TFF ve Türkiye takımlarını Avrupadan çekiyor,sen CAS a gidiyorsun.Hadi CAS davanı kabul etti,bizi de haklı buldu.Ne diyeceksin,TFF yi tanımıyorum Avrupada oynuyorum mu diyeceksin?Başkan ın CAS açıklaması son derece mantıksız ve içi boş...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Yeni moda "8 takım" ibaresi demek ki.
Bu şerefsizler tek merkezden ve koordine yönetiliyor, bunlara arkadan nasıl bir çip takıyorlarsa artık bir süre papağan gibi aynı şeyi hep birlikte tekrarlıyorlar.
Benim komşu bana diyor ki siz 7 maçta şike yaptınız, biz sizi engellemeye çalıştık.. Adamın tam bir yobaz olduğunu bilmesem haplanıyor diyeceğim ama bunların profesöründen inşaat amelesine alayı bildiğin safra, balgam, iltihap gibiler..Es gibt kein richtiges Leben im falschen
Yorum
-
İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle dolaylı bağlantılarla herşeyi CAS a götüremezsin.TFF nin ve Türkiye Cumhuriyetinin takımlarını Avrupaya göndermeme hakkı var.TFF-UEFA bağlantısı kopuyor,neyi CAS a götürüyorsun.UEFA lık da CAS lık da bişey yok burda...
Türkiye Cumhuriyetinin hic bir hakki yok bu konuda. Siyesetin futbola karismasi yasaktir. Bu bir.
TFF ve UEFA'nin kurallarinda lig sampiyonun, ikinci takimin vs. haklari bellidir. Sen kafana göre göndermiyorum diyerek ne UEFA'nin nede kendi kurallarina karsi gelemezsin.
Ancak hakli nedenlerin oldugu zaman, mesela sike gibi.
Yorum
-
İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTFF ve Türkiye takımlarını Avrupadan çekiyor,sen CAS a gidiyorsun.Hadi CAS davanı kabul etti,bizi de haklı buldu.Ne diyeceksin,TFF yi tanımıyorum Avrupada oynuyorum mu diyeceksin?Başkan ın CAS açıklaması son derece mantıksız ve içi boş...çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor kupa için TFF gerekeni yapmazsa devreye girmesi için UEFA ya başvurur, UEFA gereğini yapar...UEFA gereğini yapmazsa, yapmadığı için UEFA ya CAS ta dava açılabilir...(Bu bilgi değil, benim yorumum)
Yorum
-
AY'nin savunmasina baktimda...Adam kendini savunmuyor, her cümlesinde Trabzon veya Trabzonspor geciyor.
Kendini savunan adam "ben öyle birsey yapmadim iste kaniti" vs. diye cümleler kurar. Sucu kabul ediyor belli ki, ama bunu suana kadar kimse anlayabilmis degil yada anlamak istemiyor. Savunmadan herseye benziyor Aziz'inki.
Umarim Hakimler durumun farkindadirlar.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni moda "8 takım" ibaresi demek ki.
Bu şerefsizler tek merkezden ve koordine yönetiliyor, bunlara arkadan nasıl bir çip takıyorlarsa artık bir süre papağan gibi aynı şeyi hep birlikte tekrarlıyorlar.
Benim komşu bana diyor ki siz 7 maçta şike yaptınız, biz sizi engellemeye çalıştık.. Adamın tam bir yobaz olduğunu bilmesem haplanıyor diyeceğim ama bunların profesöründen inşaat amelesine alayı bildiğin safra, balgam, iltihap gibiler..
Yorum
-
İlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor kupa için TFF gerekeni yapmazsa devreye girmesi için UEFA ya başvurur, UEFA gereğini yapar...UEFA gereğini yapmazsa, yapmadığı için UEFA ya CAS ta dava açılabilir...(Bu bilgi değil, benim yorumum)
xxx
Yani hakkımızı bir yerlerde arayabiliyor olmamız gerekiyor...lenat şikeciler onca şikeye rağmen herkese her yerde dava açtılar...Muhabir vuvuzelayı gösterip hocam hiç bişey yok içinde dedi... Şenol Güneş; "Olmaz mı? Bağımsızlık var özgürlük var onun için çalıyorlar.."
Yorum
-
alpkoparal Lube Ayar'la issiz bir adaya dussem ibnelik benim icin bir secenek olurdu.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealpkoparal Lube Ayar'la issiz bir adaya dussem ibnelik benim icin bir secenek olurdu.SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealpkoparal Lube Ayar'la issiz bir adaya dussem ibnelik benim icin bir secenek olurdu.iho istifa.
Yorum
-
İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDolayli baglantilar diye bir sey yok. UEFA'nin kanunlari belli. Orda sana UEFA'ya karsi dava acma hakkini verdigini yaziyor sana.
Türkiye Cumhuriyetinin hic bir hakki yok bu konuda. Siyesetin futbola karismasi yasaktir. Bu bir.
TFF ve UEFA'nin kurallarinda lig sampiyonun, ikinci takimin vs. haklari bellidir. Sen kafana göre göndermiyorum diyerek ne UEFA'nin nede kendi kurallarina karsi gelemezsin.
Ancak hakli nedenlerin oldugu zaman, mesela sike gibi.
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealpkoparal Lube Ayar'la issiz bir adaya dussem ibnelik benim icin bir secenek olurdu.Es gibt kein richtiges Leben im falschen
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni moda "8 takım" ibaresi demek ki.
Benim komşu bana diyor ki siz 7 maçta şike yaptınız, biz sizi engellemeye çalıştık.. Adamın tam bir yobaz olduğunu bilmesem haplanıyor diyeceğim ama bunların profesöründen inşaat amelesine alayı bildiğin safra, balgam, iltihap gibiler..
- Sahaya yansıyan birşey olmadı ki !
- Kişilerle kurumlar ayrılmalı !
Bunlar, bu sürecin anahtar ifadeleri. Başı sıkışan bunlara sarılıyor. Hatta Nihat Özdemir takım sayısına zam yapıp 11-12'ye çıkarmıştı, henüz o sayıa ulaşamadık bildiğim kadarı ile ama sabredelim, onlar da çıkar bir yerlerden !Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
Yorum