Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bence etik raporu bizim bekledıgımız gibi cıkacak ve hepimiz şaşıracagız...içimdeen öyle gecıyor...
    Bu düzende bu imkansız.

Yorum

• İlk olarak Gamze_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hangi Gamze'ye dediniz bilmiyorum ama ne ben, ne diger Gamze kardesim, ne siz, ne de diger arkadaslarimiz bosa kurek cekti. İnanin her attigimiz mail, uefa'ya giden her video, fax, mektup onlari biraz daha haberdar ve olaya vakif yapti. Ve inanin gonderdigimiz her dokuman, sikebahce'ye ceza olarak donecek!
      Etik kurulu raporu " Sike Yok" diyecek, bu artik belli ama zaten tff'den birsey beklemiyorduk ki!
      Ben tff'ye birtek mail atmadim mesela, sadece zaman kaybi olurdu.
      Uefa'nin istedigi ne? Tff'nin dogru ya da yanlis bir karar vermesi" sadece bir karar vermesi, karar ne olursa olsun"
      Haa, karari begenmezse, ki begenmeyecek, o zaman mudahale edebilecek. Ama mudahale etmesi icin once tff'nin karar vermesini beklemesi gerekiyor hukuken.
      Yunanistan'i hatirlayin. Uefa karari begenmeyince ne oldu?
      Boylesi daha iyi, inanin bana; tff keske kume dusurseydik, sikebahce de keske kume dusseydik diye aglayacaklar.
      Bu gelecek ceza cok buyuk olacak!
      İnanin ve bekleyin...
      Sikeye bu kadar karisan bir klubu cezasiz birakmaz uefa, istese de birakamaz.
      Butun dusurdugu klupler tepesine cikar, itibari iki paralik olur. Ayrica infantino ve Platini'nin de en az bizim kadar kil oldugunu tahmin ediyorum aglak, yavu hirsiz ve sikeci sikebahceye. Dusunsenize Platini'ye dava acti hadsizler.
      Yani kisisel olarak bile affetmezler.
      Sikebahce bitti, aglayani yok( bakin dustu demiyorum, bitti diyorum)
      Bu arada maillere devam, uefa/ fifa'nin ilgisini sicak tutmaliyiz arkadaslar!
      inş.
      daha beter olur fener beter

mailleride güncel olarak hepimiz atalım lütfen.
      küçümsemeyelim mail ne faydası olacak diye..
      Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Başkanın konuşmasındanda anladıkki herşey kapanacak ceza falan yok kupada yok.Yıldırım Demirören etik kurulu feneri suclu bulursa söz kupa sizin demiş.Haha çocugu kandırırsın oyalarsın ya bizim başkanıda öyle oyalamış kandırmış tüpçü..

Geçmiş olsun hepimize
        bu kötümserlik neden sevgili kardeşim. uefa ve fifa denen kurumlar. bu iki kurum olmasa haklısın dicem önceki uygulamalara bakarak söylüyorum senin benim ve tüm taraftarlarımızın beklentilerinden daha olumlu olaylar dizisi bizleri bekliyor.
        taraf

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu kötümserlik neden sevgili kardeşim. uefa ve fifa denen kurumlar. bu iki kurum olmasa haklısın dicem önceki uygulamalara bakarak söylüyorum senin benim ve tüm taraftarlarımızın beklentilerinden daha olumlu olaylar dizisi bizleri bekliyor.

benim anladığım kadarıyla sevgili renkdaşın tabiatı öyle
          Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Oyuna geldi başkan da, şöyle adam akıllı birinin oyuna gelse bir şey demiyecem, gittik de tüpçü denen gerizekalının oyununa geldik arkadaş. Hiç desteklemeyecektik onu. Ama onun oraya gelmesini sağlayan siyasi güce de yazıklar olsun. Adam kendi kulübünü batırmış, üstüne bir de ödüllendiriliyor, ne hallere kaldı ülke. Becerikliğine, bilgine, tecrübene bakmıyor siyasi güç, yalakalık yatkınlığına göre seçiyor.

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu düzende bu imkansız.
              yaw dur bi renktaş....

belki olur....

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır.

VICTOR HUGO

Adaletin başındakiler, şikebahçelilerle birlikte kötüleri ve adil olmayanalrı oynamışlardır.

Tek güvencemiz UEFA kaldı.

Yazık. G.antep, Ankaraspor gibi takımların günahı güçsüz olmak mıydı?
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• Böyle bir ceza verirseler düşük bir ceza olur. Hem ŞB için, hem Türkiye için. Çok daha fazlası hak edildi.

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi
                    2 alt lig, tahminimden az çıktı, ama olacağı aynen bu, Bank Asya filan hikaye.
                    Benim de tahminimden az, ne yalan soyliyeyim, ben amator bekliyorum.
                    Sampiyon TRABZONSPOR!

