Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    gs ve bursa tüpçüyü desteklemezken, biz 8 yaşında çocuk gibi yalanlara kanıp bu adamı desteklemekle en büyük hatayı yaptık.

gs desteklememişti tüpçüyü, dimi ? ... şimdi desteklemeseydiniz tüpçüyü diyenlere cevapta veremiyoruz...
    Bursa gibi şahsiyetsiz bir kulüp de bu dönemde itibar görüyor ya ne diyeyim. Şehrin mafyatik bir ailesinin güttüğü bu kulüp bizim ve hayata bizim gibi bakan insanların değerlerinden hiçbirine sahip değildir. Temiz futbol yanısı olsaydı gerçekten, şu anda bizim yanımızda olurdu.

Saçma sapan akıl sıçramalarıyla şikecilere hayranlıklarını dile getirenler bir, bursa ve gsnin aldıgı tavrı dik durus sananlar iki...

Yorum

• Gs ve Bursa bizim yaptığımızı yapip tff kurullarina adam soksaydı bu iş bu hale gelmezdi.

Onlar ne şiş yansın ne kebap dediler, laf etmeden önce arkasını iyi tahlil etmekte fayda var.
      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İktidar ya da muhalefet Trabzon'a gelir bizim formayı giyer, kadıköy'e gider öbür formayı giyer.

Samimi olmasa bile bu davranışlar(ve ben o formayı hiçbir siyasinin üzerinde görmek istemesem de)sorun burada değil.

Siyaset biraz böyle bir iş, herkese şirin görünmek yazılı olmayan kurallardan birisi...

Etik ya da değil ama siyaset dünyanın her yerinde böyledir.

Ama şunu kabul etmek mümkün değil.

Adaletin yerini bulması ve haklının hak ettiğini almasını hiçbir siyasi anlayış engelleyemez.

Başbakan çıkar ben fb'liyim der,formasını da giyer, hatta küme düşmemeli bile diyebilir ama kararlara,kurullara müdahale edemez,adaletin tecellisini engelleyemez,ben başka türlü olsun isterdim ama şeriatın kestiği parmak acımaz der, gidipte tff başkanına şikeyi kapat talimatı vermez,sırf bu amaçla onu göreve getirmez.

Şike sürecinde gerçekleşmeyen budur. Adil karar alınması engellenmiştir siyasi iktidar tarafından. Kurullar buna göre dizayn edilmiştir

Yoksa fb'yi bir kenara bırakıp Trabzonspor safında yer almaz hiçbir siyasetçi. Siyasetin mantığına ters bir durum bu.
        güldürdün kardeş sağolasın

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gs ve Bursa bizim yaptığımızı yapip tff kurullarina adam soksaydı bu iş bu hale gelmezdi.

Onlar ne şiş yansın ne kebap dediler, laf etmeden önce arkasını iyi tahlil etmekte fayda var.
          Aynen öyle eğer biz şampiyonlar ligine gittiysek ve MAA o dönem YD gibi yüzsüz kararlar almadıysa bunda GSlilerin büyük payı olduğunu düşünüyorumşimdi meydanı boş budular ve istedikleri gibi karar aldıar

Yorum

• GS'yi bilmem de Bursa'ya kimsenin laf söylemesine hakkı yok bence. Adamlar desteklemediler ve oy vermediler. Bu kadar işte altında başka şey neden aranıyor.

Biz altında bir neden arayacaksak Sadri Şener niye destek verdi onu arayalım. Heralde kimse Sadri Şener'in, Demirören bize kupa sözü verdi sözüne inanmıyordur ?

Böyle komedi bir bahane de olamaz zaten.

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              GS'yi bilmem de Bursa'ya kimsenin laf söylemesine hakkı yok bence. Adamlar desteklemediler ve oy vermediler. Bu kadar işte altında başka şey neden aranıyor.

Biz altında bir neden arayacaksak Sadri Şener niye destek verdi onu arayalım. Heralde kimse Sadri Şener'in, Demirören bize kupa sözü verdi sözüne inanmıyordur ?

Böyle komedi bir bahane de olamaz zaten.
              Bursaspor'un 2010-2011 şampiyonu olarak şampiyonlar ligine başvurduğunu hatırlıyor musunuz?
              Fırsattan istifade ağzından salyalar aka aka UEFA'ya başvurduğunu hatırlıyor musunuz?
              Şikeci BJK yüzünden alt lige düştükleri için karşı oldular, temiz futbol istediklerinden değil.

