Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu daha çok olası aslında.
    Arka sayfada yazmış @magicyattara abi.
    Ben de Yunus Egemenoğlu'nu dinledim ve o gün neredeyse tüm şüphelerim bitti ceza konusunda.
    Ceza artık kaçınılmaz. O adam bizzat Uefa'nın yazısını okumuş ve fenerin içine girmiş biri olarak gayet net şekilde bizi kötü cezalar bekliyor dedi.
    Uefa bu olayı siyah bulmuş, sen beyaz bulmuşsun. Tabii ki onun sözü geçecek dedi.
    Ve özellikle belirtti TFF büyük ceza alacak eğer Uefa yaptırımlarını uygulamazsa diye.
    O yüzden TFF boyun eğip cezayı kendi eliyle verecektir.
    işkenceye bak... benim tahminim tüpçü istifa edip gerekli cezaları yeni tff verecektir...
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• 5. ve 6. madde birbiriyle çelişiyor.

Bu kadar savunmayı 15 dakikada mı yapacaklar?

Türk futbolunun Avrupa'daki en uzun 2 günü, bugün (Beşiktaş) ve yarın (F.Bahçe) yaşanacak. UEFA Müfettişi Miguel Lietard Fernandez Palacios'un disiplin kuruluna sevk ettiği F.Bahçe, yarın yüz yüze savunmasını saat 08.30'da yapacak. Başkan Aziz Yıldırım, yaklaşık 6 ayda hazırlattığı lacivert cilt üzerine sarı renkte yazılı savunma kitabını tamamlattı ve geçtiğimiz günlerde UEFA'ya gönderdi. Tam 543 sayfa olan ve İngilizce'ye çevrilmiş savunmanın UEFA Disiplin Kurulu'nu şimdiden etkilediği belirtiliyor. Duruşmada F.Bahçe Kulübü'nü ünlü Alman avukat Martens ile kulübün hukukçu yöneticisi Deniz Tolga Aytöre ve Av. Ayhan Çopuroğlu savunacak. Kendi savunmasını yapacak olan Aziz Yıldırım'a Aytöre destek verecek.

SPOR HUKUKU DEVREYE SOKULMALI
      F.Bahçe'nin savunmasının ayrıntıları da belli oldu. Savunma 7 ana maddeden oluşacak.

İşte maddeler:

1- Disiplin Kurulu'na sevk edilen yöneticiler ve kulüpler, TFF tarafından şike iddiaları ile ilgili süreç hakkında kararların verildiğini ve Tahkim Kurulu'nca da onaylandığının altını çizecek.

2- Tapelerde söz edilen suç delillerinin ortaya çıkmadığı hatırlatılacak.

3- Sahaya yansıyan hiçbir şike unsurunun olmadığı görüntü ve belgelerle tek tek sunulacak.

4- Dünyadaki şike şüpheleri ortaya konulacak, örneğin Belhanda'nın kullandığı penaltı vuruşunun görüntüleri gerek duyulduğunda Disiplin Kurulu'na sunulacak.

5- Futbolun özerkliğinden bahsedilecek ve sadece spor hukukunun devreye girmesi gerektiği istenecek.

6- Her şeye rağmen Yargıtay'ın vereceği kararın beklenmesi istenecek.

7- Fenerbahçe'nin 3 Temmuz sürecinden bu yana UEFA'nın çizdiği yoldan çıkmadığı, CAS'ta açılan davanın çekildiği ve UEFA'nın normlarına uygun hareket edildiği savunulacak.

UEFA Disiplin Kurulu’ndaki duruşma için 7 maddelik sıkı bir savunma hazırlandı. 3 Temmuz 2011’de başlayan süreç yarın resmen sona erecek. Fenerbahçe’yi Martens ile Aytöre ve Çopuroğlu savunacak

Yorum

• Savunma süreleri 15 dakika ise biz cumhuriyetin kalesiyiz, bize cezâ veremezsiniz desinler yeterli olur.
        7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak muratali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hoşgeldin kardeşim ...
          Teşekkür ederim
          StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            işkenceye bak... benim tahminim tüpçü istifa edip gerekli cezaları yeni tff verecektir...
            Bize kupayı bu TFF verse daha iyi sarar. Ama Trabzonspor'u gören kaçıyor.
            Bkz.M.A.Aydınlar
            feneri düşüren kişi olmak istemeyen adam.

