Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hala tüpçü diyorsunuz. Tüpçü Tüpçü eeee ???

Büyük balığa ne zaman oynayacaksınız merak ediyorum ?
    3-4 gün kaldi büyük balik karadenize geliyor
    lütfen iyi karsilayin oni
    Forvete: Tencere Hill
    Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Bu İbrahim Akın'la,Serdar Kulbilge az çakal değiller,o kadar şike yaptınız yetmedi bi de iftira attınız millete yıktınız suçları.

Yorum

• cemaatin hedefi ibrahim akınmış beyler

alinti
        Forvete: Tencere Hill
        Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Başbakanın adalet ile olan sınavı başarısızlıkla sonuçlandı...
          BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• amaçlarına ulaşacaklarmış gibi gözüküyor
            .................................................. ......................bir takım yüzünden tüm ülkeye ceza verilmesi
            Allah belanı versin baş.....

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor'un şampiyonluğu iç edilmiştir. UEFA kimin şampiyon olduğuna, kime şampiyonluk verileceğine bakmaz.

En fazla Fenerbahçe'ye ceza verirler, olur biter.
              UEFA'dan ceza alacak fenerin şampiyonluk kupasını müzesinde tutabileceğini pek sanmıyorum.
              TRABZONSPOR
              Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
              Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
              ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• nihayet istediğim karar cıktı fener şimdi ..iki tutttu...

bunlardan adelet beklenmez zaten beyler .. asıl şimdi başlıyor olaylar
                Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• UEFA'ymış.. Ne yapacak kardeşim UEFA ? Alıp kupanı sana mı verecek. Verir verir bekle sen.

Yorum

• Hiç bir şeycikler olmaz takar boynuna Trabzonspor atkısını, ben Fb'liyim diye ben yok işte Fb'yi şampiyon etmişim, şike yapmışlar ceza vermelerine engel olmuşum, bu ülkenin emniyeti, yargısı bağımsııııız diye bağırır Trabzon semalarından alkış, kıyamet kopar.

Yorum

• basbakana oy veren ellerimi s......

Yorum

• Emre Can ‏ @emrecb1907
                        ibrahim akın 3 yıl ceza alıyorsa biz nasıl suçsuzuz.benim taraftar olarak aklım almıyor.
                        Twitterda aşırı fanatik bir Fenerlinin yorumu.

Yorum

• İlk olarak ErtuGrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Başbakanın adalet ile olan sınavı başarısızlıkla sonuçlandı...
                          Aynen katılıyorum, aynen. Adaletleri yalnızca kendilerineymiş...
                          TRABZONSPOR
                          Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
                          Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
                          ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• İlk olarak brushfield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O değil de hadi bu etik kurul şikenin sahaya yansımadığını anlamışlar, peki teşviğin sahaya yansımadığını nasıl kavrayabilmişler. Kazanmak için mücadele etmemiş mi topçular...
                            Eger Mücadele etmedilerse kesin Sike yapmislardir. Gördügün gibi iki Ucu *oklu bir Degnek.
                            "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Hamd olsun seçim meydanlarında," Zulmü alkislayamam, zalimi asla sevemem." Diye dizeler okuyan bir başbakanımız var.Ya zulmü alkışlamasa halimiz ne olurdu...
                              BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• Oyun güzel ama beğendim. Önce 58'i değiştir, teşebbüs düşmeyi gerektirmesin. Sonra Fenerli bir kaç yönetici bir kaç topçu teşebbüs etmiş olsun.

Biz de yedik. Afiyet olsun..

Sifon için hazırda bekleyin..

Yorum

Yükleniyor...
                                X