İlk olarak yakın tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu baslik altina gelip de "Zamaninda sunu bunu yapanlar, sunu bunu yapmayanlar, nerdesiniz, ne diyorsunuz simdi buna?" turu mesajlar giren renkdaslarin gercek amaci nedir cok merak ediyorum? Hayir, bir baska Trabzonspor taraftarinin yanilmasi ki dunyada bundan normal bir sey yok, hepimiz yaniliriz bazen, sizi niye bu kadar alakadar eder, bunu dile getirmenin kime ne faydasi olur su saatte?
O "yanilanlar" sizin mesajinizdan sonra bu basliga gelip "Haklisiniz, cok yanilmisim, cok pismanim, cok uzgunum" turu seyler yazarsa bundan kisisel bir haz mi alacaksiniz, almayacaksaniz bu tur mesajlarin amaci nedir?
Mesele inanc meselesidir.
Hakli cikan hakli ciksa ne olur, cikmasa ne olur?
Neyi kazanacagiz veya kaybedecegiz?
Bu arkadaslar ki cogunluk artik bu insanlar, inanclarini yitirdikleri icin iclerinden bir aci duyuyorlar. Hani bir seye cok inanirsiniz ama olmazya. Mesela birisini cok sevmissinizdir ve hayaller kurarsiniz. Bir gün o kisi baskasina varir. Insanin dünyasi yikilir ve isyan ederler dünyaya.
O vaziyetteler su anda.
Inanclilarda bu durumdan nasibini aliyorlar. Bizlere catiyorlar. Sanki UEFA icin calisiyoruz. Sanki insanlara umut dagitinca itibarimiz cogaliyor. Neyse. Bu sürec kapansin herseyin hesabini veririz, önemli degil.
Yorum
-
Benim gözümde sike sürecinin bu duruma getiren suclu cokdur ama bir tanesi cok önemlidir hatta o bu sekilde hareket etmeseydi simdi bu mesele bitmisdi cokdan. Oy icin bizi insan yerine koymayanlara sesleniyorum.
Bir tarafta güclünün hakli oldugu degilde haklinin güclü oldugu sistem getiriyoruz diyebilen ama öteki tarafda tamamen tersini uygulayanlara diyorum.
Zulüm böyle olur iste.
Ister saatlerce kuran oku, 20 rekat günde namaz kil. Allah cezanizi verecek."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
uefa rüşvetçi şikecidir benim gözümde. neyi kasıyoruz adamlar şikecileri şampiyonlar liginde de oynattı. avrupa liginde de çatır çatır oynatıyorlar. aylardır yakın zamanda toplanıp karar alınacak denilen uefa disiplin kurulunun hayali birşey olduğuna inanıyorum.
Yorum
-
İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuefa rüşvetçi şikecidir benim gözümde. neyi kasıyoruz adamlar şikecileri şampiyonlar liginde de oynattı. avrupa liginde de çatır çatır oynatıyorlar. aylardır yakın zamanda toplanıp karar alınacak denilen uefa disiplin kurulunun hayali birşey olduğuna inanıyorum.Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu baslik altina gelip de "Zamaninda sunu bunu yapanlar, sunu bunu yapmayanlar, nerdesiniz, ne diyorsunuz simdi buna?" turu mesajlar giren renkdaslarin gercek amaci nedir cok merak ediyorum? Hayir, bir baska Trabzonspor taraftarinin yanilmasi ki dunyada bundan normal bir sey yok, hepimiz yaniliriz bazen, sizi niye bu kadar alakadar eder, bunu dile getirmenin kime ne faydasi olur su saatte?
O "yanilanlar" sizin mesajinizdan sonra bu basliga gelip "Haklisiniz, cok yanilmisim, cok pismanim, cok uzgunum" turu seyler yazarsa bundan kisisel bir haz mi alacaksiniz, almayacaksaniz bu tur mesajlarin amaci nedir?
Sanırım bunu yapan arkadaşların bir kısmında hayalkırıklığı var. Belki de bazıları bu yazılan olumlu şeylere kendilerini inandırmışlardı, şimdi karşılığını alamayınca hayalkırıklığı yaşıyor olabilirler. Ama ne olursa olsun inancı korumak lazım. TFF veya UEFA ceza vermese bile başka yerlerden çıkar bunlar, mazlumun ahı karşılıksız kalmaz. Geçen hafta A Haber'de Hakan Kulaçoğlu'nun dedi gibi "Zalim ile mazlumun mücadelesidir bu". Tarih boyunca hep bu mücadele olmuştur ve olmaya da devam edecektir.Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
-
İlk olarak amasya0561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületeκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu daha sonra kaldırdılar diye biliyorum taraftarlarından gelen "Bize ne?" benzeri tepkilerinden sonra...
neyse uzun bir yazı yazacaktım ama gece gece ağzımın tadı kaçmasın gündüz vakti edepsizin biri zaten sinirlerimi gerdi tekrar gerilmenin lüzumu yok. her keze iyi geceler arkadaşlar
(Kaan bu lafım sana değildi lütfen üzerine alınma ortaya konuştum. aslında ortayada değil fırsat buldukça bizi, taraftarı bölmeye ve çatıştırmaya çalışanlara)Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/
Yorum
-
İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadar basit
Başkan, her dümenden haberdar ama bunları söyleyecek yüreğe sahip değil,
Çık televizyonlara de ki; Başbakan beni stad konusunda tehtid etti.. Bu olay şu şu kişilerin, şu şu yollara başvurarak kapattılar, Trabzonspor'umuzjn hakları çiğnenmiştir vesselam. kımseye hakkımızı yedirtmeyeceğiz.
