Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oruçlu oruçlu sağlam sövdüm yine o haberi yapan anguta.

UEFA dosyayı kapatmışmış; aziz tahliye olmuşmuş.. ha bir de "infortino" var

ha bir de bu haberi ciddiye alan bizim forum ahalisi var.

Allah size akıl fikir versin ne diyeyim..
    Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak eksen61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      http://kralspor.ensonhaber.com/uefa-...012-08-01.html
      uşaklar biri bana bu haberin yalan yanlış asılsız mesnetsiz olduğunu söylesin lütfen.yoksa b.sayarı kırıp küfrederek orucumu bozacam ulleeennnnnn!!!!
      mes-net-siz

öyle bişey olsa bütün basın sevinçten hangi haberi yapacağını şaşırırdı....rahat ol pc yi kırma yok illa kıracam diyorsan bana yolla

Yorum

• Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL

Infantino " aziz yıldırım sahalardan ömür boyu men edilnesi lazım dosyalar onu gösteriyor."

Son Dakika : kral spor daki haber yalan haber UEFA nın resmî sitesinde bu konuyla ilgili bir açıklama yok.

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Az önce Infantino yerine Infortino yazan site degil mi o?

Simdi düzeltmisler.

UEFA kapatmadi bu konuyu, yok öyle bir sey.
          bende artık zırt pırt böyle şeylerin yazılmasına gıcık oluyorum..herkesin haber kaynağı falan var.sanki mosad herkes..kaynak veriyolar kaynak bile yalancı..ammaaaaa kazra velevki cidden uefa bu işi kapatsın yada niyetlensin hani ne olur neler yaparız bilmem.cidden çok kötü şeyler yapalım o zaman uefaya..
          Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Oruçlu oruçlu sağlam sövdüm yine o haberi yapan anguta.

UEFA dosyayı kapatmışmış; aziz tahliye olmuşmuş.. ha bir de "infortino" var

ha bir de bu haberi ciddiye alan bizim forum ahalisi var.

Allah size akıl fikir versin ne diyeyim..
            tahliye oldu renkdas, ama beraat etmedi. bunlar hukuki terimde ayri seyler.
            „Choose a lazy person to do a hard job.
            Because a lazy person will find an easy way to do it.“
            BILL GATES

Yorum

• İlk olarak eksen61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              http://kralspor.ensonhaber.com/uefa-...012-08-01.html
              uşaklar biri bana bu haberin yalan yanlış asılsız mesnetsiz olduğunu söylesin lütfen.yoksa b.sayarı kırıp küfrederek orucumu bozacam ulleeennnnnn!!!!
              sadece şu kısım bile haberin gerçekl olmadığının anlaşılması için yeterli

"UEFA'nın aldığı bu kararda Tahkim Kurulu'nun lehte gönderdiği rapor ve Aziz Yıldırım'ın tahliyesinin de etkili olduğu belirtildi"
              "Bakkaldan dondurma çalarken yakalanan ama içinden çıkan bedavasının hakkı oldugunu savunan çocuk Fenerbahçelidir"
              (ALINTIDIR)

Yorum

• Bu akşam bu maç oynanmayabilir mi acep?
                Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İNCELEME BİTTİ
                  UEFA'daki Fenerbahçe dosyasının artık sonuna gelindi. Dosyayı inceleyen UEFA yetkilileri şüpheye rastladı, ancak şike yapıldığına dair herhangi bir delil bulamadı. Böylelikle geçen sene Avrupa'dan men edilen Fenerbahçe bu sene serüvenine kaldığı yerden devam edecek. UEFA'nın aldığı bu kararda Tahkim Kurulu'nun lehte gönderdiği rapor ve Aziz Yıldırım'ın tahliyesinin de etkili olduğu belirtildi.

DOSYA KAPANDI
                  Bu alınan kararla UEFA Fenerbahçe ile ilgili dosyayı kapattı. Yakında bu kararını da resmi sitesinden duyuracağı ifade edildi.

yukarda ilk cümlede dosyanın sonuna gelindi diyor.En son da dosyayı kapattı diyor.Çelişkili ifadelerle habercilik yapıyorlar işte
                  Adaletsizlik hükme acılık, geciktirme de tatsızlık verir. Bacon

Yorum

• Şu maçtan önce bir haber gelse ah ahhh...
                    O kadar ihtiyacımız var ki en ufak bir UEFA hamlesine.
                    İftarımız bereketlenir vallahi.
                    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Siz nerden biliyorsunuz kapatıp kapatmadığını
                      neyse.
                      Bakacağız artık.
                      Siz ve Ayazoglu'nun iyi niyetli olmadigini düsünüyorum. Acik acikta yaziyorum bunu.

Ayrica nerden mi biliyorum?

Telefon actim, ögrendim.

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu akşam bu maç oynanmayabilir mi acep?
                        Olursa tesadüf olur ama 1% ihtimal bile yok.

Yorum

• İlk olarak eksen61 tarafından gönderildi
                          sayın bmn yönetimi..şu armağan dere denen arkadaşı ya atın forumdan yada artık bu kadar karamsar itici ve kuşgillerden gibi konuşmasını engelleyin..Truva atı gibi adam..
                          ne ilgisi var.
                          o da vaad.
                          buradaki de vaad farketmiyor.
                          yani şöyle biz nası infantino ve şemsiye resimlerini gösteriyorsak onlar da bu şekilde.
                          hani sanki içerde adamı varmış gibi konuşuyor arkadaş.
                          En son Armağan Dere tarafından düzenlendi; 01.08.2012, 17:03.
                          Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                          Olmak ister isen bu yolda mahir,
                          Harabat ehlini hor görme şakir,
                          Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak ALBATROS_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İNCELEME BİTTİ
                            UEFA'daki Fenerbahçe dosyasının artık sonuna gelindi. Dosyayı inceleyen UEFA yetkilileri şüpheye rastladı, ancak şike yapıldığına dair herhangi bir delil bulamadı. Böylelikle geçen sene Avrupa'dan men edilen Fenerbahçe bu sene serüvenine kaldığı yerden devam edecek. UEFA'nın aldığı bu kararda Tahkim Kurulu'nun lehte gönderdiği rapor ve Aziz Yıldırım'ın tahliyesinin de etkili olduğu belirtildi.

DOSYA KAPANDI
                            Bu alınan kararla UEFA Fenerbahçe ile ilgili dosyayı kapattı. Yakında bu kararını da resmi sitesinden duyuracağı ifade edildi.

yukarda ilk cümlede dosyanın sonuna gelindi diyor.En son da dosyayı kapattı diyor.Çelişkili ifadelerle habercilik yapıyorlar işte
                            Böyle bir karar verirse uefa cas yoluyla analarini aglatiriz..
                            Ama haberin sallama oldugu her cümlesinden belli oluyor.
                            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Ben vaad etmiyorum.

Kaynagim UEFA sekreteri.

Onlar ise kaynak belirtmiyor. Hangimiz daha inandirici?

Ben size telefon actim diyorum, birakin beni, burda kac kisi telefon acti UEFA'ya, siz hala konusuyorsunuz.

Yorum

• Bugünde şampiyon olduk yarın ola hayrola
                                Hırsız çok,polis çok,adalet yok.

Yorum

Yükleniyor...
                                X