Arkadaşlar yok öyle bişey haberi tüm sitelerde araştırdım yok yok yok.Hatta haber trabzonsporr yazdım googleye bişeyler çıktı girdim baktım yok.Trabzonla ilgili tüm yerel gazeteler baktım yine yok.Yani şimdi bi fenerli facebook sayfası açsa ve nickini:haber 61 yöneticisi diye atsa ve deseki ts eksi puanla başlayacak inanırmısınız.Adam dalga geçiyor resmen facede.
Zamanlamaya baktım.
9 dakika önce:Arkadaşlar trabzonspor eksi puanla başlayabilir.
3 dakika önce:Bizimle ilgili kozmik odada belge yok.Ama olmayan belgelerden skandal karar çıkabilir.
Ya arkadaşlar bu adam kimse facede dalga geçmiş resmen.Hem trabzonspor eksi puanla başlayacak diyor hemde sonra kozmik odada belge yok diyor.Bukadarmı çelişki olur.
Sonrada olmayan belgelerden bişeyler diyor.Ee kardeşim adamlar(federasyon) gelen belgelerden karar vereceklerini söylüyor sen dalgamı geçiyosun.Olmayan belgelerden karar verirlermiş.Ya hiç güleceğim yoktu.Biri face bişey yazıyo sizde hemen inanıyosunuz.
Hiç endişe etmeyin.Sorun yok.
Zamanlamaya baktım.
9 dakika önce:Arkadaşlar trabzonspor eksi puanla başlayabilir.
3 dakika önce:Bizimle ilgili kozmik odada belge yok.Ama olmayan belgelerden skandal karar çıkabilir.
Ya arkadaşlar bu adam kimse facede dalga geçmiş resmen.Hem trabzonspor eksi puanla başlayacak diyor hemde sonra kozmik odada belge yok diyor.Bukadarmı çelişki olur.
Sonrada olmayan belgelerden bişeyler diyor.Ee kardeşim adamlar(federasyon) gelen belgelerden karar vereceklerini söylüyor sen dalgamı geçiyosun.Olmayan belgelerden karar verirlermiş.Ya hiç güleceğim yoktu.Biri face bişey yazıyo sizde hemen inanıyosunuz.
Hiç endişe etmeyin.Sorun yok.
Yorum