Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yarın bişey açıklanacağı kesinleşti mi? kesinse saat kaç gibi olur?
    Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
    Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• başkanın kandırılmış olduğuna inanmıyorum. sadri şener herşeyi bile bile yaptı. kusura bakmayın ama sokaktaki bir adamın bile bildiği bir şeyi koskoca TS başkanı mı bilemeyecekti? sadri şener başbakanla görüştükten sonra herşeyin farkında olmuştur. bu TFF nin niyetini de açıkca biliyordur. ince zekadan bahsediyordu sanki o ince zeka sadece onda var?

bazı şeyleri abartıp kızmaya falan gerekte yok. UEFA gelir ağırlığını koyar ve FB yi düşürür. Düşürmek zorunda zaten. yoksa kendisiyle çelişir. geçen sene niye almadın derler adama? madem suçsuzdu niye almadın derler. CAS davasını kaybeder, 40 milyon uero öder, itibari yerle bir olur. yani kısacası UEFA bir ceza verdirmeden bu işin peşini bırakmaz. ama bizimkiler topluca bir cezaya karşı bu işi halledebilirler mi bilmiyorum. başbakanın talimatı bu yönde galiba. 5 yıl herkese men ile yırtabilirler mi bilmiyorum. UEFA karar alınana kadar süresiz men ediyorum derse her şey hal olur
      Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• İlk olarak Murat Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Türk Futboluna cezayı verirken sebep göstermesi lazım Uefanın sebebide Fe-Be diyecek onuda şu lige indirdim diyecek en az 3 altt lig Tff nin yetkislerini gerekirse elinden alır gerekirse tff yi yok sayar oda olmadı üyeliğini iptal eder bu işler öyle kolay değil henüz UEFA son sözünü söylemedi bu febe naparsa yapsın DÜ-ŞE-CEK YANINADA Bİ KAÇ TAKIMIDA LAIP DÜ-ŞE-CEK onlarda malüm şikeye karışan satılmış ŞEHİRLER...Ama biz hep karamsarızya işte en son örneğimizde sensin biraz pozitif enerjiye sahip olun derim...
        UEFA'nın öyle bir yetkisi yok arkadaşım.Keşke olsaydı,şimdi arkama yaslanır izlerdim.UEFA ancak şunu yapabilir...UEFA kurallarına aykırı hareket eden TFF'nin ulusal ve kulüp takımları şu kadar yıl uluslararası organizasyonlara katılamaz der.
        ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

Yorum

• Şike yapmadık diyen Fenerli arkadaşlara şöyle diyorum hemen susuyorlar "Allah inşallah birgün çok yakınının başına böyle bir haksızlık verir o zaman adalet ararsın ama karşındaki Fener gibi paralı, güçlü biri olur hukuk işlemez kudurursun. o zaman anlarsın, yanında benim gibi insanlar arasın ama onları da bulamazsın, sonra aklına gelir, gelir gelir" deneyin kesin olumlu etki yapıyor. Ancak o zaman empati yapabiliyorlar..

Yorum

• İlk olarak forro tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ülke futbolu 5 sene avrupadan men yer fenerede hiçbir allahın kulu dokunamaz, buda böyle biline
            Biri 3 diyor biri 8, biri 5...

Peki o 5 senenin sonunda ne olacak?

Mesela fener için bu ceza hala uygulanmamış olursa, biz 5 senenin sonunda UEFA'ya dönebilecek miyiz?

Eğer çözüm bu kadar basit olsa hepimiz de biliyoruz ki şimdiye kadar MAA da halletmişti o işi. O kadar basit olmadığı için uzattıkça uzattılar.

Ben bırakın UEFA'nın cezasını, TFF'yi yok hükmünde saymaya kadar gideceğini düşünüyorum bu işin. Sadece şike değil mevzu.

Şike, ırkçılık, finansal problemler, siyasetin futbola dahli... Bunların hepsi ayrı ayrı ihraç sebepleri.
            Trabzonsporlu olmak...
            Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Biri 3 diyor biri 8, biri 5...

Peki o 5 senenin sonunda ne olacak?

Mesela fener için bu ceza hala uygulanmamış olursa, biz 5 senenin sonunda UEFA'ya dönebilecek miyiz?

Eğer çözüm bu kadar basit olsa hepimiz de biliyoruz ki şimdiye kadar MAA da halletmişti o işi. O kadar basit olmadığı için uzattıkça uzattılar.

Ben bırakın UEFA'nın cezasını, TFF'yi yok hükmünde saymaya kadar gideceğini düşünüyorum bu işin. Sadece şike değil mevzu.

Şike, ırkçılık, finansal problemler, siyasetin futbola dahli... Bunların hepsi ayrı ayrı ihraç sebepleri.

abi bu uefa neyi bekler peki. tff karar alsın da ipini cekeyim diye dusundugunu varsayıp avutuyoruz sanki biraz da kendimizi. adamlar 1 senedir karar almıyor. hep bir tarih belirledik kendimize. once etik kurulu raporu en ust limitti, sonra kacarı yok uefa kongresinden once olacak oldu, sonra uefanın kesin talimatı var play off oncesi, simdi de play off sonrası , daha sonra da uefaya avrupa kupaları icin liste vermesi olacak. eee sıfır tolerans tanıdıgı bır konuda bu uefa neden bu kadar sabırlı? hani sıfır tolerans? 1 yıl gectı neredeyse, hadi Turkiye 'de ucuz siyaset dengeleri gozetiyor zayıf buldugunu yem ediyor . ok .peki bu mevzuda uefa neden bekler? simdi avrupaya gidecek takımların listesinin verilecegi gune kaldı umudumuz.o zaman da cıkıp dava devam ettigi icin tedbiren adı gecen kulupleri gondermiyorum derse ne olacak? su ana kadar yok artık deyip olmayan ne oldu ? insallah uefa bizleri hayal kırıklıgına ugratmaz. yoksa sadece geriye Allah'ın adaletine sıgınmak kalıyor.
              En son ESER tarafından düzenlendi; 26.04.2012, 00:12.

Yorum

• Bence önümüzdeki günlerde olacaklar su sekilde... Federasyon suc sahaya yansımamış,yeterli somut delil yok gibi palavralara ısı geçiştirecek,UEFA duruma el koyup turkiyeye ceza verecek,bu hem yd nin işine gelecek,hemde başbakanın kabullendiği bir durum. Erman toroglu yayınlarında madem yeterli delil yok neden UEFA ceza verdi diyecek. Bizim pişkin Sikeci medyamız ve yöneticilerimiz UEFA'nın hata yaptığını ancak suçsuz olduguna inandıkları fbye ceza veremeyeceklerini söyleyecekler, bizde kaba etimizin üstüne oturup birbirimizi yiyeceğiz,maalesef Türkiye'de bu operasyonun ülkenin hukuk devleti olduğunun bir kanıtı olduğunu söyleyen Bülent Arınç bundan sonra çıkıp bir açıklama yapacak mı merak ediyorum
                2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
                2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
                2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  insallah uefa bizleri hayal kırıklıgına ugratmaz. yoksa sadece geriye Allah'ın adaletine sıgınmak kalıyor.
                  UEFA ne yapacak da bizi hayal kırıklığına uğratmayacak?

Fb şike yapmış ama TFF gereken cezayı vermiyor.Ben müdahale ediyorum alın size şampiyonluk kupası mı diyecek?

Var mı böyle bir yetkisi?Varsa moralimizi bozmaya gerek yok.

Yorum

• Ülke futbolu zaten bitik , bir de bunun üstüne futbolu dünyadan tecrit etmeyi göze mi alacaklar. Buna nasıl cesaret ettiklerine inanamıyorum. İmkan olsada şu soruları F.Bahçe'yi kurtarmaya pek hevesli gazetecilere sorsam, Ne olacak UEFA'dan men aldığımızda, kulüplerin borçları kapanacak mı , devlet başka alanlarda kullanması gereken kaynakları kulüplere mi aktaracak. Hangi kuruluş dünyadan soyutlanmış bu lige para veripte yayın hakkını alacak. Satılmış basının dilinden düşürmediği marka değeri ne olacak futbolun. F.Bahçe'nin rantından beslenen satılmışlar neyi paylaşacaklar. Ve bir de son yıllırda G.Saray - F.Bahçe maçına dünya derbisi diyenler buna devam edecek mi Dünyadan soyutlanmış ülkede dünya derbisi biraz ironik olacak çünkü.
                    2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak unyelimetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Fb şike yapmış ama TFF gereken cezayı vermiyor.Ben müdahale ediyorum alın size şampiyonluk kupası mı diyecek?

tabiki var ve öyle de olacak..
                      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak unyelimetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yazdıgımdan nasıl bir sonuc cıkardınız bilmiyorum ama demek istedigim '' hasretle yollarını gozledigimiz kurumun tavrı beklentilerimizi karsılamaz ise '' idi.

Yorum

• İlk olarak Mesut AKYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sadri ŞENER ve yönetim kurulunun şike sürecinde takınmış olduğu tavrı 3 Temmuz 2011 öncesi ve 3 Temmuz 2011 sonrası olarak 2’ye ayırıp değerlendirmenin daha sağlıklı bir yaklaşım olacağını düşünüyorum…

3 Temmuz öncesi süreçte Sadri ŞENER şampiyonluk yolundaki en önemli rakibi takımının önünü kesmek amacıyla bunca şike ve teşvik primine bulaşmışken Trabzonsporu ucundan köşesinden dahi bu kirliliğe bulaştırmayarak Trabzonspora yapılabilecek en büyük hizmetlerden birisini yapmıştır. Üstelik bunun şike, teşvik primi vb. enstrumanları kullanarak daha önce 2 defa şampiyonluğunu gasp etmiş rakibine karşı yapılmış olması, takdir edilmesi gereken bir duruştur ve bu duruş için kendisine çok şey borçluyuz…

Sadri ŞENER 3 Temmuz sonrası süreçte ise gerek söylemini temiz futboldan ziyade kupa zeminine oturtması gerekse, Uefa ile mücadele edelim anlayışındaki Y.D.’ye Tff başkanlığı seçimlerinde destek vermesi ile basiretsiz bir yönetici profili çizmiştir maalesef… Ancak May, Varlıbaş, ve Albayrak’ın bu kirli futbol ortamında kulübünü temiz tutmayı başarmış Sadri ŞENER’e yönelik eleştirileri de, basiretsizliğin camiamızın ileri gelenlerinin birçoğunun problemi olduğu gerçeğini de gözler önüne sermiştir..

Sadri ŞENER eleştirilmelidir fakat 3 Temmuz öncesi süreç ile ilgili Sadri ŞENER’in hakkını teslim etmeyenlerin 3 Temmuz sonrası süreç ile ilgili eleştirileri kesinlikle samimi değildir…

Sadri ŞENER 3 Temmuz sonrasında izlediği politika ile eleştirilmelidir eleştirilmiştir de. Bu eleştiriler de ülkemizin fiilen padişahı konumundaki Başbakanın aleni şekilde taraf olduğu bir davada Sadri ŞENER’in yapabileceklerinin sınırı da göz önünde bulundurularak yapılmalıdır. Bu durum göz önünde bulundurulduğunda zaten bu süreçte yönetimin izleyeceği herhangi bir politikanın içerisinde istifa etmeyi gerektirecek stratejik bir hata barındırmayacağı da yadsınamaz bir gerçektir.

Sadri ŞENER’in temiz futbol talep edip etmemesi elde edilecek sonuç açısından çok önemli değildi ama sürekli mağduru olduğumuz kirli futbol ortamının değişmesi adına üzerimize düşen sorumluluğun yerine getirilmesi açısından son derece önemliydi. Başından beri bu tavrı geliştirmeyerek şampiyonluklara bedel stratejik bir hata yapmıştır. Kupa söylemi ise sonuna kadar haklı olduğumuz davamızda basit bir teneke parçasını, adalet ve temiz futbol gibi değerlere tercih ettiğimiz algısı oluşturmuştur.

Her şeye rağmen süreç bitene kadar Sadri ŞENER’e destek olmak, süreç bittiğinde ise onu bu canavarlarla tek başına mücadele etmek zorunda bırakan camiamız mensuplarına hesap sormak hepimizin boynunun borcudur….
                          Buna ek olarak Sadri Şener'in verdiği

CHP milletvekili Umut Oran, bütün Fenerbahçe davalarını izliyor.
                          MHP Kocaeli milletvekili yine aynı davaları izliyor.

Kulüpler Birliği ziyaretinde Devlet Bahçeli’yi ziyaret etmiştik. Yıldırım Demirören Beşiktaş başkanıydı. Sayın Bahçeli kalktı, dedi ki, ‘Ben Genel başkanım ama, siz kulüp başkanısınız. 52 tane mebusumuzla emrindeyim’

Trabzonspor yalnız bırakıldı..
                          @tsmustafakemal
                          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bir gazetecide sormuyor ki, "parası bol büyük bir holding başkanı evinize girip karınıza kızınıza bir şey yapsa, parası bol olduğu için cezalandırılmasını istemeyecek misiniz?" diye. YA da bedri baykamı sıradan bir vatandaş değil de aziz yıldırım bıçaklasa mahkemeye vermeyecek miydi, yahu arkadaş niye bunları bir tane gazeteci sormuyor? Zamanım olsa 3. üniversiteyi okuyup gazeteci olacağım burama kadar geldi. Olcay kardeşim sen sor köşende, Bülent Abi, Erdal, Gamze, Tunga, Aksal Abi, Sedat abi, sorun şunu artık yahu, sorun şunu...
                            Demek ki soramiyorlar veya sordurmuyorlar...mesela Bilderberg toplantilarinda konusulanlar hic disari siziyor mu?
                            “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İstinye'ye giden 5-6 bin taraftar dışında hiç kimse gerçek anlamda sahip çıkmadı.
                              @tsmustafakemal
                              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yazdıgımdan nasıl bir sonuc cıkardınız bilmiyorum ama demek istedigim '' hasretle yollarını gozledigimiz kurumun tavrı beklentilerimizi karsılamaz ise '' idi.
                                Bende onu diyorum arkadaşım,hasretle yollarını gözlediğimiz kurum dediğin UEFA'nın bizim hakkımızı vermesi ile ilgili ne yapmasını bekliyorsun?

Yorum

Yükleniyor...
                                X