İlk olarak calavera tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKomik olan bir durum var. Bazı noktalarda 'eski 58'e göre ceza vermişler, bazılarında yenisine göre.
Hukuken bunun bir açıklaması var mıdı acaba ?
Hukukçu abilerimize sordum bunu. Dikkate alırlarsa sevinirim.
Hayır yeni 58 lehe ise o uygulanır.
Teşebbüs dedikleri şey de yeni yasa lehe yani daha az ceza var ve o uygulandı.
Şike dedikleri i.akın konusunda sanırım eski yasa da ki cezalar yenisinden daha hafif.ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
İlk olarak Alper Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlayların sonuçları itibariyle dediklerin doğru.
Ancak bu olayların hiçbir aşamasında bizi "kaale" aldıklarını sanmıyorum.
Türkiye dekiler "genel bir plan" yaptılar 3 Temmuz dan sonra. Bu planda Trabzon u hiç önemsemediler, bizden de hiçbir çekinceleri olmadı. Yaptıkları planı da adım adım uyguladılar.
UEFA nın şikebahçeyi yasaklaması dahil bu planın içinde idi.
Planda olmadığı halde gerçekleşen tek ama tek şey
UEFA nın Trabzonspor u şampiyonlar ligine alması ve aklamasıdır. Bu nokta dışında herşeyi istedikleri gibi yaptılar.
Kanun koyucu, hukuku kullanarak hak gaspı yaparsa, medeni koşullarda elinden birşey gelmez. Bizim de gelmiyor. Ya kaba kuvvet kullanacaksın (karşına kendi verginle beslenen polisi koyuyor o zaman) ya da kanuna sığınacaksın. Sığındığın kanun da bugün cezaları açıkladı zaten.
Yeryüzünde UEFA, veya ilahi adaletten başka yol yok artık.
Allah hepsinin misli misli cezasını versin. Tez zamanda. Amin.
Bu işin içinde pisliğin üzerinin örtülmesini engelleyen de bir güç var bence. Ve o güç biz, Galatasaray veya temiz futbol isteyenler değil. Bir güç.
O gücün eli kuvvetli. Bak bugün ortada Ali Koç'un Demirören'le ilgili kayıtları konuşuluyor. PEki bunları kim kaydediyor ve kim servis ediyor? İşte bunları yapan o güç.
azizin cephesi kuvvetli ama her dediği de olmuyor.Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTehdit edilir, linç edilir..
Hayatı karartılır.
Gizli tanık olarak ifade verirse deşifre olmuyor galiba.
Deşifre olma ihtimali varsa işe yaramaz tabi..TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Ülkeye lanet olsun, müslüman olmasa yaşanmaz bu ülkede.
Ruslar işgal ettiğinde lanet mi okuduk ülkemize?
Pisliği temizlemek için var gücümüzle mücadele edip ülkemizi hakettiği temizliğe kavuşturacağız inşallah. Dünyanın hiçbir köşesinde kıyamete kadar iyilerle kötülerin mücadeles bitmeyecektir..Ne hasta bekler sabahı
Ne taze ölüyü mezar
Ne de şeytan bir günahı
Seni beklediğim kadar.....Üstad Necip Fazıl KISAKÜREK
Yorum
-
İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePlatini : Hepsini anladık da i.akın ne yapmış.
Demiröeren : şike
Platini : kendi kendine
Demirören: evet abi
Platini: sen de yedin
Demirören: evet abi, çay söyliyim mi
Platini : Tamam sen geç içeri, ben söylerim...
Platini : o kadar çok çalarsan akü biter tabi
Demirören : baba, akü komple yok
Platini : azizi getirin bana.İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm
https://twitter.com/HuseyinnKurt
Yorum
-
İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTam incelemedim ama olay eski talimat yürürlükte iken gerçekleştiği için eğer o talimatın lehe hükmü varsa o uygulanır.
Hayır yeni 58 lehe ise o uygulanır.
Teşebbüs dedikleri şey de yeni yasa lehe yani daha az ceza var ve o uygulandı.
Şike dedikleri i.akın konusunda sanırım eski yasa da ki cezalar yenisinden daha hafif.TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSana katıldığım yerler de var, katılmadığım yerler de Alper.
Bu işin içinde pisliğin üzerinin örtülmesini engelleyen de bir güç var bence. Ve o güç biz, Galatasaray veya temiz futbol isteyenler değil. Bir güç.
O gücün eli kuvvetli. Bak bugün ortada Ali Koç'un Demirören'le ilgili kayıtları konuşuluyor. PEki bunları kim kaydediyor ve kim servis ediyor? İşte bunları yapan o güç.
azizin cephesi kuvvetli ama her dediği de olmuyor.
tersine ugrasanda birileri var. ama nekadar engelleyebilecek?
Yorum
-
İlk olarak Blackseaa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşimdi İbrahim Akın ve Serdar Kulbilgenin hayatı bitti . Çıkıpta bu işi detayıyla anlatırlarsa seyreyle cümbüşü. Biz niye ceza aldık diyecek ?.
En önemlisi Maa yı konuşturmak gerek . Psikolojik baskıyla ...Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
PFDK farkında olmadan bizi akladı feneri harcadı.
Azizi kurtarmak için birşeyler yapmaya çalıştılar ama Allah'ın adaleti işte,yanlışlıkla doğruyu söylediler.
Bundan sonra "şike yok" diyemezler, "yöneticiler ve futbolcular karışmadı" diyemezler.
İyice saçmaladılar.
Bence gayet iyi sonuçtur.
Tabi İnşallah UEFA üzerine düşeni yapar,ki eminim fazlasıyla yapar.
@magicyattara , evet tahkim kurulu da bu cezalara onay ve yol verirse o zaman UEFA'nın ekmeğine sadece yağ değil bal da sürmüş olacaklar.En son Hüseyin Kurt tarafından düzenlendi; 07.05.2012, 11:04.İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm
https://twitter.com/HuseyinnKurt
Yorum
-
O dediğinin farkındayım, evet o noktayı atladım. O güç ile alakalıdır değildir bilemem ama siyasilerin de içinde ciddi direniş gösterenler oldu (örneğin Bülent Arınç çok karşı çıktı ama başbakanımız hasta yatağından müdahale etti) ve netice değişmedi. Dediğin gibi, birileri de bu işin üstü kapansın istemiyor.
AliKoç Demirören görüşmeleri sızacaktır ama yine birşey yapmayacaklar bana göre
Taktik şu. Hiçbirşey yapma. En ufak ses çıkarana da "gördünüz mü barbar bunlar, kulüp başkanının aşağıda işi ne, Şenol ortamı gerdi, vs." diyerek bas cezayı bas cezayı)
Ben ilahi adalete inanıyorum. Adalet yerini bulsun, TSCLUB dan büyük bir bayrak alıp, ofisime asacağım
İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSana katıldığım yerler de var, katılmadığım yerler de Alper.
azizin cephesi kuvvetli ama her dediği de olmuyor.En son Alper Calik tarafından düzenlendi; 07.05.2012, 11:04.İyi ki varsın TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekararların nasıl alındığına dair fikir vermesi açısından..
Yorum
Yorum