Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hiç bi yerden takip edemiyoruz
    https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
    Eze eze 2021-2022.
    #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• radyolarda at yarışından başka bi şey yok iki haftadır atları ezberlicem nerdeyse
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Günaydın şerefli, onurlu, namuslu insanlar.

Güzel bir gün olacak inşallah. Allah yardımcımız olsun.

Yorum

• Milyonlarca, Milyarlarca Fenerbahçe taraftarı İsviçrede toplandı ve UEFA'yı korkuttu, adalet istedi (!)

Eray Yılmaz Photography

https://www.facebook.com/erayyilmazphotography

Yorum

• 2 saat sonra manşetler: ''uefa savunmaya hayvan kaldı'' ''Şikebahçeden tavihi savunma'' ''Bu iş bitti gibi...''
            Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Şike yaptım ama sahaya yansımadı demek, halterde doping yaptım ama istediğim ağırlığı kaldıramadım demekle eş anlamlı olsa gerek...

Yorum

• eskişehir trabzonspor maçı yokmu uefanın dosyasında
                Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Zaman geçmiyor en iyisi eğlenceli bir şeyler izleyeyim

Yorum

• FB yönetimi işte bu savunmayla Uefayı ikna edecek
                    yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
                    ölümüne ....BORDOMAVI...

Yorum

• http://radyodinler.org/radyo-fenerbahce/ ezikleri dinleyin

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Arrive tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Milyonlarca, Milyarlarca Fenerbahçe taraftarı İsviçrede toplandı ve UEFA'yı korkuttu, adalet istedi (!)

uzaylılarda gelmişmi fb ye destek için

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          uzaylılarda gelmişmi fb ye destek için
                          o uzaylı ki firavuna yardım etmiş piramitleri yaparken, fb ye niçin yardım etmesin...

Yorum

• İlk olarak faithus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            o uzaylı ki firavuna yardım etmiş piramitleri yaparken, fb ye niçin yardım etmesin...
                            haklısın bunu düşünemedim

Yorum

• İlk olarak faithus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şike yaptım ama sahaya yansımadı demek, halterde doping yaptım ama istediğim ağırlığı kaldıramadım demekle eş anlamlı olsa gerek...
                              +1
                              Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a))

Yorum

• Utanmadan bide orda toplanmışlar ulan neyı savunmaya kalkıyonuz karaktersiz herifler.
                                You Will Never Walk Alone
                                Liverpool F.C

Yorum

Yükleniyor...
                                X