Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yav renkdaşlar topraklarım allahınızın aşkına ya gülmekten ölüyorum. ya lütfen şu insanlara pirim vermeyin !

herşeye atlıyoruz resmen. bırakın herkes istediğini konuşsun ne derlerse desinler bizi bu kaosa çekemeyecekler. amaçları belli ? fenevbahçenin üzerinde olan okları başka alanlara başka yerlere çekmeye çalışıyorlar gündemi değiştirip birazcıkta olsa kafa bulandırmaya çalışıyorlar . adamların asbaşkanı menejeri içeri alınmış biz hala şuan belkide camiide namazını kılan yada oturmuş öğle yemeğini keyifle yiyen asbaşkanımız için endişeleniyoruz ya 2 dk bi sakin olun ya

Yorum

• bu serdar ali çeliker mi nedir bu adamı görse tanır mı burda herkes daha doğrusu ona inananlar...kimdir ne iş yapar bilirler mi...çoğumuz bilmez heralde...

bi isim uyduracağım şimdi diyeceğim ki şu kanalda şu kişi dedi ki Trabzonspor şampiyon fb-bjk sivas kümeye içerden haber almış adam yazacağım bu kadar tartışılmaz çünkü iyi haber diyene inanmıyoruz felaket tellallarına hemen inanıyoruz...
      Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
      Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak parandroid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar daha önce yazdığım gibi bize Fener'e sus payı olabilecek bir ceza verilecek ancak küme düşürme olması için hiçbir neden yok.rahat olun.Nevzat Şakarın da tutuklanacağını sanmıyorum.Tutuklansa Zeki Mazlumun yada Sadri Şenerin de tutuklanması gerekirdi.Çünkü adamın en azından basına yansıyan ki herşey yansıdı 1 tel görüşmesi var o da Sadri başkan ve Zekiyle.Sakin olun.Tutuklansa bile futboldan değil CHP ve MHP il başkanlarıyla yaptığı görüşmelerden.Onlarda Trabzonsporla yada maçlarla ilgili değil.
        Bu hoşumuza giden bişey değil ki,rahat olalım...

Yorum

• TDK Sözlüğü:

Nevzat: Yeni doğan çocuk
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• MHP'li Türkkan, @Lutfu Turkkan Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Üzülerek ifade ediyorum ama FB,Trabzon ve Mersin İ.Yurdu'na Bank Asya Ligi'nde başarılar dileyen ilk sporsever olmak istedim." diyerek bu takımların küme düştüğünü iddia etti.

Ardından yaptığı düzeltmede "Özür..!! Sıvasspor yerine Trabzon yazmışım.." diyerek
            Trabzonspor'un değil, Sivasspor'un küme düşürüldüğü iddiasında bulundu.

3090 takipçisi bulunan Türkkan'ın bu açıklamaları Twitter'da büyük yankı buldu.

Hakkında gizlilik kararı bulunan soruşturma için milletvekilinin yaptığı yorumlar kafalarda soru işareti bıraktı.

"YAZILANLAR GAYET AÇIK"

Twitter hesabını ve yazdığı iddiaları doğrulatmak adına kendisine telefonla ulaşmaya çalıştığımız Lütfü Türkkan, MHP'li yetkiller aracılığıyla ilettiği mesajında; "Twitter hesabı bana aittir, yazdıklarım gayet açık, konuyla ilgili gerekli açıklamalar oldukça yine Twitter'da iletmeye devam edeceğim" dedi.

DHA

Yorum

• İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bizim havaalaninda silah sesleri var, ben disariya cikiyorum bi bakayim. Bana musade.
              Eindhoven'da mısın?

Yorum

• yav düşmekten falan bahsediyorsunuz adamların kaç tane yöneticisi cezaevinde yargılanıyor... bizden kimse yok siz fb ile bizi nasıl aynı kefeye koyarsınız...bırakın şu umutsuzluğu... benim tek şüphem var o da federasyon...federasyon yanlı karar verebilir...ve bunu da insiyatif olarak açıklayabilir...tff ye güvenmiyorum...eninde sonunda şampiyonluk bizim olacak o kadar

Yorum

• İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  YA KUPA YA KUME!

burdan devam...
                  ne kümesi ya saçmalamayın, şikecilerle bizi aynı kefeye koymayın.
                  Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bizim havaalaninda silah sesleri var, ben disariya cikiyorum bi bakayim. Bana musade.
                    O sesler televizyondan geliyor ... dur gitme...

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nevzat Bey çok özel bir insan demek ki...
                      Abartmayın!
                      Küçük çocuk değil bu adam!
                      İnan hiç abartıyorum renktaş. Nevzat ŞAKAR serbest bırakılsın kesinlikle tertemiz olduğumuzun kanıtı olacak benim gözümde.
                      "Oyuncularımızı kaybettik, maç da kaybettik ancak yarışmacı kimliğimizi ve onurumuzu kaybetmedik" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        TDK Sözlüğü:

Nevzat: Yeni doğan çocuk
                        Nev, ''Yeni''den geliyor zaten.. Zat ise "Kisi" anlaminda olsa gerek..
                        Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Saat iki oldu gelmedi mi hala nevzat başkan ?

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Nevzat Bey çok özel bir insan demek ki...
                            Abartmayın!
                            Küçük çocuk değil bu adam!
                            Bazen yazdığım mesaj sanki önceki okumadığım mesajı okumuşum da yazmışım gibi algılanabiliyor. Önceki mesajım sizin bu mesajınıza karşılık değildi
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Şakar şuanda ifade veriyor...

Yorum

• Bir Millet vekili, 3 takım düşecek diyor.

FB , Sivas , Mersin..

Bunu sıradan biri değil millet vekili söylüyor.

Önemli
                                @tsmustafakemal
                                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X