi Cezası var biz bu cezaya dayanadık biz ceza vermesek bile Avrupa'ya gidemeyecek muhabbeti yapacaklar..

Ceza açıklandıktan sonra Başbakan yine Platini ile falan görüşür ceza indirilir bişeyler olur FB taraftarının gönlü alınır ve olay bir süre sonra unutulur..

Ama hala kupayı verirler mi vermezler mi o mevzuyu çözemiyorum en azından yakın süreçte " 2010-2011 Şampiyon'u Trabzonspor'dur " demeyecek Türkiye.
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak CAFER ÖZER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Antalyada uefa kararina hazirlik yapilmis fb liler icin rengarenk semsiyeler var sokakta isteyen istedigini secsin diye

https://www.google.com.tr/search?saf...4_Xrp4exvtM%3A
            Telefonuma arka plan yaptim.

Malum takımı tutanlara gösteriyorum bu nedir diye. Önce düşünmeye çalışıyorlar ve normal cevap veriyorlar. Mal değneği olduklarından sanırsam, anlayana kadar mevsim değişiyor nerdeyse...
            HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Malesef takar
              öenemli değil 3 yıldır bekliyoruz zaten 2 gün daha beklesek biyerimiz eksilmez...
              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

Ben düşüncelerimi kısaca özetleyeyim katılan olur katılmayan olur herkese saygım sonsuzdur..

UEFA'nın kararı 2 Senedir bekletmesini kimse açıklayamaz çünkü ortada deliller ve sabit suçlar varken neden karar çıkarılmadığı mevzusu aslında çok basit ve ortada.. " Kişi ve kurumları " ayıran şahıs Platini ile yapmış olduğu görüşmeler sonucunda cezanın ertelenmesini bu raddelere getirmeyi başarmıştır..

Eğer ki 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin Kararını " Yargıtay " UEFA'dan önce onamış olsaydı Hükümet , Fenerbahçe camiasından inanılmaz bir tepki görecek ve oy kaybı yaşayacaktı.. ( MALESEF ONLAR TRABZON'LU DEĞİL VE %61'Cİ DEĞİLLER... )

Bunları ön gören Hükümet adımlarını tamamen ona göre attı ve mesele buralara kadar geldi şimdi Yargıtay kararını açıkladığı zaman bakın orada " UEFA "nın kapı gibi Cezası var biz bu cezaya dayanadık biz ceza vermesek bile Avrupa'ya gidemeyecek muhabbeti yapacaklar..

Ceza açıklandıktan sonra Başbakan yine Platini ile falan görüşür ceza indirilir bişeyler olur FB taraftarının gönlü alınır ve olay bir süre sonra unutulur..

Ama hala kupayı verirler mi vermezler mi o mevzuyu çözemiyorum en azından yakın süreçte " 2010-2011 Şampiyon'u Trabzonspor'dur " demeyecek Türkiye.
                üzülerek söylüyorum ki ben de böle düşünüyorum fb ye en fazla 1 yıl ceza verirler azize de ömür boyu men bu cezanın fb için ortalama bi ceza olduğunu düşünüyorum bize hakettiğimizi verirlermi peki?? eger uefa devreye grerse gene evet ama tff ye bırakırsa geçmiş olsun hepimize

Yorum

• bizim açımızdan sorun yok ...haklarımız verilmek zorundadır...verilmemesi gibi bir durum söz konusu değildir..bu devlet bize olan namus borcunu vermek zorundadır .kendi mahkemesinin aldığı karara uymak zorundadır..uef dan feneve gelecek ceza ünal aysalın deyimiyle çilektir..

Yorum

• İlk olarak CAFER ÖZER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Antalyada uefa kararina hazirlik yapilmis fb liler icin rengarenk semsiyeler var sokakta isteyen istedigini secsin diye

https://www.google.com.tr/search?saf...4_Xrp4exvtM%3A
                    abi bir sokak ta kadıköyde mi yapılacak diyorsun
                    BMN KOCAELİ

Yorum

• her zaman diyorum fenere 1 tl bile ceza verilirse kupa gelir...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        abi bir sokak ta kadıköyde mi yapılacak diyorsun
                        bu şemsiyelerden bizim fuar dada vardı abi geldiysen görmüşsündür belki... havada asılı vaziyette hatta ben paylaştım burda onları

Yorum

Defalarca yazdik, söyledik.

Prosedürüne göre hareket ettiler. Bu kadar sürmesi TFF'nin yaptigi serefsizlik yüzünden. TFF serefsizlik yaptigi icin adamlar mecburen isi üstlendiler. Bir kere 2 yilin 6 ayi iddianame yüzünden bosa gecti. Yasak vardi, ki o dönemde yine de bir icraat yaptilar ve bizi S.L. aldilar.
                          Sonrasi ise malumunuz.

Bence 1,5 sene gayet makul bir süre olaylarin boyutunu göz önüne alirsak. Evet, UEFA'ya para yedirdiler, iste susturdular filan dediler cogu zaman, dediniz ama adamlar bildiklerinden taviz vermediler. Kararlar aciklandiginda görecegiz bunu.
                          En son cerasus tarafından düzenlendi; 23.06.2013, 19:36.

Yorum

• Köprülere bayrak asıyor muyuz ?
                            facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Köprülere bayrak asıyor muyuz ?
                              neler yapıcam yarısı aklımda değil

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Defalarca yazdik, söyledik.

Prosedürüne göre hareket ettiler. Bu kadar sürmesi TFF'nin yaptigi serefsizlik yüzünden. TFF serefsizlik yaptigi icin adamlar mecburen isi üstlendiler. Bir kere 2 yilin 6 ayi iddianame yüzünden bosa gecti. Yasak vardi, ki o dönemde yine de bir icraat yaptilar ve bizi S.L. aldilar.
                                Sonrasi ise malumunuz.

Bence 1,5 sene gayet makul bir süre olaylarin boyutunu göz önüne alirsak. Evet, UEFA'ya para yedirdiler, iste susturdular filan dediler cogu zaman, dediniz ama adamlar bildiklerinden taviz vermediler. Kararlar aciklandiginda görecegiz bunu.
                                Bunlarıda Geçtim Sonuçda Tüm Deliller Toplanıp Çevirileri Yapıldı..

Kaldıki Sade UEFA Bizlemi İlgileniyor.. Daha Delil Kantık Herşey Ortada Mahkeme Karar Verdi .. Yargı nın Karar Vermesi Kaç Aydır Devam Ediyor..

Çevirisi Yapılan Birşey Hakkında Sil Baştan Karar Vermek İçin 2 Yıl İyi Bir Süre..

Kaldıki UEFA Direk Müdahale Etmedi Olaya Önce Türkiyeyi Beklediği Dediği Gibi Arkadaşın.
                                ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                                Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

Yükleniyor...
                                X