Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adamların kafası rahat nasıl olsa düşmeyecekler Çatır çatır transfer yapıyorlar oh ne ala memleket.

Artık güvenmiyorum Uefaya. Düşecek denilen FB bu ligde geçen sezon az daha şampiyon oluyordu. Hala ceza alacaklarına inanıyor musunuz? Ben şahsen inanmıyorum.

Sow transferi yapıldığında bu iş belli olmuştu zaten.

Yorum

• İlk olarak Soner ALBAYRAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sow transferi yapıldığında bu iş belli olmuştu zaten.
      Bende yavaş yavaş böyle inanmaya başlıyorum..

Yorum

• HAMİT ALTINTOP transferi olmayınca biraz ümitlendim.yoksa fener gs ye kaptırmazdı hamiti.
        ama bende yemin ettim.kupa gelmez şikeciler ceza almazsa halı sahadan sonra futbol taraftarlığımıda askıya alıyorum.hayırlısı bakalım.bukadar bekledik,bi 5-10 gün daha bekleyelim.
        N e K ö T ü !

Yorum

• TekfurÇayır 61 özel mesajlarına bakarmısın.
          Trabzonspor √
          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
          İki Renk ve Asalet √
          BordoMavi.Net √

Yorum

• Umutsuzluğa gerek yok;
            UEFA'nın kararını beklemek lazım.
            Bence burada kurtarılmak istenen FB'nin düşürülmemesi.
            Yoksa kupayı vermekten başka çareleri olduğunu sanmıyorum..
            Allah yanıltmasın inşallah bizi...
            "Trabzonspor bir çember gibi,
            her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
            - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• İlk olarak Y.Sert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              HAMİT ALTINTOP transferi olmayınca biraz ümitlendim.yoksa fener gs ye kaptırmazdı hamiti.
              ama bende yemin ettim.kupa gelmez şikeciler ceza almazsa halı sahadan sonra futbol taraftarlığımıda askıya alıyorum.hayırlısı bakalım.bukadar bekledik,bi 5-10 gün daha bekleyelim.
              Evet Yıldıray bende Yeminliyim tüm inancıma rağmen olaki Uefa febeye ceza vermesse Taraftarlığım da dahil askıya alıyorum Türkiyede futbol konuşmayacağım...
              Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• İlk olarak Murat Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Evet Yıldıray bende Yeminliyim tüm inancıma rağmen olaki Uefa febeye ceza vermesse Taraftarlığım da dahil askıya alıyorum Türkiyede futbol konuşmayacağım...
                yani mantıklı olan o.biz kendimizi paralıyoruz.her maç yeminle dizlerim çürüyor.dizlerimi yumruklamaktan.seyredeceksemde bank asyayı izlerim.nasılsa ordada bir takımımız var.
                N e K ö T ü !

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bende yavaş yavaş böyle inanmaya başlıyorum..
                  Armağan'ın da dediği gibi Tahkim kararları,iddianame,1. ve 2. etik kurulu raporları
                  hepsi ellerindeyken Uefa daha neyi bekliyor? Anlamak güç gerçekten.

En kötüsü bu başlıkta bu kadar zaman harcayıp, yorum yapan kafa yoran taraftarımıza yazık olacak. Bu sürecin sonunda en büyük kazığı biz yedik başka söze gerek yok.

Yorum

• fenerin sadece bir alt lige düşürülmesi onun için ödül olacaktır. Neyi hak ettiyse onu çeksin.

Bitmeyen kibirleri yüzünden beter olsunlar.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• süreci uzatıp işi unuttturdular

ancak bizler asla unutturmayacağız

bundan böyle hakkımızı alana dek lig, transfer her şey BOŞ !!!
                      ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
                      "Küçük bir kentin büyük savaşı"
                      kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

• Daha bitmedi...
                        Bıktık, usandık doğrudur...
                        Ama bitmedi.
                        Güzel günler yakındır.
                        Bir sabah uyanacaksın...
                        Hamiş

Yorum

• dünya yüzsüzlerin dünyası olmus, adamlar suçlu ulundu düğün bayram,yenı transferler

bizim mağduriyetimiz tescillendi yas evi,umutsuzluk herşey

Yorum

• Gerçekten çok zor ve anlaşılması zor bir taraftarımız var. En iyi yaptığımız şey eleştirmek. Tabi bunu yaparken hep daha iyi, en iyi olma isteğiyle yapılıyor ama bilende bilmeyende hep eleştiriyor.

