İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞb saat 3'de basina bir aciklama yapacakmis2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Doğan Keskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneden?2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak murat şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleistirham ediyorum, allah rızası için akp, mhp, chp, siyaset, politika, başbakan, cumhurbaşkanı, milletvekili vb gibi kelimeleri bu forumda kullanmayalım!
kusasım geldi yeter!!!
başlık çok açık, başlıkla alakalı bilgisi, yorumu olan varsa yazsın. yoksa saçmalamak yerine okuyup bilgilensin...
sizlerde su refleksten vazgecseniz artik.
nedir yani hirsiza hirsiz diyememis siyasilerin elestirilmesi bu kadar neden rahatsiz ediyor sizi ?
papua yeni gine devlet baskani miydi kisiler ile kurumlari birbirinden ayirin feneri bu isten siyirin talimati veren ki sike davasina birebir etki etmis bir sahisi sirf siyasi kimligi nedeniyle pas gecip konusmayacagiz.,
yada ulkenin menfaatine olan hicbir olayda birliktelik saglayamamis olan butun partilerin is hirsizin degirmenine su tasimak olunca nasilda birlik olup hirsizi akladiklari gercegini " aman sayfada siyaset olmasin " diye pas mi gecelim?
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçünkü eskişehir ve karabükspor un yöneticileri değil futbolcuları ve teknik ekibinden ceza alan var...Trabzonspor, tutkum.
Yorum
-
İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazdigimin neresinda itham var Berke? Tamamen yanlis anlamissin.
Demek istedigim su ki basbakan Erdogan, Ridvan Dilmen'i dün kabul etti, o Ridvan Dilmen Sali günü Demirören ve Aziz Yildirim'la TFF binasinda üclü zirve yaptilar ve o Ridvan Dilmen 3 Temmuzdan beri defalarca basbakani makaminda ve evinde ziyaret etti kritik gelismeler sonrasinda veya öncesinde.
Benim de midemi bu bulandiriyor. Ben bunu elestirirken Akp'yi mi elestirmis oluyorum veya baska bir partiyi mi savunuyorum? Hayir.
Ama her seferinde sirf "basbakan" yaziyoruz diye "siyaset konusmayin" oluyor, oysa burda bu iliskileri, basbakanin o kisilere destek cikmasini elestirenlerin siyasi bir düsünceyle yazdiklari yok o elestirilerini. Bir siyasi tartisma degil, anlatabiliyor muyum? Bu konulari neden konusamayalim bu forumda, onu anlayamiyorum?
"KADİR KORELİ beyefendi, lütfen Trabzonspor'u siyasetin içine itmeyelim, başbakanı karıştırıp konuşmayalım." dedim mi ? Hayır demedim. Sizinle uzaktan yakından alakası olmayan bir cümleyi neden kendinize söylenmiş gibi içerlediniz ?
Tekrar söylüyorum, benim size özel olarak söylediğim bir tane bile cümlem, kelimem yok. Eğer 6.000 küsür mesajımın içinden size özel söylediğim bir cümle bulursanız sizden özel olarak özür dileyeceğim.
Benim uyardığım, bu konuda tartışma yaratmamalarını istediğim kesim belli. Ne yazık ki yazdıklarımı çok yanlış kavramışsınız.En son B61 tarafından düzenlendi; 13.06.2013, 14:28.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞb saat 3'de basina bir aciklama yapacakmis
Ben demiştim, bu kadar gerizekalı değildir bunlar, bu duruma göre bir plan çoktan yapmışlardır, çıkar kokusu diye.
İzliyoruz...Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
Fenerbahçe’nin ve Beşiktaş’ın UEFA Disiplin Kurulu’na sevk edilmesi Lütfi Arıboğan ile İlhan Helvacı’nın başarısıdır. Hem Mehmet Ali Aydınlar hem de Galatasaray camiası bu eşsiz başarılarından ötürü onlarla büyük gurur duyuyor olmalılar. Fenerbahçe ceza alsın diye UEFA Müfettişi Cornu’yu nasıl yanılttıklarını, yönlendirdiklerini bilmeyen kalmadı herhalde... Hem de dönemin Futbol Federasyonu Başkanı Aydınlar’ın gözlerinin içine baka baka...
Arıboğan’ın gökten zembille iner gibi durduk yerde nasıl ortaya sürülüp yüksek maaşla TFF’ye genel sekreter yapıldığı hala sır. Ancak Galatasaray yönetimine niçin ve neden alındığı asla sır değil. Bu bir ödüllendirmedir. Hakkını teslim etmedir. Yarın bir gün 3 Temmuz sürecini başlatanları da yönetimde görürsek hiç sır olmaz. Neden mi? Doludizgin giden o Fenerbahçe bir de Emenike vs gibi transferlerle güçlenmiş olsaydı, Devler Ligi’nden alacağı 45 milyon lirası gasp edilip başka bir takıma ciro edilmeseydi, Galatasaray değil üst üste iki şampiyonluk ikinciliği bile zor görürdü. Şimdi herkes keyfini çıkarsın. En başta da Arıboğan ve Helvacı elbette.
Bakin buda fanatikte spor yazarligi yapan bir embesil.Yazdigi yaziya bakin.Beyin iflas etmis,yada tineri fazla kacirdi.iho istifa.
Yorum
-
UEFA nın son çıkardığı yasa tamamen Türkiye için çıkarılmış adeta... Ortalıkta iki gündür yok UEFA küme düşüremez,puan silemez sadece avrupadan men eder belki diye dolaşan armutlar var. O yasa ne diyor eğer ülke federasyonları gereken cezayı vermez ise UEFA direk müdahale eder. Bu çok açık ve net siz vermezseniz ben veririm cezayı diyor UEFA...Ağasarlı_61
Yorum
-
İlk olarak Doğan Keskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesonuçta şike yapmadımı?2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
Yorum