Yorum

Bize kupayı bu TFF verse daha iyi sarar. Ama Trabzonspor'u gören kaçıyor.
              Bkz.M.A.Aydınlar
              feneri düşüren kişi olmak istemeyen adam.
              sanmıyorum TFF nin bi kaç haftalım ömrü kaldı tahminimce...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• hukukçu arkadaşların dikkatine..

şimdi yasa değişikliklerinde sanığın lehine olan yasa kullanılır şartı vardır..yani 10 yıla mahkum olan bir sanık yasa değişir de suçun cezası 5 yıla inerse ondan faydalanır..

soru şu;talimatlarda da böyle bir hak var mıdır..yani geçen ay değişen uefanın 23. maddesi fbye uygulanamaz mı..
                Herkese Merhaba

Yorum

• Cezalar ibretlik olacak, niye mi ?

1- Transferde usülsüzlük yapmış takım, oynatmaması gereken topçuyu 3 maç oynattığı için 36 puan düşürülme cezası aldı, şike yaptığı için değil

2- Juventus, sadece birkaç hakem ayarlamaya çalıştığı için önce 2 lig düşürüldü sonra bu 1 lige çekildi. 1 lig düşürülmüş olmasına rağmen eksi puanla başlamak zorunda kaldı.

3- Juventus'un cezasında da telefon kayıtları kilit rol oynadı.

Fener ne yaptı;

1- 7 maçta şike yaptı (Teşvik şike eşdeğer)

2- Cezalarını kabul etmek yerine, "şike yapmadık", "masumuz" gibi saçmalıklarda 2 sene diretti.

---

Fener'in 1 lig düşürülmesi, 20-30 milyon TL'lik tazminat ödemesi mucizedir.
                  StopMatchFixing.Com

Yorum

• Beşiktaş ın duruşması başladı mı ? bilgisi olan var mı ? O duruşma da çok önemli. BJK ya ceza çıkarsa onu 5 le çarpın aha size FB nin cezası Karar ve eğilim muhakkak sızar bu akşam
                    1996 2005 2011 Sezonları Gerçek Şampiyonu TRabzonspor

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sanmıyorum TFF nin bi kaç haftalım ömrü kaldı tahminimce...
                      Demirören: Papyonumu da aldım gidiyorum.

Yorum

• İlk olarak Kenan Dikbıyık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Beşiktaş ın duruşması başladı mı ? bilgisi olan var mı ? O duruşma da çok önemli. BJK ya ceza çıkarsa onu 5 le çarpın aha size FB nin cezası Karar ve eğilim muhakkak sızar bu akşam
                        Galiba 16:30'da bjk'nin duruşması..

Yorum

• İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Cezalar ibretlik olacak, niye mi ?

1- Transferde usülsüzlük yapmış takım, oynatmaması gereken topçuyu 3 maç oynattığı için 36 puan düşürülme cezası aldı, şike yaptığı için değil

2- Juventus, sadece birkaç hakem ayarlamaya çalıştığı için önce 2 lig düşürüldü sonra bu 1 lige çekildi. 1 lig düşürülmüş olmasına rağmen eksi puanla başlamak zorunda kaldı.

Fener ne yaptı;

2- Cezalarını kabul etmek yerine, "şike yapmadık", "masumuz" gibi saçmalıklarda 2 sene diretti.

---

Kaldı ki "Biz temiziz" diyip Avrupa Kupaları'nda 2 sene top oynadı şikeciler...
                          Hamiş

Yorum

• İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Cezalar ibretlik olacak, niye mi ?

Fener ne yaptı;

---

Bildiğim kadarıyla "teşvik şike eşdeğer" bizde var .
                            UEFA teşviki şike olarak görmüyor.

Yorum

• İlk olarak Recep Çaltepe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Galiba 16:30'da bjk'nin duruşması..
                              eyvallah... naklen yayınlayan bi tv olsa da seyretsek
                              1996 2005 2011 Sezonları Gerçek Şampiyonu TRabzonspor

Yorum

Demirören: Papyonumu da aldım gidiyorum.

Yorum

Çalışıyor...
                                X