Bütün bunlara rağmen bu kokuşmuş zihniyete itibar edenin aklından, anlayışından şüphe ederim!

Yorum

• Orhan Çavuşoğlu rolünü her zamanki kıvraklığı ile iyi oynuyor. Mertlik yapacaksanız, biz size mani olmayalım. Halep oradaysa, arşın burada. Buyur bakalım.

Elinde kalem.

10 yaşındaki çocuğa "o kupayı hak etmediniz" diyen başbakana da yaz iki satır. Ya da yüreğine paralel, yaz 1 sayfa.

Yersen, yengen... Zümküfül!
                Trabzonsporlu olmak...
                Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bursaspor'un 2010-2011 şampiyonu olarak şampiyonlar ligine başvurduğunu hatırlıyor musunuz?
                  Fırsattan istifade ağzından salyalar aka aka UEFA'ya başvurduğunu hatırlıyor musunuz?
                  Şikeci BJK yüzünden alt lige düştükleri için karşı oldular, temiz futbol istediklerinden değil.

Bütün bunlara rağmen bu kokuşmuş zihniyete itibar edenin aklından, anlayışından şüphe ederim!
                  Aslında Trabzonspor aklını peynir ekmekle yemeyip de bunu kullanabilseydi, çok farklı olurdu Bursa'nın hamlesi. Aslında o hamle bizim elimizi güçlendiriyordu.

Düşünün, eğer fener suçluysa biz, biz de suçluysak Bursa gitmeliydi ŞL'ne. Biz dava sonunda bile onlar kadar cesur davranmadık.

O hamle bizim elimizi güçlendirirdi... Kullanabilseydik.
                  Trabzonsporlu olmak...
                  Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aslında Trabzonspor aklını peynir ekmekle yemeyip de bunu kullanabilseydi, çok farklı olurdu Bursa'nın hamlesi. Aslında o hamle bizim elimizi güçlendiriyordu.

Düşünün, eğer fener suçluysa biz, biz de suçluysak Bursa gitmeliydi ŞL'ne. Biz dava sonunda bile onlar kadar cesur davranmadık.

Ne hamleler ne fırsatlar kaçırdık... Bence bunun sebebi yüzsüzlüğün boyutunu taa o zamanlardan keşfedememiş olmamızdır... Ben bu işin ilk 3 ay içerisinde biteceğini düşünmüştüm saf gibi... Dolayısıyla ne mail atmamıza gerek olacaktı, ne de yürüyüş yapmamıza... Ama olmadı
                    StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İlk başlarda başkana çok kızıyordum, ama şimdi görüyorum ki biz ne yaparsak yapalım başbakan o kirli elleriyle işe müdahale edecekti.

Yorum

• Canberk Bey,http://forum.bordomavi.net/showthrea...=39053Linkteki konuya niçin bu sayfadan devam ediyoruz ?
                        StopMatchFixing.Com

Yorum

• Ama Trabzon İnsanı %61 ile seçti
                          yine belediye seçimlerinde %61 ile devam ederler.
                          Ha şu var kim var ki oy verilecek o ayrı.
                          Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                          Olmak ister isen bu yolda mahir,
                          Harabat ehlini hor görme şakir,
                          Defineye malik viraneler var.

Yorum

• azize şikeyi geçtim çeteden yani mafyacılıktan 3 yıl ceza alıyor
                            chp başkanı azizeyi övüyor
                            hükümetin bakanları ile siirtte açılışlara gezilere katılıyor
                            biz hala adalet bekliyoruz
                            çoook daha bekleriz
                            BANA HER YER TRABZON
                            ALPER DALKIRAN

Yorum

• İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ŞİKE süreci bile bizi birleştiremedi,

"ÜÇ PARTİNİNDE CANI CEHENNEME" diyecek bütünlük sağlayamadık,

hala menfaat peşindeyiz,

tiksiniyorum böyle kişilerden .
                              Aynen öyle.

..
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• haber61.net'i anlamakta güclük cekiyorum. Sadece chp'ye yüklenerek insanlari yanlis yönlendiriyorlar. Bilgisi olmayanlar akp'nin ve mhp'nin sanki bu sürecte adaletten yana olduklarini sanacaklar.

Madem böyle bir haber yapiyorsun, ki kesinlikle destekliyorum. O zaman ücünüde ayni kareye alacaksin.

..
                                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Yükleniyor...
                                X