Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• offf ula ne oli size da?? yapmayın etmeyin ulan hamsiler nedir lan bu yeter be savcıya gidiyor yok gözaltından sonra tutuklanacak filan saçma sapan şeylere inanmakta devam edin siz arkadaşlar korkunuz nedir sizin anlamıyorum ki bu kadar güven bunalımı yaşayan taraftar topluluğu
    bizmiyiz anlamıyorumki istanbul medyasınada inanıyoruz ya öldüreceksiniz artık beni yeter artık yeter yaw yaptıysakta düşelim arkadaş
    YA KUPA YA KÜME!!!!
    Cruyff: "Barcelona'yı en çok top rakibindeyken izlemek bana keyif veriyor. En fazla 10 saniye içinde geri alıyorlar."

Yorum

• ya fb düstügünde verdigi o primlerde heba olacak adamlara her konuda büyük zarar veriyoruz bu konuda mutlu oluyorum
      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi Selçuk itini herkes biliyor ...

Pele'nin yaptıklarını herkes görememişti o zamn ...
        ya yok ben onu hep trabzon macında da şike mi yapıop yendik diyorlar.
        1- ilk maçı biz kazandık
        2- selcuğun 4 emrenin 3 mehmet topuzun 2 gökhanın 1 tekmesi; selcugun ve mehmet topuzun bir ayak basması, selcugun bir aşırı şiddetli itmesi, su anda hatırlamadıgım birinin de serkanı topsuz alanda yaka paça çekip indirmesi.

sonra kart kim gördü? 2 tane basit hareket yapan colman. Eee bu adamlar nasıl oynacak bu kadar sindirmissen hakem yardımıyla?
        çıldırıyorum ya. kimse de bunları görmüyor
        Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
        İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• YA KUPA YA KUME!

burdan devam...
          Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
          Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
          Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• - Serdar Çelikleri kafaya takmayın tasması başkaısnın elinde olanlardan ...
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• bu yoneticimizde sorunsuz cikarsa bu sampiyonlugu ya seve seve bize verecekler yada s.ke s.ke o kadar

Yorum

• Benim tek korkum Nevzat ŞAKAR'ın hiçbirşey yapmasa bile kendisini tutuklatabilecek yapıya sahip olması. Herşeyi eline yüzüne bulaştırır. İnşaallah yanılırım...
                "Oyuncularımızı kaybettik, maç da kaybettik ancak yarışmacı kimliğimizi ve onurumuzu kaybetmedik" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Walla Cuma cuma dua ediyorum Nevzat ŞAKAR için. İnş. Tutuklanmaz. Sinirlerim bozuldu yaw

Yorum

• Arkadaşlar daha önce yazdığım gibi bize Fener'e sus payı olabilecek bir ceza verilecek ancak küme düşürme olması için hiçbir neden yok.rahat olun.Nevzat Şakarın da tutuklanacağını sanmıyorum.Tutuklansa Zeki Mazlumun yada Sadri Şenerin de tutuklanması gerekirdi.Çünkü adamın en azından basına yansıyan ki herşey yansıdı 1 tel görüşmesi var o da Sadri başkan ve Zekiyle.Sakin olun.Tutuklansa bile futboldan değil CHP ve MHP il başkanlarıyla yaptığı görüşmelerden.Onlarda Trabzonsporla yada maçlarla ilgili değil.

Yorum

• bizim düşeceğimizi vs. düşünenler kapatsınlar gitsinler başka yerde ağlasınlar. bizdeki felaket tellalları başka hiçbir yerde yok. mac izlerken bile bir gol yedikten sonra karalar bağlayıp küfür etmeye başlayanlar aynı kisiler.
                      Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        YA KUPA YA KUME!

burdan devam...
                        ya kupa yada kupa

Yorum

• İlk olarak virit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Benim tek korkum Nevzat ŞAKAR'ın hiçbirşey yapmasa bile kendisini tutuklatabilecek yapıya sahip olması. Herşeyi eline yüzüne bulaştırır. İnşaallah yanılırım...
                          Nevzat Bey çok özel bir insan demek ki...
                          Abartmayın!
                          Küçük çocuk değil bu adam!
                          Hamiş

Yorum

• Bizim havaalaninda silah sesleri var, ben disariya cikiyorum bi bakayim. Bana musade.
                            ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sadece sitede yazmadı kulağımla duydum .o programı seyrettim habertükte.
                              Senin duyduğunu yazan sitenin linkini yazar mısın?

Yorum

• İlk olarak virit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Benim tek korkum Nevzat ŞAKAR'ın hiçbirşey yapmasa bile kendisini tutuklatabilecek yapıya sahip olması. Herşeyi eline yüzüne bulaştırır. İnşaallah yanılırım...
                                Avukatı kopya vermiştir herhalde on gün boyunca .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X