bugun kahvenin birinde batak oynarken yan masada polisler vardı 2 komser 2 komser muavini onlarda batak oynuyorlardı.
olaylarla ilgili polis arkadaşlarından öğrendiklerine göre (hatta 1 tanesi operasyonda görevli amirmiş) fener düşürülmez ise suç işler federasyon dediler..
Sen ne serefsiz, ne yuzsuz, haysiyetsizsin,
Yuzune tukursek yarabbi sukur dersiiiin,
Baskanin kodeste, sen de surun yerlerdeee
Herkesin ahi var senin ustunde...
-Aziz Yıldırım ve Serdal Adalı askeri ihalelere giriyor bilindiği gibi , Başbakan Aziz Yıldırım'a Nato ihalelerine girme demiş , Aziz Yıldırım'da girmiş , Başbakan Serdal Adalı'ya helikopter ihalesine girme demiş Serdal Adalı girmiş.
-Olaylar işte bundan sonra başlamış yani Fenerbahçe , Beşiktaş gibi takımların dinlemeleri Başbakan'ın talimatıyla başlamış...
Bana görede bu işin içinde siyaset %100 var kimse bunu inkar edemez ancak yukarıda yazılanlar doğrumudur bilemem...
Fb yi savunmak ve Ilıcak
Hem kendisine,hem de onu oraya çıkaranlara kızamıyorum bile;sadece katıla katıla gülüyorum.
Bu kadar da komikleşilmez..
TFF açısından ,Shaktar maçında olan olaylara sessiz kalmak,en hafif tabirle tükürdüğünü yalamaktır.
Ceza kaçınılmazdır.
UEFA ,bu maçta olanlara seyirci kalmayarak şiddete ne kadar karşı olduğunu bizlere gösterecek diye umuyorum.
-Aziz Yıldırım ve Serdal Adalı askeri ihalelere giriyor bilindiği gibi , Başbakan Aziz Yıldırım'a Nato ihalelerine girme demiş , Aziz Yıldırım'da girmiş , Başbakan Serdal Adalı'ya helikopter ihalesine girme demiş Serdal Adalı girmiş.
-Olaylar işte bundan sonra başlamış yani Fenerbahçe , Beşiktaş gibi takımların dinlemeleri Başbakan'ın talimatıyla başlamış...
Bana görede bu işin içinde siyaset %100 var kimse bunu inkar edemez ancak yukarıda yazılanlar doğrumudur bilemem...
Yorum