Çık Taraftara neden böyle olduğunu anlat, Erman'nın dediklkerinin yarısını de ''gel seni omuzlarımda taşıyayım, o zaman deyim ki, Canın sağolsun Başkan, ne yapalım şerefsziler şerefszilerle işbirliği yaptı gücümüz yetmedi.
Ama sen bunları söylemeden mazlum rölüne girersen korkak derim ben adama.
Elin Hırsızı Aziz Efendi, Demediğini bırakmadı tayyip'e sen neden korkuyorsun..??????
Çık bu süreçi kım baltalıyorsa anlat bizde ona göre bilelim ve hareket edelim. Yoksa Kuru kuruya olmaz bu işler..
Neyse hala süren var, Yargıtay aşaması bir geçsin, Bakalım senın de suyun ısınacak
Yorum
-
İlk olarak bitirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneticede birilerinin aklına gelmiş ve yapmışlar. ve taraftarlarından tepki gelmeside gayet doğal. tabii kimse beni yanlış anlamasın çarşı dostumuz değil düşmanımızdır. demek istediğim çarşı taraftarının bir kısmı bile bunu yapmışken biz taraftar olarak ne yaptık.
neyse uzun bir yazı yazacaktım ama gece gece ağzımın tadı kaçmasın gündüz vakti edepsizin biri zaten sinirlerimi gerdi tekrar gerilmenin lüzumu yok. her keze iyi geceler arkadaşlar
(Kaan bu lafım sana değildi lütfen üzerine alınma ortaya konuştum. aslında ortayada değil fırsat buldukça bizi, taraftarı bölmeye ve çatıştırmaya çalışanlara)
Yeri mi bilmiyorum ama misal bir örnek daha vereyim;
İnsanların bu videoyu paylaşırken yazdıklarına bakıyorum, çoğu yeni haberi olmuş gibi. Dediğim gibi taraftarın geneli kulübe çok ilgisiz. Sadece maçlarını izleyip galibiyet bekliyorlar, güzel oyun istiyorlar; bunun adı da taraftarlık oluyor.teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
Dosya tam olarak Yargıtay'a ulaşmış durumda mı ? Bir ara verilen cezalara itiraz edilmişti. Eğer ulaşmışsa Yargıtay'ın dosyayı incelemeye başlayıp başlamadığını öğrenme imkânımız var mı ?En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 27.09.2012, 23:54.
Yorum
-
TFF FB takimina degil ama FB yonetiminden birkac kisiye "sahaya yansimayan" sike/tesvik girisimlerinden oturu, komik de olsa, cezalar verdi, degil mi? Peki, o TFF'ye soruyorum o zaman: Sizce bu adamlarin tekrar tekrar sike, tesvik girisimleri normal midir? Yani, bu adamlar o girisimlerde bulunuyorlar, sonra goruyorlar ki o girisimler sahaya yansimiyor, buna ragmen buyuk takimlari o maclarin hepsini istisnasiz aliyor tabii. Peki bu adamlar kisisel takinti ya da hirs mi yapmislar ki, buyuk takimlarinin takir takir her maci aldigini ve kendi girisimlerinin her seferinde sahaya yansimadigini gorur iken buna israrla devam etmisler?En son fteotdgs tarafından düzenlendi; 28.09.2012, 00:07.
Yorum
-
Ercan saatci denen şikebahcelinin şikebahce yerine biz şampiyonlar ligine cagırılınca yazdıgı yazı hürriyet gazetesinin arşivine bakarken gördümhele 3 temmuzdan sonraki yazısı daha bir ezik. bu yazısındada trabzon nasıl içine sindirecek şikebahce yerine avrupaya gitmeyi diyor komedi adam
F.Bahçe’yi düşürün kurtulun
ANLAŞILAN TFF biliyormuş da susuyormuş...
Demek TFF süslü püslü basın toplantısında kamuoyuna anlattığı hikayeden hukuki terimleri (!) UEFA’ya anlatmamış ki, UEFA talimat (!) vermiş... Şık olmadı, hem de hiç şık olmadı. UEFA KENDİ ALDIĞI KARARI TFF ARACILIĞIYLA DEVREYE SOKTU! Türk futbolunda sözün bittiği yerdir bu durum... Aziz Yıldırım mı yok sa Fenerbahçe mi cezalandırıldı, siz karar verin... Şimdi Fenerbahçe’nin Süper Lig’de oynamasının ne anlamı var ? Play-off’unuz mu kurtaracak ligi??? Düşürün Fenerbahçe’yi lütfen düşürün de operasyonunuz tamamlansın ! Böyle bir rezalet, böyle küçük düşürücü bir durum TFF’ye yakışıyor mu?
Şimdi sevinenler, kınacılara koşsunlar. Bu ayrımcılık, bu bilinmezlik, bu sululuk, bu karmaşa, bu bilgi kirliliği, benim için futbolun bitirildiğinin resmidir. Aziz Yıldırım içerde ya, temizlenmiştir futbol nasıl olsa (!) Temiz Futbol buysa, buyurun temiz temiz oynayın, oynatın! Zaman bu kepazeliklerin hesabını soracaktır elbet! Trabzonspor bu durumu içine sindirerek Şampiyonlar Ligi’nde nasıl oynayacak? Onu da merak ediyorum.
Yorum
Yorum