Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Platini ceza verilmesini istemiyormuş diye duydum..
    Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şenez Erzik ve Levent Bıçakçı'nın bazı gazetecilerle yaptığı off the record konuşmalardan sonra, UEFA'nın bu hafta içerisinde ceza vereceğine inanmıyorum. Keşke yanılsam...
      Bu off the record konuşmaların medyaya çıkması mahkemenin kararını etkilemek için kopartılan şamata dönemine mı denk geliyor?
      7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Burak transferini kapatmak içinyapılan bir açıklama... Umarım yanılırım fakat birşey olacağı yok bu saatten sonra...

140 milyon euro rüşvetten bahsediliyor. K.O.Ç.'un da 30 milyon euro verdiği dedikodularını hatırlayınca umudu kalmıyor insanın...

Bir yandan da en başta Yunanlılar olmak üzere diğer ülkelerin tepkisi az da olsa umutlandıryor...
        En son anth tarafından düzenlendi; 14.07.2012, 17:42.

Yorum

Şenez Erzik ve Levent Bıçakçı'nın bazı gazetecilerle yaptığı off the record konuşmalardan sonra, UEFA'nın bu hafta içerisinde ceza vereceğine inanmıyorum. Keşke yanılsam...
          TFF'yi mahkemeye vermek (İnsan hakları mahkemesi doğru merci midir, sonucu ne olur bilmiyorum ama), Disiplin Kurulu Üyeleri'ne yazı yazarak , bu işin takip edildiğini göstermek, sonrasında CAS'a gidileceğini net olarak ortaya koymak çok da boşa işler sayılmaz bence?

Hadi diyelim UEFA'yı bağladılar. CAS davası sırasında CAS'ı da mı bağlayacaklar?
          Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
          Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Platini ceza verilmesini istemiyormuş diye duydum..
            Kimden duydun... Yaw ya düzgün yazın ya da kafa bulandırmayın...

Yorum

• son haftayami giriyorum simdi

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kimden duydun... Yaw ya düzgün yazın ya da kafa bulandırmayın...
                Duyumcuları protesto ediyor.
                7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Duyumcuları protesto ediyor.
                  Tamam o zaman köşeli biraz da...

Yorum

• Şikebahçenin bu kadar rezil bir duruma düşmesi kesinlikle tesâdüf değil. Rüzgar eken fırtına biçer.

Karadeniz'in fırtınası bir başka olur.
                    7

Yorum

Bizimkiler boşa kürek çekiyor. İşler yukarıdan bağlandıktan sonra istiyorsan tüm UEFA'yı tek tek bilgilendir...
                      Gercekten koca italyan devi yuventus gibi bir takima tekmeyi vuran uefa demekki bu gecen zaman suresinde bayagi deyismis ve kirlenmis kimselerin yapamadigini bizimkilir!!! basbakan erzik demiroren bicakcioglu kapusuzoglu vs gibi adamlar uefa,ya giydirdi(mi) ? boyleyse eger uefa artik sayginligini kaybetmis kimseye ceza veremez durumuna dusmus demektir bu durumda diyer ulkeler boylesi karisik durumlarda akil fikir numara dubara isleri icin bizimkilere!!! basvurmasi yeterli olacak ):

Yorum

• bu hafta karar çıkacağının dillendirilmesi güzel gelişme...
                        Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
                        Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• bu haftadan başka hafta kalmadı ki...
                          "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                          Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Burak transferini kapatmak içinyapılan bir açıklama... Umarım yanılırım fakat birşey olacağı yok bu saatten sonra...

140 milyon euro rüşvetten bahsediliyor. K.O.Ç.'un da 30 milyon euro verdiği dedikodularını hatırlayınca umudu kalmıyor insanın...

Bir yandan da en başta Yunanlılar olmak üzere diğer ülkelerin tepkisi az da olsa umutlandıryor...
                            Ben burda bu işin içinde Ali Koç var büyük güçler yahudi lobisi var dediğimde herkes kafa buluyordu.Ali Koç boşunamı girmedi yönetime...

Yorum

• ceza verilmemesi imkansız, fenerle eşleşen, elenen hemen başlar isyan etmeye...

buradan ceza çıkmazsa Türkiyedeki şerefsizlere de fazla kızmamak gerek sanırım...

Şerefsiz her yerde şerefsiz...

Şu sürecin bizden olmayan en adam gibi adamı MEHMET EKİNCİ...

Helal olsun...
                              "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Şike konusunda güzel şeyler bekleyelim
                                Transfer konusunda ise hiçbirşey beklemeyelim derim ben
                                Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

Yükleniyor...
                                X