"Kişilerin yaptığı kurumu bağlamaz"... " Hak ettiğiniz gibi yönetilirsiniz.".... Bir moloz yığınına, bir - iki ihaleye satıldı bu takım..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
kişilerle kurumları güzel ayırdılar..
İBRAHİM AKIN'ın 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe- Büyükşehir Belediyespor müsabaka sonucunu etkilemekten eski FDT'nin 58/1. maddesi uyarınca 3 YIL MÜSABAKALARDAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,
Kaynak : http://www.internethaber.com/sike-pf...#ixzz1u9poXk9Z
al işte bu ne demek?
i.akın şike yapmış emek.
peki i.akın kafası estiği için mi şike yapmış?
kiminle şike yapmış?En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 07.05.2012, 08:11.
Yorum
-
Dün akşam dayanabildiğim kadar Rıdvan Dilmen'i dinledim. Toplam 2 dakika...
Aynen şunları söyledi.
- Güntekin Trabzonspor kazansaydı çok net söylüyorum Fenerbahçe - Galatasaray maçı oynanmazdı. Çok net.
Başka konuya atlar ve 2 dakika sonra.
- Galatasaray gelecek Kadıköy'e hiç bir şey olmayacak güzel karşılanacak.
Bunların, ciğeri beş para etmezlerin adaleti bu.
Sebep olanların, bunlara cesaret verenlerin, kanunları değiştirenlerin, değişmesine vesile olanların Allah (c.c.) bin bir türlü belasını versin.En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 07.05.2012, 08:12.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Hala yatamadim sinirden... Artik Uefa' dan bile Umudum kalmadi... Göz göre göre Adamlar Parayi verip Kupayi aldi yani...
Ayrica sinir oldugum sey - tüm Kanallarda agliyorlar yok Ezikler bukadar Oyuncusundan mahrum kaldi... yok sukadar Oyuncu gitti Lugano suydu cartiydi curtuydu vs... Bu Adamlar gitmis Sow (büyütmek icin degil - para olarak diyorum) u almis... 3-4 Sezonunun en pahali Oyuncusunu ama Millet halen agliyor ve övüyor bu Kadroyla bunlari yapmak büyük is diye...
Herkes Ezik-Delisi olmus Arkadas... Oturun birbirinizin b.... yiyin emi.... Siz Size yetersiniz adi yaratiklar....“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün akşam dayanabildiğim kadar Rıdvan Dilmen'i dinledim. Toplam 2 dakika...
Aynen şunları söyledi.
- Güntekin Trabzonspor kazansaydı çok net söylüyorum Fenerbahçe - Galatasaray maçı oynanmazdı. Çok net.
Başka konuya atlar ve 2 dakika sonra.
- Galatasaray gelecek Kadıköy'e hiç bir şey olmayacak güzel karşılanacak.
Bunların ciğeri beş para etmezlerin adaleti bu.
Sebep olanların bunlara cesaret verenlerin kanunları değiştirenlerin değişmesine vesile olanların Allah (c.c.) bin bir türlü belasını versin.“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
Yaa aleni bir şekilde şike şikayle kapatıldı. Hani sahaya yansımamıştı İBrahim akın için maçın sonucu etkilemekten ceza verdik demişler. Fenerliler hani şikeyi kiminle yaptık diye soruyorsunuz yaa işte cevabı. Bu ısmarlama raporda ile üç topçunun şikesini kapatamadılar. İlk raporu ele alsak bu sayı 6-7 olur.
İBRAHİM AKIN'ın 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe- Büyükşehir Belediyespor müsabaka sonucunu etkilemekten eski FDT'nin 58/1. maddesi uyarınca 3 YIL MÜSABAKALARDAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,“Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.”
Kazım Koyuncu
Yorum
-
Bence bu karar UEFA'yı mecburen topa sokacak. Hem 3 topçuyu 2 üst düzey yöneticiyi sahalardan men edeceksin topçuların futbol hayatlarını bitireceksin hem de sahaya yansımadı deyip bu işi yapan kulübe dokunmayacaksın. Bunu UEFA kabul etmez, edemez. Bu ceza şikenin yapıldığının net itirafıdır.“Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.”
Kazım Koyuncu
Yorum
-
Komandoların yaptığı İsrail'i bağlamaz nasılsa, hemen barışalım....Deli olacağım ya. Aleni " Biz güçlüyüz, adaleti kendimize göre yontarız" diyorlar ve biliyorum, biliyorlar bu tavırlarının Trabzon'da en ufak bir eksisi olmayacak... Boşuna mı her sene bekliyoruz, izliyoruz maçları. Çok zoruma gidiyor. 17-18 yaşında olsam cam çerçeve indirir, duvarlara küfürler yazarım. Bir arkadaş yukarıda demiş ya, "Çok seviyorum " diye...Sabaha kadar sevesim geliyorDİNDAR AMA ADİL OLMAYANLARDANSA ADİL AMA ATEİST OLANLARIN BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERİ VARDIR !!!
Yorum
-
Verilen cezalar tahkimden döner , olay kapanır.
Bu nasıl bir devlet otoritesi.
Suç var , suçlu var , ceza yok. Herkesi temizleme derdinde.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan , hem operasyona izin veriyor.
Aziz Yıldırım içeride, kişiler ile kurumlar ayrılıyor. Ceza YOK
Bu bir cemaat operasyonu veya Aziz Yıldırım operasyonu değilde NE?
Aylardır FB TV , Aziz Yıldırım kahraman !
Şimdilerde İlhan Ekşioğlu !En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 07.05.2012, 08:36.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
Yorum