Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Spor camiası tarafından, Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu durum henüz tam olarak algılanamadı.
    Hesap incelemelerinin sonuçlarını bekleyelim. Sportif olarak yanmakla kalmayacaklar. Bence çok daha beter duruma düşecekler.

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Estağfurullah Size ancak ve saygılarımı iletirim.
      Eyvallah Ağabeyciğim. Saygı bizden.

İnsan, birinin gönlünün güzel olduğuna kanaat getirince ondan azar işitse bile rahatsız olmuyor. Gerektiği zaman esirgeme.
      7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben sadece "zafer" havasına temkin istiyorum...Öyle bir oyuna müptelayız ki ipler hep başkasının elinde...
        evet ama benzer sorunlar diger avrupa ülkelerinde de yasandi..bizimkisi biraz daha sIkintili tabi..yunanlilar birak panathinaikos ve olympiakos un üzerine gitmeyi sike islerine bulasan aris saloniki yi bile düsüremediler..hem juventus un italya daki konumuyla fb nin türkiye deki konumuda bir degil..fb yi düsürmek daha önemli bir adim bence..umarim ipler uefa nin elindedir
        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• buradaki taraftarın-kulübünün tertemiz olduğunu bilmesine rağmen-hiç bir şekilde rahat olamaması da malesef takımın 27 yıldır şampiyon olamamış olmasıyla alakalı bence...

yani şampiyonluk bize verilse bile ertesi gün biri gelip "bizde düşecek miyiz?" diye sorar...öz güven eksikliği yaşıyoruz camia olarak...bu kadar şike yapmasına rağmen bize birşey olmaz diyen fenerli güruhta da tam tersi mevcut...haklı-haksız yıllar boyu gelen başarı adamlarda öz güven patlamasına neden olmuş...Bunu bilen, gören, hisseden yetkililer de "düşme" olaylarını sürece yaydı fenerlilerin...alıştıra alıştıra...
          "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            buradaki taraftarın-kulübünün tertemiz olduğunu bilmesine rağmen-hiç bir şekilde rahat olamaması da malesef takımın 27 yıldır şampiyon olamamış olmasıyla alakalı bence...

yani şampiyonluk bize verilse bile ertesi gün biri gelip "bizde düşecek miyiz?" diye sorar...öz güven eksikliği yaşıyoruz camia olarak...bu kadar şike yapmasına rağmen bize birşey olmaz diyen fenerli güruhta da tam tersi mevcut...haklı-haksız yıllar boyu gelen başarı adamlarda öz güven patlamasına neden olmuş...Bunu bilen, gören, hisseden yetkililer de "düşme" olaylarını sürece yaydı fenerlilerin...alıştıra alıştıra...
            güzel tespit...

Yorum

• fenerpahçe sivas düşerbjk muamma bize şampiyonluğu zor verirler lig şampiyonsuz tecil edilir uefa en az 3 yıl avrupa meni verir m.a.a gider bir başkası gelir sezon başlar sezon biter biri gider biri kalır

Yorum

• ertansuzgun Ertan
                Şike var mıdır sorusuna ''Malasef verilere göre Şike yapıldığı açık'' cevabı almış bulunmaktayım...
                1 saat önce Favorilere ekle Retweetle Yanıtla

ertansuzgun Ertan
                Delillerde F.Bahçe'yi küme düşürecek kanıtlar bile mevcut. Etik Kurulu'ndakiler incelenen dosyalar sonrasında biraz şaşkınlığa düştüler.

Ertan suzgun kim olduğunu tam olarak bilmiyorum ama tff'nin ligler 9 eylüle ertelendi haberini tff'den 20 dakika önce vermişti ondan beri takip ediyorum adamı şimdi de bunları yazmış

Yorum

• ertansuzgun Ertan
                  Etik Kurulu'nun incelediği delillerde fotoğraf, telefon görüşmeleri ve para transferleri gibi somut ve ''gerçek'' veriler mevcut...

bunu da yazayım tam olsun

Yorum

• Yalniz Mersin idman yurdu sikeye karistiysa dusmesi gereken yer bank asya olmamali. Adamlar sikeyle Bank Asya'dan cikmis oluyorlar ve suclu bulunup tekrar oraya gonderiliyorlar. Bence bu fenerin sampiyonlugunun alinip kume dusmemesi gibi birsey. Bir alt lige dusurulmesi taraftariyim mersinin....

