Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Etma
    ne etmim ula... ilgilenmediğin için 12 saat foruma giremedim sayende.. intikamım acı olacak hele şu kupa bi gelsin
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• savunmalar sonra ermiş kaynak lig tv

erken bitmedi mi
      22.05.2011-dost-düşman belli oldu, bugün geleceğin ilk günü...

Yorum

• İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Duruşma devam ediyor.
        bu kadar uzamasının sebebi bence aziz içerde dans edip kıvırıyordur..uefa yetkilileride gülüyorlardır.

Yorum

• savunma sona erki kaynak NTV spor...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• May they have power to effect everybody.
            May they have enough power to effect big interest lobbies.
            May they have enough power to effect Turkish Parlemanto.
            May they speak loudly.
            May they have big firms.
            May they are very big! people.
            May they disregard Turkish High Court decision.
            May they try to effect negatively Turkish Courts and its members.
            May they capture Turkish Football Assiciation.
            May every man is their man.
            May they have very big supporter population that support them in every situation even if they did match fixing.

We, who love football as only a game, always looking for justice. Not only for me or for you, not only for my team, i want justice for every team and everybody who support and real football lover.

Despite Aziz Yıldırım and his match fixed illegal friends have enough power to appease press, politician, you and me, i believe divine justice will be occur at the end.

Ahmet Yalçın Yalçınkaya - Football lover as a game

Yorum

• FIFA Asbaşkanı Boyce’den kulübümüze ziyaret

Trabzon’a önceki yılllarda Dinamo Kiev ile oynanan Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı için Delege olarak geldiğini ve güzel anılarla ayrıldığını belirten FIFA Asbaşkanı Jim Boyce ise, “Şimdi de burada FİFA Asbaşkanı olarak bulunuyorum. Türkiye’de yaşanan süreci yakından hepimiz takip ediyoruz. Ama şunu söylemek istiyorum ki, biz FİFA tarafıyız ve direkt olarak davanın içinde değiliz. Takip ediyoruz ama davanın içinde olmadığımız ve bu durum UEFA’nın meselesi olduğu için onlar adına bir yorum yapamayacağım bu konuda. Futbol milyonlarca kişinin oynadığı bir oyun ve UEFA’nın da bahsettiğiniz olaylarla ilgili kendi yaptırımları var. Ama biz de bütün futbolseverler gibi temiz ve ahlaklı futbol için çalışıyoruz” dedi.
              @tsmustafakemal
              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Savunmalar bitti.
                Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Bir son dakika haberi daha bekliyorum.

"Aziz Yıldırım duruşma sonrası hastaneye kaldırıldı." diye.
                  "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    FIFA Asbaşkanı Boyce’den kulübümüze ziyaret

Trabzon’a önceki yılllarda Dinamo Kiev ile oynanan Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı için Delege olarak geldiğini ve güzel anılarla ayrıldığını belirten FIFA Asbaşkanı Jim Boyce ise, “Şimdi de burada FİFA Asbaşkanı olarak bulunuyorum. Türkiye’de yaşanan süreci yakından hepimiz takip ediyoruz. Ama şunu söylemek istiyorum ki, biz FİFA tarafıyız ve direkt olarak davanın içinde değiliz. Takip ediyoruz ama davanın içinde olmadığımız ve bu durum UEFA’nın meselesi olduğu için onlar adına bir yorum yapamayacağım bu konuda. Futbol milyonlarca kişinin oynadığı bir oyun ve UEFA’nın da bahsettiğiniz olaylarla ilgili kendi yaptırımları var. Ama biz de bütün futbolseverler gibi temiz ve ahlaklı futbol için çalışıyoruz” dedi.
                    Başkan aynı nerden geldi bu adam der gibi duruyor.
                    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! (UEFA Disiplin Kurulu Kararı Bekleniyor)

İlk olarak murat şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sabah gazatesinde aziz yıldırımın fotografı ve altında gözler nyon'da fenerbahçe savunmasını yapıyor diye haber var komik olan hemen yanındaki haberde şemsiye görseli ve altında aslında yağmurdan korunmaya yaramıyor yazısı var...

hanginiz sabah editörüsünüz böle tesadüf olamaz
                      Offf keşke print screen tuşuna bassaydın ya...

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        FIFA Asbaşkanı Boyce’den kulübümüze ziyaret

bizim başkan gibi konuşmuş sanki.. bitek futbol paydaşı lafı eksik

Yorum

• Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve beraberindeki heyetin UEFA Disiplin Kurulu'ndaki savunması sona erdi.
                          ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Fener savunmasını tamamladı
                            #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Bugün lehimize veya aleyhimize olan haberlere itibar etmeyin.Pts günü belli olacak.

Yorum

• bu aziz niye avukat tutmuş ki? zaten hepsine kendi istedikLerini zorLa söyLettirir bu karaktersiz. yok onLarda yaptı yok onLara niye ceza vermiyorsunuz ws. ws. kimse korkmasın bence, UEFA azizin borusunun öteceği yer değiL. hatta şahsi düşüncem bu ifade seramonisinin sadece prosedürLeri tamamLamak amacıyLa yapıLdığı.. ceza çoktan hazırLanmıştır ve şuan eminim UEFA yetkiLiLerinin canı sıkıLıyordur hikaye dinLemekten..
                                Sadece Trabzonspor..

Yorum

Çalışıyor...
                                X