yunanistanda bile şikeye karışan iki kulüp anında küme düşürülmüş, bizde hukuk devletiyiz diye geziyoruz. bildiğin kabile ülkelerinden farkımız yok, madem türk futbolunun kaderi etik kurulundaki 3 kişinin elinde o zaman o yasalar ne halt etmeye var? kabile gibi birkaç kişi toplanıp şehven karar alacaksa o zaman bu ülkenin vay haline
yunanistanda bile cümlesi tuhaf geldi
Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.
buarada kendimi kotu hissediyorum..
sanki her gun yeni bir olumsuz haber aldıkca bana beddua etmis birileri uzaktan bakıp sırıtarak " dur daha bunlar iyi gunlerin" diyor ve gercekten her gunum daha kotu geciyor..
angut.com
Haksız değil.. Ancak birisi değil birileri var. Oldukça kalabalık birileri..
Yasalar....Yasaların futbolun işleyişi ile disiplin cezası ile şunla bunla ilgilenmiyor...TFF özerk bir kurum ve disiplin talimatnamesini de uygulamasını da kendisi belirliyor...
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
buarada kendimi kotu hissediyorum..
sanki her gun yeni bir olumsuz haber aldıkca bana beddua etmis birileri uzaktan bakıp sırıtarak " dur daha bunlar iyi gunlerin" diyor ve gercekten her gunum daha kotu geciyor..
LutfuTurkkan Lütfü Türkkan
Üzülerek ifade ediyorum ama FB,Trabzon ve Mersin İ.Yurdu'na Bank Asya Ligi'nde başarılar dileyen ilk sporsever olmak istedim.
LutfuTurkkan Lütfü Türkkan
Naim_D tarafından
Özür..!! Sıvasspor yerine Trabzon yazmışım..
Mersin Cikar yine Nobreyle
Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yasalar....Yasaların futbolun işleyişi ile disiplin cezası ile şunla bunla ilgilenmiyor...TFF özerk bir kurum ve disiplin talimatnamesini de uygulamasını da kendisi belirliyor...
evet ama bu onara keyiflerine göre karar verme hakkini tanimaz..sirf bir kac takimi kurtarmak icin talimatlari degistirirseler bol toleransli bir sike karari vermis olacaklar..
evet ama bu onara keyiflerine göre karar verme hakkini tanimaz..sirf bir kac takimi kurtarmak icin talimatlari degistirirseler bol toleransli bir sike karari vermis olacaklar..
Ben sadece "zafer" havasına temkin istiyorum...Öyle bir oyuna müptelayız ki ipler hep başkasının elinde...
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum