Hayır...Ayrı haberler hocam...Vekilin haberi büyük ihtimal etik kurulundan...Ama kararı verecek olan kurul değil...
Erdal hocam bu vekilin etik kurulundan haber alması suç değilmi.Yada alsa bile bunu açıklamaı kesin suç.Etik kurulunun hemen çıkıp açıklama yapması gerekiyor.Eğer milletvekiline bişey söylediler ise bu kesin bir suçtur.
Fener kümeye gitmeyecekse , elinden şampiyonluk kupası alınmayacaksa , bu ülkede futbol oynamak caiz değildir . Futbol federasyonu adını curling (tr:kıvırma) federasyonu olarak değiştirsin . Taş olarak aziz yıldırım , süpürge olarakta MAA kullanılabilir .
Tam tersine gerginim ben...Mesela az önce bir arkadaş özel mesaj attı Bursa kaynaklı bir habere göre biz dahil 6 takım düşmüşüz...
Erdal sanırım bir kaç gün önce aldığın haber bu. Sanırım kaynak da aynı.
Biz geldiğimiz yeri unutmuyoruz.
Yazmıştın ya "yağarsa yağmur yağar biz zaten islanmişuk"
Ama böyle bir şey olmayacak. Allah'ın izniyle olmayacak.
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
YA ŞAMPİYONLUK YA KÜME....!!! sevdim bunu...dik duralım arkasında duralım..... sloganımız bu olsun....
Ben de sevdim bu sloganı .Hatta gerekçeleri güzel bir anlatımla yazılıp BMN giriş sayfasına bu sloganın konulmasını teklif ediyorum.Cok onurlu bir duruş olur bu duruş
Fener kümeye gitmeyecekse , elinden şampiyonluk kupası alınmayacaksa , bu ülkede futbol oynamak caiz değildir . Futbol federasyonu adını curling (tr:kıvırma) federasyonu olarak değiştirsin . Taş olarak aziz yıldırım , süpürge olarakta MAA kullanılabilir .
Gürcan abi, Şenol abi yaktınız ateşi bakalım...Ben biraz daha beklemekten yana idim...Ama madem öyle peki: Ya şampiyonluk ya küme....
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
KURAL BİR ; Karar verdin mi uygulayacaksın...
KURAL İKİ ; Uygularken tereddüt etmeyeceksin...
KURAL ÜÇ ; Tereddüt ettiğinde kaybedeceksin...
KURAL DÖRT ; KAYBEDENLERİN KAYDI DÜŞÜLÜR..!
Yorum