Yorum

• Yeri değil ama ben kıllanmaya başladım...
                      Dün bizim maçının hakemleri İsviçre triosuydu...
                      Bugün bursa maçının hakemleri İsviçre triosundan..
                      Dün bizim maçta hakem bizi önce doğradı(Adrian'ın attığı gol,benficalıların ayagına dokunmadan kendini yere atıp alınan faullerle)
                      Ne zaman hakem 1-0 öne geçtiler...Serkan'ın eliyle müdahalesini(bana göre %100 penaltıydı),giray ve glowackinin kırmızı kartlarını es geçti.Aklınca maçı dengeledi...
                      Bugün bursa maçını çok dikkatli izleyeceğim.

Ya olmaz diyorum ama Fifa başkanı blatter,isviçreli...
                      Bu ülkeyle malum milli maç meselesine kanlı bıçaklı olduk...
                      Şimdi de şike mevzusu ortaya çıktı...

ACABA BUNLAR BİZLERİ(TÜM TÜRK TAKIMLARINI)HAKEM HATALARIYLA ORGANİZASYONLARDAN MEN ETMEYE Mİ ÇALIŞIYOR??

Ne düşünüyorsunuz dünkü maçı izleyenler?
                      Acaba olabilir mi?
                      Yoksa ben mi paranoyak oldum...

FİKİRLERİNİZİ DUYMAK İSTERİM
                      2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Spor camiası tarafından, Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu durum henüz tam olarak algılanamadı.
                        Hesap incelemelerinin sonuçlarını bekleyelim. Sportif olarak yanmakla kalmayacaklar. Bence çok daha beter duruma düşecekler.
                        eger günü kurtarmak icin kararlar verirseler belki kisa vadede durumu kurtarabilirler ama uzun vadede fb icin cok olumsuz sonuclari olabilir..belki kisa vadede fb nin küme düsürülmesi onlara her anlamda büyük bir darbe indirir ama uzun vadede cok daha güclenerekte bu isten cikabilirler bence..benim öngörüm tekrar süper lige cikmis toparlanmis bir fb nin avrupa da bile cok basarili bir konuma gelecegidir..küme düsürülmeleri bu anlamda onlar icin bir sans olabilir..fb acisindan bakarsak bu düsürülmeleri onlar icin daha hayirli olacaktir..
                        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Yalnız 7 vermiştik 2 daha verecegiz = 9

10 milyona sattık ama o 2´yi bu 10 milyon içerisinden vereceğiz haliyle 1 milyon zarardayız.

Yukarıda ki hesabı bir fenevli Emenikenin transferi ile ilgili yapmış
                          Kapıyı sert kapatmak, ya kapının açılmamasını sağlar ya da çok ciddi sorunlar ortaya çıkarır.
                          Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne ucuzu abı Bank Asyadaki takımlar büyük takımlara daha pahalıya satıyor.
                            hayir oyuncunun bank asya kontati yok diye biliyorum istedigi fiyati gidebiliryormus oyle okuduydum bi sitede yani serdar istese gelir

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Spor camiası tarafından, Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu durum henüz tam olarak algılanamadı.
                              Batsınlar,en dibe kadar batsınlar.
                              İnşallah.

Yorum

• İlk olarak ugur6101 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yeri değil ama ben kıllanmaya başladım...
                                Dün bizim maçının hakemleri İsviçre triosuydu...
                                Bugün bursa maçının hakemleri İsviçre triosundan..
                                Dün bizim maçta hakem bizi önce doğradı(Adrian'ın attığı gol,benficalıların ayagına dokunmadan kendini yere atıp alınan faullerle)
                                Ne zaman hakem 1-0 öne geçtiler...Serkan'ın eliyle müdahalesini(bana göre %100 penaltıydı),giray ve glowackinin kırmızı kartlarını es geçti.Aklınca maçı dengeledi...
                                Bugün bursa maçını çok dikkatli izleyeceğim.

Ya olmaz diyorum ama Fifa başkanı blatter,isviçreli...
                                Bu ülkeyle malum milli maç meselesine kanlı bıçaklı olduk...
                                Şimdi de şike mevzusu ortaya çıktı...

ACABA BUNLAR BİZLERİ(TÜM TÜRK TAKIMLARINI)HAKEM HATALARIYLA ORGANİZASYONLARDAN MEN ETMEYE Mİ ÇALIŞIYOR??

Ne düşünüyorsunuz dünkü maçı izleyenler?
                                Acaba olabilir mi?
                                Yoksa ben mi paranoyak oldum...

FİKİRLERİNİZİ DUYMAK İSTERİM
                                Kurtlar vadisini geçtin yahu...
                                o kadar da değil yani
                                Hakemlerin ne kadar bu işlerde olduğu açık
                                özellikle bu sene olaylarıın hiç birisinde yoklar
                                ne kadar da ligde saçma sapan karar verseler bile.
                                TEŞEKKÜRLER ŞENOL HOCAM.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X