Yorum

• zekeriya öz ile fenerbahce baskan yardimcisi Nihat Özdemir bir araya gelmis
                      az önce cnn de duydum
                      ne is dostlar
                      yolun sonumu geldi
                      Yüksek dağların tepelerinde hem kuşa hem de yılana
                      rastlanır. Biri uçarak, diğeri sürünerek buraya gelmiştir.

Yorum

Benim de tahminimden az, ne yalan soyliyeyim, ben amator bekliyorum.
                        Benimde aklımdan o geçiyordu. Sonra Yunanistan örneği var, sanırım iki üç alt lige düşürülmüştü takımlar kurtarılmak istenilince, bunlara da uygulanması gereken Yunanistan'da uygulanan olmalı. Sonra aklıma İtalya geldi, orda da iki lig düşürmüşler, sonra temyizden sonra 2. Lig'de eksi puanla başlamayı dönmüştü ceza.

Yorum

• İlk olarak kagan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          zekeriya öz ile fenerbahce baskan yardimcisi Nihat Özdemir bir araya gelmis
                          az önce cnn de duydum
                          ne is dostlar
                          yolun sonumu geldi
                          Ne olacak cemaat fenerbahçe barışması. The Game Over. Ama olsun biz ligten çekilmeyek savaşah savaşahh gücümücü gösterk
                          SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.

Yorum

Hangi Gamze'ye dediniz bilmiyorum ama ne ben, ne diger Gamze kardesim, ne siz, ne de diger arkadaslarimiz bosa kurek cekti. İnanin her attigimiz mail, uefa'ya giden her video, fax, mektup onlari biraz daha haberdar ve olaya vakif yapti. Ve inanin gonderdigimiz her dokuman, sikebahce'ye ceza olarak donecek!
                            Etik kurulu raporu " Sike Yok" diyecek, bu artik belli ama zaten tff'den birsey beklemiyorduk ki!
                            Ben tff'ye birtek mail atmadim mesela, sadece zaman kaybi olurdu.
                            Uefa'nin istedigi ne? Tff'nin dogru ya da yanlis bir karar vermesi" sadece bir karar vermesi, karar ne olursa olsun"
                            Haa, karari begenmezse, ki begenmeyecek, o zaman mudahale edebilecek. Ama mudahale etmesi icin once tff'nin karar vermesini beklemesi gerekiyor hukuken.
                            Yunanistan'i hatirlayin. Uefa karari begenmeyince ne oldu?
                            Boylesi daha iyi, inanin bana; tff keske kume dusurseydik, sikebahce de keske kume dusseydik diye aglayacaklar.
                            Bu gelecek ceza cok buyuk olacak!
                            İnanin ve bekleyin...
                            Sikeye bu kadar karisan bir klubu cezasiz birakmaz uefa, istese de birakamaz.
                            Butun dusurdugu klupler tepesine cikar, itibari iki paralik olur. Ayrica infantino ve Platini'nin de en az bizim kadar kil oldugunu tahmin ediyorum aglak, yavu hirsiz ve sikeci sikebahceye. Dusunsenize Platini'ye dava acti hadsizler.
                            Yani kisisel olarak bile affetmezler.
                            Sikebahce bitti, aglayani yok( bakin dustu demiyorum, bitti diyorum)
                            Bu arada maillere devam, uefa/ fifa'nin ilgisini sicak tutmaliyiz arkadaslar!
                            Tekrar teşekkürler...Maillere devam UEFA'ya.
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• abi herkesin kendine göre istihbaratı var.

benim istihbaratım hepsinden daha sağlam

kaynak 1 : fbyi düşürmek için yeterli delil var. (İNFANTİNO)
                              kaynak 2 : şahıslar kurumlar aynıdır. (PLATİNİ)
                              kaynak 3 : sahaya yansıma hikayedir, hükümsüzdür. (UEFA TALİMATNAMESİ)
                              kaynak 4 : tff gerekeni yapacaktır (uefa toplantısı ist, yada kuzu kuzu yaptırırız demek istiyor zat-ı muhteremler)
                              En son zarge tarafından düzenlendi; 25.04.2012, 19:13.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sevgli renktaş burda yazanlar kötümser değil realist takımımızın başkanı bile bugün trt spora feneri suçsuz bulacaklar diye açıklama yaptı.Uefa ceza vecektir inşallah ;ama oda tüm ülkeye olacak kupa yine fenerde kalacak bunda bizim çıkarımız yine hiç...Sadri Şenerin bu saaten sonra yapacağı en önemli şey istifa etmektir .
                                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

Yükleniyor...
                                X