İlk olarak Sibel tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
5. ve 6. madde birbiriyle çelişiyor.
Bu kadar savunmayı 15 dakikada mı yapacaklar?
Türk futbolunun Avrupa'daki en uzun 2 günü, bugün (Beşiktaş) ve yarın (F.Bahçe) yaşanacak. UEFA Müfettişi Miguel Lietard Fernandez Palacios'un disiplin kuruluna sevk ettiği F.Bahçe, yarın yüz yüze savunmasını saat 08.30'da yapacak. Başkan Aziz Yıldırım, yaklaşık 6 ayda hazırlattığı lacivert cilt üzerine sarı renkte yazılı savunma kitabını tamamlattı ve geçtiğimiz günlerde UEFA'ya gönderdi. Tam 543 sayfa olan ve İngilizce'ye çevrilmiş savunmanın UEFA Disiplin Kurulu'nu şimdiden etkilediği belirtiliyor. Duruşmada F.Bahçe Kulübü'nü ünlü Alman avukat Martens ile kulübün hukukçu yöneticisi Deniz Tolga Aytöre ve Av. Ayhan Çopuroğlu savunacak. Kendi savunmasını yapacak olan Aziz Yıldırım'a Aytöre destek verecek.
SPOR HUKUKU DEVREYE SOKULMALI
F.Bahçe'nin savunmasının ayrıntıları da belli oldu. Savunma 7 ana maddeden oluşacak.
İşte maddeler:
1- Disiplin Kurulu'na sevk edilen yöneticiler ve kulüpler, TFF tarafından şike iddiaları ile ilgili süreç hakkında kararların verildiğini ve Tahkim Kurulu'nca da onaylandığının altını çizecek.
2- Tapelerde söz edilen suç delillerinin ortaya çıkmadığı hatırlatılacak.
3- Sahaya yansıyan hiçbir şike unsurunun olmadığı görüntü ve belgelerle tek tek sunulacak.
4- Dünyadaki şike şüpheleri ortaya konulacak, örneğin Belhanda'nın kullandığı penaltı vuruşunun görüntüleri gerek duyulduğunda Disiplin Kurulu'na sunulacak.
5- Futbolun özerkliğinden bahsedilecek ve sadece spor hukukunun devreye girmesi gerektiği istenecek.
6- Her şeye rağmen Yargıtay'ın vereceği kararın beklenmesi istenecek.
7- Fenerbahçe'nin 3 Temmuz sürecinden bu yana UEFA'nın çizdiği yoldan çıkmadığı, CAS'ta açılan davanın çekildiği ve UEFA'nın normlarına uygun hareket edildiği savunulacak.
Yorum
-
İlk olarak muratali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoşgeldin kardeşim ...StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleişkenceye bak... benim tahminim tüpçü istifa edip gerekli cezaları yeni tff verecektir...
Bkz.M.A.Aydınlar
feneri düşüren kişi olmak istemeyen adam.
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBize kupayı bu TFF verse daha iyi sarar. Ama Trabzonspor'u gören kaçıyor.
Bkz.M.A.Aydınlar
feneri düşüren kişi olmak istemeyen adam.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
hukukçu arkadaşların dikkatine..
şimdi yasa değişikliklerinde sanığın lehine olan yasa kullanılır şartı vardır..yani 10 yıla mahkum olan bir sanık yasa değişir de suçun cezası 5 yıla inerse ondan faydalanır..
soru şu;talimatlarda da böyle bir hak var mıdır..yani geçen ay değişen uefanın 23. maddesi fbye uygulanamaz mı..Herkese Merhaba
Yorum
-
Cezalar ibretlik olacak, niye mi ?
1- Transferde usülsüzlük yapmış takım, oynatmaması gereken topçuyu 3 maç oynattığı için 36 puan düşürülme cezası aldı, şike yaptığı için değil
2- Juventus, sadece birkaç hakem ayarlamaya çalıştığı için önce 2 lig düşürüldü sonra bu 1 lige çekildi. 1 lig düşürülmüş olmasına rağmen eksi puanla başlamak zorunda kaldı.
3- Juventus'un cezasında da telefon kayıtları kilit rol oynadı.
Fener ne yaptı;
1- 7 maçta şike yaptı (Teşvik şike eşdeğer)
2- Cezalarını kabul etmek yerine, "şike yapmadık", "masumuz" gibi saçmalıklarda 2 sene diretti.
---
Fener'in 1 lig düşürülmesi, 20-30 milyon TL'lik tazminat ödemesi mucizedir.StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesanmıyorum TFF nin bi kaç haftalım ömrü kaldı tahminimce...
Yorum
-
İlk olarak Kenan Dikbıyık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşiktaş ın duruşması başladı mı ? bilgisi olan var mı ? O duruşma da çok önemli. BJK ya ceza çıkarsa onu 5 le çarpın aha size FB nin cezasıKarar ve eğilim muhakkak sızar bu akşam
Yorum
-
İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCezalar ibretlik olacak, niye mi ?
1- Transferde usülsüzlük yapmış takım, oynatmaması gereken topçuyu 3 maç oynattığı için 36 puan düşürülme cezası aldı, şike yaptığı için değil
2- Juventus, sadece birkaç hakem ayarlamaya çalıştığı için önce 2 lig düşürüldü sonra bu 1 lige çekildi. 1 lig düşürülmüş olmasına rağmen eksi puanla başlamak zorunda kaldı.
Fener ne yaptı;
2- Cezalarını kabul etmek yerine, "şike yapmadık", "masumuz" gibi saçmalıklarda 2 sene diretti.
---
Fener'in 1 lig düşürülmesi, 20-30 milyon TL'lik tazminat ödemesi mucizedir.Hamiş
Yorum
-
İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCezalar ibretlik olacak, niye mi ?
Fener ne yaptı;
---
Fener'in 1 lig düşürülmesi, 20-30 milyon TL'lik tazminat ödemesi mucizedir.
UEFA teşviki şike olarak görmüyor.
Yorum
-
İlk olarak Recep Çaltepe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGaliba 16:30'da bjk'nin duruşması..1996 2005 2011 Sezonları Gerçek Şampiyonu TRabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemirören: Papyonumu da aldım gidiyorum.
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
Yorum