Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar yok öyle bişey haberi tüm sitelerde araştırdım yok yok yok.Hatta haber trabzonsporr yazdım googleye bişeyler çıktı girdim baktım yok.Trabzonla ilgili tüm yerel gazeteler baktım yine yok.Yani şimdi bi fenerli facebook sayfası açsa ve nickini:haber 61 yöneticisi diye atsa ve deseki ts eksi puanla başlayacak inanırmısınız.Adam dalga geçiyor resmen facede.

Zamanlamaya baktım.

9 dakika önce:Arkadaşlar trabzonspor eksi puanla başlayabilir.

3 dakika önce:Bizimle ilgili kozmik odada belge yok.Ama olmayan belgelerden skandal karar çıkabilir.

Ya arkadaşlar bu adam kimse facede dalga geçmiş resmen.Hem trabzonspor eksi puanla başlayacak diyor hemde sonra kozmik odada belge yok diyor.Bukadarmı çelişki olur.

Sonrada olmayan belgelerden bişeyler diyor.Ee kardeşim adamlar(federasyon) gelen belgelerden karar vereceklerini söylüyor sen dalgamı geçiyosun.Olmayan belgelerden karar verirlermiş.Ya hiç güleceğim yoktu.Biri face bişey yazıyo sizde hemen inanıyosunuz.

Hiç endişe etmeyin.Sorun yok.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tam tersine gerginim ben...Mesela az önce bir arkadaş özel mesaj attı Bursa kaynaklı bir habere göre biz dahil 6 takım düşmüşüz...
      O daha akreditasyon kartı bile olmayan genç bir gazetecinin haberi Erdal.Twitterda yazdı.
      Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Ya Şampiyonluk ya küme çok doğru, asi ve asil...

Bizi şampiyon ilan etmedikleri an (343433. kez söylüyorum - bence edecekler) söylemimiz bu olmalı...

Neden ? diye sormalıyız ve devamında

Ya Şampiyonluk ya küme...

demeliyiz...
        "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak MahmutHSO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Amaçları tam tamına bu.Kısa ve net olarak bu.Ne yazikki TFF yönetiminde be bütün kurullarında bizi savunacak bizden tek bir adam bile yok .Kanaatle bize birseyler bulaştırmak istiyorlar .Bu hastalıklı kanaatle savaşacak tek bir adamımız bile yok TFF de
          böyle bir ceza verip sampiyonlugumuz engellenirse simdiki sessizligimiz firtinaya dönüsebilir..haklarimizi gerekirse uluslararasi platformlarda aramaliyiz..eger bunu yaparlarsa artik ligde mücadele etmeye gerek kalmadigini düsünüyorum..kurulusumuzdan bu yana ugrayacagimiz en büyük haksizlik olur bu..böyle birseyi hic kimse sindiremez..
          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Eksi puanın açıklaması ne oluyor ?

Şike yaptıysak düşeriz, yapmadıysak aslanlar gibi şampiyonluğumuzu alırız.

Bunun dışında verilecek bir - puanın ne gibi bir açıklaması olabilir ?

Eksik teşebbüsün de küme düşme cezası gerektirdiğini biliyoruz.

Bu şartlar altında, verilecek - puan sadece küme düşen Fenerbahçe taraftarının gazını alma operasyonu olabilir, bu da kesinlikle kabul edilemeyecek bir durum.

Bu takım dünkü futboluyla bu ligde şampiyon olacak çünkü.
            Yazmaktan yorulmayacağım. Eksik teşebbüs diye bir şey yok. Ya teşebbüs var ya da teşebbüs yok.

Ya Şampiyonluk Ya Küme
            gibi..

Yorum

• Şampiyon olan kim,küme düşen kim ?
              Ne oluyoruz yahu?

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                O daha akreditasyon kartı bile olmayan genç bir gazetecinin haberi Erdal.Twitterda yazdı.
                Onun haber aldığı kişi de eski bir Bursaspor yöneticisi imiş abi ...Ama güya Eskişehir de düşmüş...Hayır Bank Asya zor lig olacak
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Bu sözü hayatımıza sokan Gürcan Kardeşime teşekkürü borç bilirim

YA ŞAMPİYONLUK YA KÜME!!!
                  Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Mersin in neden düşürüleceğini anlamadım ortaya çıkan bir şey yok ya da basına yansıyan haberlerde ben göremedim
                    Eskişehir in adı niye geçmiyor anlamadım Sivas düşerse Eskişehirinde düşmesi lazım
                    Sivasın Başkanı ve Kalecisi tutuklandı
                    Eskişehirinde Hocası ve futbolcusu
                    Bülent uygun ve Karan bu işe bulaştığına göre takımına fener maçında şike yaptırdı zorlatmadı fenere bizeyse kusturana kadar oynattı para alış verişide olduğuna göre Eskişehirde gitmeli

Yorum

• aslinda ya sampiyonluk ya küme bence cok hos bir slogan..istanbul daki macta kullanilsin

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şampiyon olan kim,küme düşen kim ?
                        Ne oluyoruz yahu?
                        biz hem düşüp hem şampiyon olanlardanız. iki farklı duygu bir arada, harika

Yorum

• Ya Sampiyonluk ya Sampiyonluk
                          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Şampiyonluğumuzu istiyoruz!
                            Artık ayak oyunu istemiyoruz!
                            Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                            Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                            Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Onun haber aldığı kişi de eski bir Bursaspor yöneticisi imiş abi ...Ama güya Eskişehir de düşmüş...Hayır Bank Asya zor lig olacak
                              Abi Bursa kaynaklı olan duyum sanırım Bursa yı şampiyon yapıyor

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu sözü hayatımıza sokan Gürcan Kardeşime teşekkürü borç bilirim

YA ŞAMPİYONLUK YA KÜME!!!
                                senol abi baslik acsan kapatilirmi acaba

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X