Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zarge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    gelecek kardeşim

tff ye inat
    ist lobisine inat
    iktidara inat
    şike lobisine inat
    medyaya inat
    azize inat

gelecek o kupa
    arkandayım kardeş...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hocam ne bileyim artık insanda umut da kalmıyor.Ben de içimden hadi ordan diyorum ama inşallah istediğimiz gibi sonuçlanır.Adamlara emre cezası hakkında soru soruyoruz konuyu memlekette ırkçılığın bilinmediğine getiriyorlar, hep kaçamak cevaplar.
      Öyle kardeşim.Paranoyak olduk zaten ama medyadaki adamın ne dediği de pek önemli değil.Bunun doğruluğunu şu süreçte çok iyi gördük....
      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hacıosmanoğlu,o konuşma tarzıyla delikanlılık ve de TRABZONSPOR için bildiği doğruları kimseden çekinmeden söylerim imajı veriyor ya;başbakan,kurumlar değil kişiler cezalandırılsın dediği zaman hiç sesini duymadık Hacıosmanoğlu'nun!!Gücü bir Sadri Şener'e yetiyor demek ki!Sıkıyorsa çıksın,başbakanın şike sürecindeki taraflı durumunu eleştirsin de görelim delikanlılığını Hacıosmanoğlu'nun....
        bende dıyorum ki masaya yumrgu vurmak için illa başkan mı olması gerekiyo sonuçta yönetııclıl yapmış bır adam bu çıksın açıklama yapsın anladın mı dedgimi...
        ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          eeee sen koskoca trabzonu nasıl biliyorsan eee bırakta bende seni bileyim.
          daha önce yürüdün de ne oldu? tff binasına gittik de ne oldu? öyle iki çatapatla olmuyor o işler. Siyasi güç, siyasi! Hala anlamadınız. Bizimkilerin ağzına bir parmak bal çal, sonra arkasını oy!

Yorum

• inş.çok geç olmadan
            bir yürüyüş tertipleme becerisi gösteririz.
            Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• ortalik kizisiyor sakin ve dogru düsünmemiz !

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                asıl bunları tartışmamız gerekmiyor mu baş tacı ettiğimiz adamlara bakın bunu ilk kez öğreniyorum chp ye oy vermiyorum ama bu adam hakkında iyi referanslar geliyordu herkesin işine koşan biriymiş

ama fenerbahceliymiş burada biter kimse bana bundan sonra onu övemez biz artık fenerle kan davalıyız tahammül edemeyeceğim tek şey trabzonlu bir fenerli ha tabiki herkes özgürdür ama nufus kağıtında trabzon yazacak sen trabzonun düşmanları ile ortak olacaksın yok öyle yağma
                İnsanda onur olacak kardeş.Bu adam Trabzon vekilliği yaptı bir de.Hoş şimdi İstanbul vekili de ,bu bir şeyi değiştirmez.Acıyorum bu tarz adamlara.Yazık vallahi.Bu adamların suratına tükürülmeli de neyse...
                Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak zarge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  inş.çok geç olmadan
                  bir yürüyüş tertipleme becerisi gösteririz.
                  dostum yürüyüsle olmuyor , olsaydi 2002 de sampiyon olmusduk !!!

Yorum

• İlk olarak Hasan Cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    dostum yürüyüsle olmuyor , olsaydi 2002 de sampiyon olmusduk !!!
                    olsun.
                    en azından gelecek nesiller
                    ts taraftarı bu süreçte kulubümüzün menfaatleri için
                    sokaklarda yürümüş
                    ama şerefsiz düzen haklarını vermemiş desinler.
                    ok mi???
                    Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Biz adamalra illa bizide tut demiyoruz ama bari dürüst olun laann , kapilmisar para ve koltug sevdaliligina öz gecmisini unutmuslar ne din ne iman kaldi bunlarda !!

Yorum

• İlk olarak Emre GÜRDAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bende dıyorum ki masaya yumrgu vurmak için illa başkan mı olması gerekiyo sonuçta yönetııclıl yapmış bır adam bu çıksın açıklama yapsın anladın mı dedgimi...
                        E öyle de konuşamıyor işte niye konuşsun ki?Trabzon'da yaşayıp,Hacıosmanoğlu'nun iş yaptığı adamları bilenler,başbakanın laflarına karşı niçin çıkıp konuşamadığını anlarlar.
                        Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          daha önce yürüdün de ne oldu? tff binasına gittik de ne oldu? öyle iki çatapatla olmuyor o işler. Siyasi güç, siyasi! Hala anlamadınız. Bizimkilerin ağzına bir parmak bal çal, sonra arkasını oy!
                          pekiii...biz trabzonda bu işi beceremeık diyorsun...ozaman 18 mılyonluk şehirde 100 bin kişilik bir protesto yapında bizde tebrık edelim...tff,ye yakın bir yerde olsun ama...burda öyle bir yer yokta.....

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Trabzonsporun karşısında an itibariyle, tüm medya,basın(TARAF hariç) siyaset tüm partiler dahil, tüm sivil toplum kuruluşları, yani aklınıza gelebilecek tüm kurum ve kuruluşlar var.

Bu savaş kazanılabilir mi? Çok zor. Öyle bir şey yapılmalı ki taraftar veya kulüp olarak, bunlara karşılık Uefayı fifayı hatta dünya kamuoyunu yanımıza alabilmeliyız.

BAşka çaremiz yok.

Yorum

• Sayın Sadri Şener Fenerbahçe güçlü çıktı demiş. Bunları bilmeniz lazımdı sayın başkanım, gerçi siz de haklısınız bizim siyasetçimiz çok konuşur ama icraat yapamaz.
                              FAAŞOD ONPKDA

Yorum

• Yürüyüşle olmuyorsa, geriye kalan tek çare: Tehdit.

Versinleri kararlarını, ama bu sefer öyle kolay kolay bu işin üzerine örtemeyeceklerini de anlasınlar.

Yorum

Yükleniyor...
                                X