Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    "Prosedür" için 2500 sayfa savunma. O da güzel
    Sanki savunma olupta Galatasaray Sturm Graz maçı zaten 2000 sayfasını kaplıyordur. Geriside masonlar cemaat fransız lobisi masallarıdır.

Yorum

• Şenes Erzik: "Umarım tek takımla kurtuluruz"
      Şenes Erzik, UEFA toplantısındaki şike sorusuna, "Umarım tek takımla kurtuluruz" cevabını verdi.

UEFA'nın Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüplerini disiplin kuruluna sevketmesinin yankıları devam ediyor. Kulüpler savunma hazırlığını tüm hızıyla sürdürüyor. Buna karşılık UEFA Asbaşkanlığını sürdüren Şenes Erzik'in işin bu noktaya geleceğini 24 Mayıs'ta Londra'da yapılan toplantıdan bu yana bildiği ortaya çıktı.F.bahçe Başkanı Aziz Yıldırım önceki gün Türkiye Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki binasına giderek Başkan Yıldırım Demirören ve ekibiyle soruşturmanın detaylarını konuştu.

KİMSEYE DİNLETEMEDİ

Şenes Erzik'e yakın kaynaklar ise günler öncesinde UEFA'da bu konunun gündeme geldiğini konuşuyor. Bir iddiaya göre Şenes Erzik kendisine şike süreciyle ilgili ' Fenerbahçe'ye ceza gelebilir mi?' şeklindeki bir soruya, "Dua edelim tek takımla kurtulalım" cevabını verdi. UEFA'nın uzun süredir Türk Futbolu ile ilgili incelemelerde bulunduğu ve yargıyla Türkiye Futbol Federasyonu'nun kararını yakından takip ettiği belirlendi.
      2010-2011 Türkiye Spor Toto Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Puhahahaha hayır bu kesinlikle Mahmut Hüdai Pervaneli ya ahahahahaha

Onu Sibel'de dedi ama ben o güzel isimli gardaşımı tanımadığım için yorum yapamadım.Yalnız eğer Mahmut Hüdai de benziyorsa o adamın araştırılmasını talep ediyorum
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak gece_bekcisi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şike ile bu poziyon arasındaki bağlantıyı hala anlayamadım. Biri açık net yazabilirmi
          Gökhan olayını uefanın fenerbahçeye karşı önyargılı davranışının göstergesi olarak anlatacakmışlar. Hakem fenerbahçeye karşı önyargılı davranarak gaitana sarı kart göstermediği gibi sizde bize ceza veriyorsunuz diyecekler.

Savunmanın kralı işte

Yorum

• Tek takımla kurtulmak mı? Ne akıl yoksunu insanlar var. Evet o tek takım kendi başına şike yaptı.
            Tıpkı İbrahim Akın gibi.

Yorum

• müdahilliğimiz kabul edilirse biz bunları 5 yıl men ettiririz gerçi gerek kalmayabilir bunlar girerler stum grazdan gökhan gönülden çıkarlar
              bunlardaki beyin nasıl yaratılmış hey allahım neler yaratıyorsun
              TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Bu arkadaşa soru sorsak cevaplamaz şimdi gizlilik nedeniyle, değil mi? Çalıştığı yerin telefonunu buldum, ispanyolcam da var, arayıp en azından teşekkür edeyim mi hepimiz adına, yoksa iyi olmaz mı?

Yorum

• İlk olarak yvzbkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  müdahilliğimiz kabul edilirse biz bunları 5 yıl men ettiririz gerçi gerek kalmayabilir bunlar girerler stum grazdan gökhan gönülden çıkarlar
                  bunlardaki beyin nasıl yaratılmış hey allahım neler yaratıyorsun
                  Ölüm riski taşıyan kromozomu genetik mutasyona uğramış patau sendromu.

Yorum

• İlk olarak gece_bekcisi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şike ile bu poziyon arasındaki bağlantıyı hala anlayamadım. Biri açık net yazabilirmi
                    biz yaptık ama onlarda yaptı derler
                    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• çok saolasın kardeşiim
                      https://twitter.com/parktakiamca

Yorum

• İlk olarak BayzanTs61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şenes Erzik: "Umarım tek takımla kurtuluruz"
                        Şenes Erzik, UEFA toplantısındaki şike sorusuna, "Umarım tek takımla kurtuluruz" cevabını verdi.

UEFA'nın Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüplerini disiplin kuruluna sevketmesinin yankıları devam ediyor. Kulüpler savunma hazırlığını tüm hızıyla sürdürüyor. Buna karşılık UEFA Asbaşkanlığını sürdüren Şenes Erzik'in işin bu noktaya geleceğini 24 Mayıs'ta Londra'da yapılan toplantıdan bu yana bildiği ortaya çıktı.F.bahçe Başkanı Aziz Yıldırım önceki gün Türkiye Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki binasına giderek Başkan Yıldırım Demirören ve ekibiyle soruşturmanın detaylarını konuştu.

KİMSEYE DİNLETEMEDİ

Şenes Erzik'e yakın kaynaklar ise günler öncesinde UEFA'da bu konunun gündeme geldiğini konuşuyor. Bir iddiaya göre Şenes Erzik kendisine şike süreciyle ilgili ' Fenerbahçe'ye ceza gelebilir mi?' şeklindeki bir soruya, "Dua edelim tek takımla kurtulalım" cevabını verdi. UEFA'nın uzun süredir Türk Futbolu ile ilgili incelemelerde bulunduğu ve yargıyla Türkiye Futbol Federasyonu'nun kararını yakından takip ettiği belirlendi.

evet başkanım elbette dua ediyorum.
                        Adalet tecelli etsin diye; adaletsiz takımların ve destekçilerinin ceza alması için ve başımızdaki şu şerefsiz takımlardan kurtulmamız ve tertemiz bir ligimiz olması için; birde şu tff'nin temizlenmesi için dua ediyoruz.

sen rahat uyu biz dualarımıza devam ediyoruz.
                        TFF'nin ortasahasına 2010-2011 Kupasını alıp TRABZONSPOR bayrağını dikeceğiz. İnşeallah.

Yorum

• saol kardes, baskan güzel konusmus
                          BMN ZÜRIH

Yorum

• Paniğe gerek yok hepsi medyanın oyunları. Ceza yok puan silme yok haberleri ortalığı yatıştırma amaçlı. Ama bir sabah kalkıp bakacaklar ki..
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Ceza Mahkemesindeki savunmalarını takip edenler az çok tahmin edebilirler şimdi UEFA önünde nasıl savunma yapacaklarını onların savunmasından bir halt olmaz. Eğer yabancı bir avukat tutarsalar belki, ama o da bu kadar kısa bir sürede nasıl olayı kavrar, belgeleri okur, ona göre savunma hazırlar, o da zor.

Yorum

• İlk olarak Togrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gökhan olayını uefanın fenerbahçeye karşı önyargılı davranışının göstergesi olarak anlatacakmışlar. Hakem fenerbahçeye karşı önyargılı davranarak gaitana sarı kart göstermediği gibi sizde bize ceza veriyorsunuz diyecekler.

Savunmanın kralı işte
                                Komikmiş gerçekten, bu olaylar neredeyse her ligde var
                                yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
                                ölümüne ....BORDOMAVI...

Yorum

Yükleniyor...
                                X