Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cx_TURKiYE_Cx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar az önce Turkuaz Yayın Grubunda bir yetkili ile sohbet etme imkanı buldum. Bana söylediği '' Trabzonsporu ilgilendiren bilgi ya da bulgu yok. Fenerbahçe'yi Tff kurtarma derdinde olabilir. En geç önümüzdeki hafta içerisinde Tüm dökümanlar TFF'ye verildiği anda TFF de kımıldayamayacak vaziyette olacak.Fenerbahçe , Sivas kesin bank asya da Eskişehir sürünceme de. 15 temmuza kadar Şampiyon belli olacak. Aziz Yıldırım bilinçli olarak sırf kararın ertelenmesi için Hastanelik oluyor.Emre Bölezoğlu olayının birden kapatılmasının sebebi bu soruşturmaya sekte vurma ihtimali olduğundan Kemalettin Göktaş isimli milletvekili üstü kapalı uyarılmış , konuşmaması sağlanmıştır.En önemli cümle medyadaki iddialar devede kulak , asıl iddialar İDDİANAMEDE saklı. Bu iş Cüneyt Çakır ve Şansal Büyükaya da (bunu ben tahmin ediyordum zaten) heran ifadeleri alınabilir. Son sözü Sizi şimdiden tebrik ediyorum MAHMUT BEY
    Arada kalmasın.

Yorum

• İnsanlar neden Sinir oldukları İnsanları izliyor

Açın Trt 3 ü yaslanın arkanıza Rahatlayın

Bırakın Lubeye Ayar vermeyi

Nfb spor u
      Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
      Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• abi trt spor da içimin yagları eridi helal beee sonunda hakkımızı basa basa savunan bir adam çıktı

abi sen kimsen senin testislerini yiyim
        Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
        Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
        çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .

Yorum

• TRT De konusan Ömer ÖZKAN o kadar fanatık bır ınsandır kı anlatılmaz.Ilk tanısamamızda ben bordo mavı bereyle fakulteden dısarıya cıkıyordum.Arkadan seslendı . Trabzon gerı don dedı.Dondun yanına gıttım sordu nerelı oldugumu.Soyledım tanıstık ne zaman sıkıntın olursa yanıma gel dedı.Bır hafta sonra da hukuk dersıme geldı.Kendısı ınanılmaz kalıtelı bır ınsanıdır.Hemsrısını cok sever
          Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• neyaparsa yapsın polise güvenim tam bunlar ne nederse desin videoları nerelerine sokacaklar bakalım
            Erkan Fettahoğlu

Yorum

• İlk olarak Emre Büber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              cem papila trt 3 demi ?
              Konuşuyordu !

Susmak zorunda kaldı !
              @tsmustafakemal
              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Emenikeye verilen transfer senetleri karabük-fb maçından bir gün sonra tarihli.

fb'li yönetici ilhan Ekşioğlu önce iddiaları reddetti, önüne fotoğraflar konulunca susuma hakkını kullandı.

tv 8 muhabiri.
                ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Trtspor Özkan: Bu ayın 13-14'üne kadar karar verilecektir.Şampiyon Trabzonspor olacaktır ve fb alehine çok kötü kararlar çıkacaktır şimdiden hazırlıklı olsun herkes.

Yorum

• Telefondan yazıyorum güya haber vereyim dedim ama herkes izliyomus zaten

Sent from my iPhone using Tapatalk
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Özkan : Çok büyük mucizeler olmazsa Fb'liler ve diğer birkaç takım çok büyük sonuçlara hazırlıklı olsun

Ayarların Kralı Dağılın

Yorum

• http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=t...ime=05-07-2011 20:51
                        Doç. doktor Ömer Özkan

Yorum

• fener düştü
                          sivas düştü
                          eskşr -puanla süper ligde devam eder.
                          Trabzonspor

Yorum

• Ömer ÖZKAN'ı

TRT ye çıkaranlardan Allah razı olsun.
                            @tsmustafakemal
                            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Eee doğrusu böyle değil mi zaten?
                              Öyle,adamda bir Kemalettin Göktaş havası var.
                              Amatör ruh,profosyonel düşünce
                              İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• yerim ola ben bu adamı yönetime alınmalı

Yorum

Yükleniyor...
                                X