Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Türk yargısı tarafından SUÇ SOMUTLAŞMIŞ ŞEKİLDE SABİTLEŞMİŞ buna ek süre verme gibi bir imkanımız yok " denmiş.

Yani UEFA Fenerbahçeye şunu demiş " senin yöneticilerin hem TFF den hem de Türk yargısından cezaları almış ve onaylanmış daha ne savunma

Yorum

• İlk olarak sulo61gun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Daha önce de yazdım; UEFA disiplin kuruluna sunulan rapor kesinlikle bizim ceza yargısı veya kendi disiplin soruşturmalarına göre hazırlanmış. sebebi; tahkim kararında bjk nin aklanmış olması ancak uefa raporunda bjkye de şike cezası istenmesi.

çok mantıklı..ben de düşündüm..benim tek midmi bulandıran fbnin CAS davasını geri çekmesi..bi sebep olmalı

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL 1 dk

Türk yargısı tarafından SUÇ SOMUTLAŞMIŞ ŞEKİLDE SABİTLEŞMİŞ buna ek süre verme gibi bir imkanımız yok " denmiş.
        Ula ne dersun . oyoyoyoy.

Az kaldı biraz daha sabır. İNŞALLAH geliyor kupa

Yorum

• İlk olarak Tangerine Dream tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Süper analiz Murat.
          eyvallah Aydın..
          Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak uyanık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            çok mantıklı..ben de düşündüm..benim tek midmi bulandıran fbnin CAS davasını geri çekmesi..bi sebep olmalı
            Anladığım kadar o sebep; TFF'nin şikecileri aklaması. Sahaya yansımadı masalı ile kurtardılar...
            BMN|KOCAELİ

Yorum

• Durum şu FİFA nın müdahale yetkisi var Fenerbahçenin bütün LİSANSLARI İPTAL olacak eğer TFF KÜME DÜŞÜRMEYE gitmediği an. Talip Doğan Karlıbel

Yorum

• Talip Doğan Karlıbel@TDKARLIBEL 43s
                Durum şu FİFA nın müdahale yetkisi var Fenerbahçenin bütün LİSANSLARI İPTAL olacak eğer TFF KÜME DÜŞÜRMEYE gitmediği an.

Sallıyor ama iyi sallıyor
                StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Alper Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Öyle deme, müslüman milletiz sorsan.

Kimsesizlerin kimsesiyiz, sessiz çoğunluğun sesiyiz (bknz şikebahçe)

Neredeyse bütün yazar yorumcular 2 seneden beri 1 ay öncesine kadar "bu iş bitti" diyorlardı.

Aynı yorumcular, sanki 2 senedir bunları söylememiş gibi, şimdi yavaş yavaş tersini söylemeye başladılar. Ama kuyrukları yine havada, Trabzonspor un kupasından hiç bahsetmiyorlar.

Çoğu 5 kuruş etmez insanlar.
                  Dostum "kuyrukları havada" ise en hassas bölgeleri savunmasız durumda demektir.

Yorum

• İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Talip Doğan Karlıbel@TDKARLIBEL 43s
                    Durum şu FİFA nın müdahale yetkisi var Fenerbahçenin bütün LİSANSLARI İPTAL olacak eğer TFF KÜME DÜŞÜRMEYE gitmediği an.

bu adamdamı sallama yapıyor inanmayalımmı haberlerine ?

Yorum

• Hayatın yalan be tdk.

Yorum

• İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        mümkün değil, "paydaş" kelimesi geçmiyorsa başkan yazmamıştır.net

adam gülmüyor aga, gülmüyor

Hic gecmez olur mu sevgili paydasim.

'Bizler temiz Türk futbolunu arzu eden diğer paydaşlarla birlikte haksızlığın, adaletsizliğin ve bunları yapıp alet olanların futbolumuzun dışına atılmaları yönündeki inancımız ve azmimizle yolumuza devam edeceğiz.'
                        Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Talip mode on
                          Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Talip Doğan Karlıbel@TDKARLIBEL 43s

Adama 1 hafta önceden sevk edileceklerini bildi.Bu da doğrudur

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Talip mode on
                              inanmıyordum bu adama ama dedikleri çıktı

inanmamak elde değil
                              @tsmustafakemal
                              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• ilk bu adam degilmiydi uefa tff ye şike ile ilgili fax yollandı diyen ?

Yorum

Çalışıyor...
                                X