Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Korkmayın arkadaşlar. Hele erteleme hiç olmaz.
    Zaten ertelenmiş bi ceza var. on u da koyarlar. katlanır ceza.
    Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
    İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kesinlikle.
      Böyle olursa gece gündüz şükretsinler.
      Öyle olunca da dicekler ki hani biz bir sürü şike yapmıştık.Daha fazla ceza almamız lazımdı.Demek ki çok fazla karışmadık.Kuş beyinli çok ))
      #LiverpooL#
      -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• İlk olarak atf61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        uefa kupayı bize verir i..direk böyle bişey söylermi..yoksa biz mahkemeyle cas la filan mı alırız...
        Şuanda demez..İlerleyen zamanlarda TFF gerekli cezaları vermeyip UEFA müdahil olduğunda deme ihtimali var..

O zamanda sömemezse FİFA'ya olmazsa ordan da CAS'a gidecez..
        #LiverpooL#

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

milliyet.com.tr 'den.

Sadece şunu söylüyorum. Mükemmel olur mükemmel.

Şaka gibi bile değil.Bu nasıl bir mantık?

Bence bu milliyet denen ''sürü'' gazetesinin uydurması.

Şikeci bile olsa Aziz bile kendini bu kadar komik duruma düşürmez.
          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Ne çekiyorsak bu RİZELİ FENERLİLERDEN ÇEKİYORUZ.Servet Yardımcı bu açıklamaları yaparak feneri ve kendilrini kurtarmaya çalışıyor.Bu rizeli fenerliler bizim şampiyonluğumuzu vermediler anladınız kim diye!!

Yorum

• Bu salaklar Gaitanin pozisyonu ile savunma yapacaksa daha baska birsey istemem Trabzonsporlu bir avukat böyle bir kötülük onlara yapamazdi herhalde
              TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Günlerdir medyada olası mahkeme kararları ve bunların sonuçları ile ilgili çeşitli senaryolar yazılıp çiziliyor. Bundan sonra ne olacağı, kimin Şampiyonlar Ligi'ne gideceği, kimin şampiyon olacağı, kimin küme düşeceği tartışılıyor. Bazıları da çıkmış TV'lerde "Fenerbahçe şike yapmasa da 18'de 17 yapabilirdi" gibi saçma sapan yorumlar yapıyor. Ancak herkesin adeta hiç olmamış gibi davrandığı bir konu var. Fenerbahçe şike yaptığı halde, Trabzonspor'un bazı rakiplerine Teşvik primi verdiği halde, sezon içerisinde Trabzonspor'u bir kez bile puan olarak geçememiş, "Şampiyonluk" ünvanını da böyle entrikalara rağmen zar zor almıştı. Şimdi soruyorum. Fenerbahçe'li futbolcuların emeklerini ekranlara taşıyan medya, Trabzonspor'lu futbolcuların emeklerini nereye koymuştur? Şike yapıldığı artık herkes tarafından biliniyor. Kimse çıkıp yargı demesin. Delillerin ne kadar güçlü olduğu medyaya çoktan sızdı. Bütün bunlara rağmen nasıl oluyor da "Trabzonspor'lu futbolculara, orada emek verenlere yazık değil mi?" diye sormuyor hiç kimse? Trabzonspor şampiyon olsa idi geçen yılki kadrosunu da koruyabilecekti, büyük ihtimalle kaybettiği futbolculardan birçoğunu kaybetmeyecekti. Bu maduriyeti neden kimse dile getirmiyor?

Bütün medya toplanmış, aman Fenerbahçe'ye birşey olmasın havasına girmişler. Her zaman olduğu gibi, sonunda bazı şeylerin değişeceğini umduğumuz bu süreçte bile taraflı yayınlar devam etmekte, Trabzonspor'un maduriyeti dile getirilmemektedir. Ben bir Trabzonspor taraftarı olarak, şike yapıp hakkımızı yiyenlere nacizane hakkımı helal etmediğim gibi, bunu kasıtlı olarak bir kez dahi dile getirmeyen medyaya da aynı şekilde hakkımı helal etmiyorum.

10 Temmuz 2011 de yazmışım. Neredeyse 2 yıl geçmiş hala değişen birşey yok.

Yorum

• İlk olarak murat şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  paydaşlar başkanın dün akşam trt deki konuşmasının linki var mı sizlerde?

Tıkla izle.

Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• teşvik nasıl suç sayılmaz anlamıyorum arkadaş

teşvik nedir?

bir takımın rakibine karşı daha hırslı oynamasını sağlamak. dolaylı yoldan kendine karşı da zayıf oynamasını sağlamak

şimdi azize sivasa teşvik verdi bize köpek gibi oynadılar, fb ye karşı nasıl oynamalarını bekleriz

teşvik,şike futbolda kesinlikle olmamalı

parası olan teşvik ettirecek olmayan adam gibi futbol oynamaya çalışan hep teşvik yiyen köpeklere karşı oynayacak

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      teşvik nasıl suç sayılmaz anlamıyorum arkadaş

teşvik nedir?

bir takımın rakibine karşı daha hırslı oynamasını sağlamak. dolaylı yoldan kendine karşı da zayıf oynamasını sağlamak

şimdi azize sivasa teşvik verdi bize köpek gibi oynadılar, fb ye karşı nasıl oynamalarını bekleriz

teşvik,şike futbolda kesinlikle olmamalı

parası olan teşvik ettirecek olmayan adam gibi futbol oynamaya çalışan hep teşvik yiyen köpeklere karşı oynayacak
                      UEFA'ca şüphenin bile suç sayıldığı yerde teşvik nasıl suç olmaz ben de anlayamadım..
                      #LiverpooL#

Yorum

• tüp kafalı serefsız uefa,ya yargıtayı bekleyın dıyormus allahsız kıtapsız kesın yargıtayıda baglamıstır bun adiler..nede olsa muz cumhurıyetı hersey olabılır.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Benim tahminime göre fbye gelecek olan cezalar şöyle olur..

5 yıl Avrupa'dan men. PTT 3.lig küme düşümü ve 3-5 m. euro arası para cezası..Kişilere de ömür boyu men tabi..
                          #LiverpooL#

Yorum

• Yargıtay üzerinden bizi tekrar işin içine çekmelerinden endişeleniyorum açıkçası.

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! (UEFA Disiplin Kurulu Kararı Bekleniyor)

İlk olarak GÖLONSA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yeğenimiz geldimi sağsalim?
                              Geldi hocam Allaha Şükür anasıda bebekte gayet sağlıklı. Teşekkür ederim
                              :-)

Yorum

• Eğer UEFA ceza verirde kupayı TFF vermezse o bina başlarına yıkılmalı.
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Yükleniyor...
                                X