Bu slogan biz herseyin farkindayiz demek.Bizi bu pisliğin içerisine çekmek istediğinizin farkindayiz demek.Yiyorsa bizi düşürürsünüz demek.Biz suçsuz olduğumuzun farkindayiz demek
bana hiç öyle bir anlam vermiyor
eğer her şeyin farkındaysanız
sloganınız ya şampiyonluk ya da ligden çekilme olmalı
İlginç "yaşlı" abilerimiz isyan bayraığını açıyor genç üyelerimiz ise beklemekten yana ....
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Ya arkadaşlar 2-3 sayfada mahvoldum valla.Moralim tamamen çöktü.Eğer eksi puanla başlama cezası gelirse bu resmen siz suçlusunuz demek olur ve şampiyonluk verilmez.Bilmem benmi yanlış düşünüyorum.
Fener doğru yolda aslında . Bizde yabancılardan kurtulsak fena olmaz . Süpürge MAA sayesinde kaç sene avrupa kupalarından ihraç edileceğimiz meçhul . Bu süre zarfında yerli oyunculara yatırım yapılabilir .
lemanda yıllar önce nerden alıyorsunuz bu duyumları diye bir karikatür vardı
Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.
Gece gece ne oldu ya
Forumun ateşi birden yükseldi
hiç dolanmaçlı yollara gerek yok
malum camia gibi dansözlük yapmayız diyoruz yani
YA ŞAMPİYONLUK - YA KÜME
kesin ve net
Yorum