Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1967. kez yeniden mi kümeye düstük

Sampiyon biziz! NOKTA.
    ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hayır...Ayrı haberler hocam...Vekilin haberi büyük ihtimal etik kurulundan...Ama kararı verecek olan kurul değil...
      Erdal hocam bu vekilin etik kurulundan haber alması suç değilmi.Yada alsa bile bunu açıklamaı kesin suç.Etik kurulunun hemen çıkıp açıklama yapması gerekiyor.Eğer milletvekiline bişey söylediler ise bu kesin bir suçtur.

Yorum

• Fener kümeye gitmeyecekse , elinden şampiyonluk kupası alınmayacaksa , bu ülkede futbol oynamak caiz değildir . Futbol federasyonu adını curling (tr:kıvırma) federasyonu olarak değiştirsin . Taş olarak aziz yıldırım , süpürge olarakta MAA kullanılabilir .

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Onun haber aldığı kişi de eski bir Bursaspor yöneticisi imiş abi ...Ama güya Eskişehir de düşmüş...Hayır Bank Asya zor lig olacak
          İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tam tersine gerginim ben...Mesela az önce bir arkadaş özel mesaj attı Bursa kaynaklı bir habere göre biz dahil 6 takım düşmüşüz...
          Erdal sanırım bir kaç gün önce aldığın haber bu. Sanırım kaynak da aynı.
          Biz geldiğimiz yeri unutmuyoruz.
          Yazmıştın ya "yağarsa yağmur yağar biz zaten islanmişuk"
          Ama böyle bir şey olmayacak. Allah'ın izniyle olmayacak.

Yorum

• Ya ŞAMPİYONLUK ya KÜME

Yorum

• Ya Şampiyonluk Ya Küme!!!
              @tsmustafakemal
              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak legurhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                YA ŞAMPİYONLUK YA KÜME....!!!
                sevdim bunu...dik duralım arkasında duralım.....
                sloganımız bu olsun....
                Ben de sevdim bu sloganı .Hatta gerekçeleri güzel bir anlatımla yazılıp BMN giriş sayfasına bu sloganın konulmasını teklif ediyorum.Cok onurlu bir duruş olur bu duruş

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fener kümeye gitmeyecekse , elinden şampiyonluk kupası alınmayacaksa , bu ülkede futbol oynamak caiz değildir . Futbol federasyonu adını curling (tr:kıvırma) federasyonu olarak değiştirsin . Taş olarak aziz yıldırım , süpürge olarakta MAA kullanılabilir .
                  Buzlu zemin kim olur?

Yorum

• Ya şampiyonluk Ya küme
                    Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Ya Şampiyonluk Ya Küme!

Yorum

• Gürcan abi, Şenol abi yaktınız ateşi bakalım...Ben biraz daha beklemekten yana idim...Ama madem öyle peki: Ya şampiyonluk ya küme....
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu sözü hayatımıza sokan Gürcan Kardeşime teşekkürü borç bilirim

YA ŞAMPİYONLUK YA KÜME!!!
                          Şenol abi ortak fikrimizi dillendirdim

Ya şampiyonluk ya küme !!!!

Yorum

• İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Belçika'dan güzel abim şike başlığındayız Cinayete tam teşebbüs...
                            belki o kaleciyide azize ayart etmistir, sen boynunu kir omur boyu ben sana bakarim demistir azize
                            Forum Kurallar Gereği BMNForum Yönetimi Tarafından Düzenlenmiştir.

Yorum

• #yasampiyonlukyakume twitter de başlayalım arkadaşlar.

hesabı olan herkes yazsın lütfen.
                              7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• ya Şampİyonluk ya kÜme!!!
                                KURAL BİR ; Karar verdin mi uygulayacaksın...
                                KURAL İKİ ; Uygularken tereddüt etmeyeceksin...
                                KURAL ÜÇ ; Tereddüt ettiğinde kaybedeceksin...
                                KURAL DÖRT ; KAYBEDENLERİN KAYDI DÜŞÜLÜR..!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X