İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak ISTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSize şu iki seçenek sunulsa hangisi daha cazip gelir, ben kararsızım:
1. Fener küme düşecek ama lig şampiyonsuz tescil edilecek.
2. Trabzonspor şampiyon ilan edilecek ama fener bir şekilde ligte kalacak.
Her 2'side diğerinin gerçekleşmesi için bir neden.Özkan SÜMER
Yorum
-
İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3) Fenerbahçe Küme düşecek, Trabzonspor hakkında bir delil yok ise Şampiyon ilan edilecek, Maddi kayıplarımız kuruşuna kadar TFF'den tahsil edilip lig sonlanacak.
olay budur.
tamamen katılıyorum.Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak ISTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSize şu iki seçenek sunulsa hangisi daha cazip gelir, ben kararsızım:
1. Fener küme düşecek ama lig şampiyonsuz tescil edilecek.
2. Trabzonspor şampiyon ilan edilecek ama fener bir şekilde ligte kalacak.
Yorum
-
İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3) Fenerbahçe Küme düşecek, Trabzonspor hakkında bir delil yok ise Şampiyon ilan edilecek, Maddi kayıplarımız kuruşuna kadar TFF'den tahsil edilip lig sonlanacak.
Bence olacak olan fener küme düşecek ama Trabzonspor şampiyon ilan edilmeyecek.
Bu arada benim tercihim büyük ihtimalle Trabzonspor'un şampiyon ilan edilip, fenerin -30 puanla lige başlaması.
Yorum
-
İlk olarak ISTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabiiki herkes bunu ister ama bence böyle bir seçenek malesef yok. Hem feneri küme düşürüp, hem de Trabzonspor'u şampiyon ilan etmeleri çok radikal bir karar olur ama buna kimse cesaret edemez.
Bence olacak olan fener küme düşecek ama Trabzonspor şampiyon ilan edilmeyecek.
Bu arada benim tercihim büyük ihtimalle Trabzonspor'un şampiyon ilan edilip, fenerin -30 puanla lige başlaması.
Fb şike yaptıysa düşecek, biz şampiyon olacağız.
Biz şampiyon olmayacaksak, sebebini, delillerini ortaya koyacaklar..BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Az önce trtsporu izledim.Mevzu yine "mahkeme sonucu beklenmeli" moduna dönmüş.Aynen ligler başlar diyorlar düşme falan olmadan.Aklım almıyor...
Yorum
-
Fener Kümeye Trabzon Sampiyon ve Tazminat davalari acilacak.Baska yolu yok bunun.Sanki TFF lütuf edip bizim haklarimizi teslim etmek icin yukardaki secenekleri sunuyor.CAS gidelim her türlü hakli cikariz.Türk takimlari MAA ve arkadaslari yüzünden Men yesin onlarin yedi ceddini Türkiyede yasatmazlar.Serefsizler yüzünden tüm Türkiye bunlarin cezalarini mi cekmeli?çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Fener küme düşecek ama Lig Şampiyonsuz tescil edilecek..
Bizde sıkıntı varsa, Bursa olur şampiyon..BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSebep?
Bizde sıkıntı varsa, Bursa olur şampiyon..
Şike varsa düşerler dimi bu kadar net yani mevzuatı değiştirmek dışında kaçacak yolları var mıBiz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdalet istiyorsun ve o adalet gerçekleşirse Trabzonspor'un 10 fenerbahçenin 13 şampiyonluğu olmuş olacak.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum