Platini ceza verilmesini istemiyormuş diye duydum..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenez Erzik ve Levent Bıçakçı'nın bazı gazetecilerle yaptığı off the record konuşmalardan sonra, UEFA'nın bu hafta içerisinde ceza vereceğine inanmıyorum. Keşke yanılsam...7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
Burak transferini kapatmak içinyapılan bir açıklama... Umarım yanılırım fakat birşey olacağı yok bu saatten sonra...
140 milyon euro rüşvetten bahsediliyor. K.O.Ç.'un da 30 milyon euro verdiği dedikodularını hatırlayınca umudu kalmıyor insanın...
Bir yandan da en başta Yunanlılar olmak üzere diğer ülkelerin tepkisi az da olsa umutlandıryor...En son anth tarafından düzenlendi; 14.07.2012, 17:42.
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenez Erzik ve Levent Bıçakçı'nın bazı gazetecilerle yaptığı off the record konuşmalardan sonra, UEFA'nın bu hafta içerisinde ceza vereceğine inanmıyorum. Keşke yanılsam...
Hadi diyelim UEFA'yı bağladılar. CAS davası sırasında CAS'ı da mı bağlayacaklar?Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..
Yorum
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePlatini ceza verilmesini istemiyormuş diye duydum..
Yorum
-
İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimden duydun... Yaw ya düzgün yazın ya da kafa bulandırmayın...7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDuyumcuları protesto ediyor.
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizimkiler boşa kürek çekiyor. İşler yukarıdan bağlandıktan sonra istiyorsan tüm UEFA'yı tek tek bilgilendir...
Yorum
-
İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak transferini kapatmak içinyapılan bir açıklama... Umarım yanılırım fakat birşey olacağı yok bu saatten sonra...
140 milyon euro rüşvetten bahsediliyor. K.O.Ç.'un da 30 milyon euro verdiği dedikodularını hatırlayınca umudu kalmıyor insanın...
Bir yandan da en başta Yunanlılar olmak üzere diğer ülkelerin tepkisi az da olsa umutlandıryor...
Yorum
-
ceza verilmemesi imkansız, fenerle eşleşen, elenen hemen başlar isyan etmeye...
buradan ceza çıkmazsa Türkiyedeki şerefsizlere de fazla kızmamak gerek sanırım...
Şerefsiz her yerde şerefsiz...
Şu sürecin bizden olmayan en adam gibi adamı MEHMET EKİNCİ...
Helal olsun..."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
Yorum