Burda birkaç ay önce tepkimizi koyalım bu şekilde burda kendi kendimize bir şeyler anlatarak derdimizi anlatamıyoruz dedik. Taraftar olarak yapabileceğimiz en etkili eylem sokağa dökülüp yürüyüş yapıp hakkımızı istemektir dedik. BMN bunu organize edebilir dedik ama şu ana kadar bununla ilgili en ufak bir çaba sarfedildiğini maalesef göremedik. Bence tam sırası ortalık sessizken, herkes şikeyi unutmaya çalışırken, binlerce kişi sokakta bu şike rezilliğini ortaya koyarak tekrar iyice gündeme getirelim. Eğer gerçekten benim hayal ettiğim bir kalabalıkla bu yürüyüşü gerçekleştirebilirsek Uefa ve Fıfa'nın da alacağı kararları hızlandırabiliriz. Bu konuda nasıl ve neden bu kadar geri kaldığımızı anlayamıyorum. Sevgili yönetici arkadaşlarım lütfen bu konuyu gündeme getirin ve bu işe önayak olun. Daha önce yazmıştım yine yazıyorum: Başbakan başkanımızı bir şekilde susturmuş olabilir. Bizi kim susturuyor?

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sorular çalınmış kpss temiz, şike yapılmış saha temiz

kim bu

bu ülkenin başbakanı
                              Buna birde TOKİ kusursuzu ekleyelim renktaş
                              GÜMÜŞHANE

Yorum

• İlk olarak photolist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gerçekten çok zor ve anlaşılması zor bir taraftarımız var. En iyi yaptığımız şey eleştirmek. Tabi bunu yaparken hep daha iyi, en iyi olma isteğiyle yapılıyor ama bilende bilmeyende hep eleştiriyor.

Burda birkaç ay önce tepkimizi koyalım bu şekilde burda kendi kendimize bir şeyler anlatarak derdimizi anlatamıyoruz dedik. Taraftar olarak yapabileceğimiz en etkili eylem sokağa dökülüp yürüyüş yapıp hakkımızı istemektir dedik. BMN bunu organize edebilir dedik ama şu ana kadar bununla ilgili en ufak bir çaba sarfedildiğini maalesef göremedik. Bence tam sırası ortalık sessizken, herkes şikeyi unutmaya çalışırken, binlerce kişi sokakta bu şike rezilliğini ortaya koyarak tekrar iyice gündeme getirelim. Eğer gerçekten benim hayal ettiğim bir kalabalıkla bu yürüyüşü gerçekleştirebilirsek Uefa ve Fıfa'nın da alacağı kararları hızlandırabiliriz. Bu konuda nasıl ve neden bu kadar geri kaldığımızı anlayamıyorum. Sevgili yönetici arkadaşlarım lütfen bu konuyu gündeme getirin ve bu işe önayak olun. Daha önce yazmıştım yine yazıyorum: Başbakan başkanımızı bir şekilde susturmuş olabilir. Bizi kim susturuyor?
                                Abi 1 Ocak 2012'de İstinye yürüyüşü oldu baya da fazla kişi vardı ama olmuyor işte.BordoMavi.Net de duyurdu şimdi de girişte bir bildiri var.Avrupa'daki kulüplere, medyalara bile mail atıyoruz ama bu ülke futbolunun başındakiler iddianamedeki net şike vardır kanısına rağmen birilerini kollamanın peşindeler bizim şu an için UEFA'dan bir şey bekleme dışında yapabileceğimiz bir şey yok.Tabi maillere devam...
                                Kadir Has Üniversitesi

Yorum

Yükleniyor...
                                X