Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oy oyoyoyoyyy
    Ömer Çavuşoğlu ne sallıyor
    TRABZONSPOR
    Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
    Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
    ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• ömer çavuşoğluna kızmam adam fanatik tanıyan bilir delinin teki zaten
      Erkan Fettahoğlu

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Emirhan Mehmet Yıldız ın diyalogları yalan falan değil. Sadece suç değil...O belgeler nerden çıkıyor? İddianame tutanaklarını avukata para verip okuyorlar....Tamam ?
        Tamam abi sen konuşunca rahatlıyorum , bol bol yaz ruh hastası olma kıvamındayım herşey karıştı sence ne olacak bir uzun uzun yazar mısın bir tahmin ?
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• ömer çavuşoğlu sabırları zourluyor, bayan üyeleri bir kaç dakikalığına dışarı alırsak ben bir içimi boşaltmak istiyorum..misafirler kalabilir
          En son SEDER tarafından düzenlendi; 05.07.2011, 23:16.
          Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Deutsche Welle`nin Türkce sayfasi var Hüseyin.
            Orada haber mevcut.

http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15211684,00.html
            Simdi gördüm ama yinede Ikna olmadim Abi.
            Haberi yapan bir Türk!

Rahmetli Babam bana hep "Oglum Türkün Cennetine bile ugrama" derdi
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak 000061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              CNN dün Trabzonlunun avukatlığını yapıyodu şimdi ibresi sapmış mı??
              Dünkü programdaki konuklar farklıydı ondan..

İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Neden bu acaip bilgiler CNNTÜRKden çıkıyor devamlı bütün bilgiler bunlarda diyaloglar fotoğraflar iddaalar ? Ne kadar doğru bunlar ? Kimki nereden biliyorlar ? Soruşturma gizli bu bilgiler nasıl çıktı ? Uydurma bence hepsi mehmet yıldızın diyalogları yalan çıktı mesela adam dışarda.
              Fotoşopla yapmıyorlar herhalde.O görüntüler videolardan kesilerek dışarı servis edilmiş.
              Ekrem Açıkel, Mehmet Baransu.
              Bu iki gazeteci içerden bir şekilde bilgi alıyor yada sızdırılıyor.
              Adamların her dediği ertesi gün gazetelerde, tvlerde çıkıyor.
              Bu ikisinin söylediklerine özellikle dikkat etmek lazım.
              Ntvspor, tv8 falan bunlar hikaye isterlerse sabaha kadar konuşsunlar..
              ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Insallah Türkiyede hak ve hukuk kazanacak....almanyada olsa bu olay dfb(almanya futbol federasyonu) derhal ipini cekerdi fenevbahcenin

Yorum

• fener kurumsallık işini o kadar abarttı ki şikede bile kurumsallaşmış
                  bu sebeple yöneticileri dahi çamura bulandılar
                  bu çamurdan çıkmak kolay olmayacak çünkü herkes kralın çıplak olduğunu gördü
                  bir bakıma bir süreliğine "wipe out" olacaklar!

bank asyaya renk katarlar belki ama orada şampiyon olurlarsa sevinecekler mi?/kutlama yapacaklar mı?/yalaka medyaları ne yapacak çok merak ediyorum.

şampiyonluğu hak ettik..
                  biraz buruk olacak sevincimiz çünkü bu maçın skorunu bilipte izlemek gibi birşey olacak bizim için.
                  ama namusumuz ve şerefimiz ile alacağımız bu tescilli temiz şampiyonluk 27 senenin tozunu üstümüzden atmamızı ve silkinmemizi sağlayacak.
                  bu süreçte bizi de pislik içerisine çekmek isteyenler, ortaya yem atanlar çıkacak.
                  asla bunlara alet olmayalım.. alet olmamaya dikkat edelim.. gaza gelmeyelim..
                  bu sebeplerle birlik olup takımımıza her platformda daha çok destek vermeliyiz..

zaten biz dememişmiydik bizim için GErçek Şampiyon Trabzonspor diye
                  bugün ise bu sözcükleri tüm Türkiye'nin hafızasına kazıma vakti gelmiştir
                  geç oldu ama bir sonraki bu kadar geç olmayacak
                  çalışmaya devam edeceğiz, kendimizi sürekli yenileyip geliştireceğiz
                  bir dahakine tüm bu yaşananları tecrübe edinip ona göre önlemlerimizi alıp rehavete kapılmayacağız.
                  inanıyorum ki gelecek her bir gün bir önceki günden daha aydınlık olacak biz Trabzonspor'lular için
                  ve haykırıyorum dünyaya bir kez daha
                  Ş..A..M..P..İ..Y..O..N....T..R..A..B..Z..O..N..S.. P..O..R
                  7. Türkiye Ligi Şampiyonluğumuz kutlu olsun
                  Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılım hayırlı olsun
                  Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• cnndede saçmalıyorlar tff en kısa zamanda bitirmeli bu işi
                    KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

• mahkemeye sevk edilenler noldu bilgisi olan var mı?

Yorum

• hala içimde kötü bi his var sanki bununda altından bi şekilde sıvışacaklar gibi gelio inş yanılıyorumdur...
                        Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Tff, Fener yonetiminden bazi kisilerle gorusuyor ve sonra Aykut ve Alex aciklama yapiyor. Aciklamanin icerigini biliyorsunuz. Bu olayin birbiriyle baglantisi var mi acaba? Neden durup dururken konusmaya basladilar. Offf paranoyak mi oldum ne ya!

Yorum

• Berat, bizim uşaklar Antu yu okuyamıyorsa onlar niye gelip bizim forumu okusun?...
                            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Tutuklularin verdikleri ifadeler hakkinda hic bir bilgimiz yok mu? Suclamalari kabul edenler, inkar edemeyenler vb...

Yorum

• şimdi bu azize ikide bir rahatsızlanıp duruyor aman azizcim iyileş ölme sen daha yavaş yavaş öleceksin sana dua ediyorum iyi olman için böyle hemen kolaymı öbür tarafa gitmek

Yorum

Yükleniyor...
                                X