Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ugur6101 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bence fenerden Emre Belözoğlu'nu alalım...

O da yönetim ve taraftarın desteğiyle(!) ile büyük işler başarabilir

İstemez misiniz?
    isteriz tabi ki.

ama futbolcu olarak değil. onunla başka işlerimiz var.

Yorum

• İlk olarak muharrematasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yunanistanda bile şikeye karışan iki kulüp anında küme düşürülmüş, bizde hukuk devletiyiz diye geziyoruz. bildiğin kabile ülkelerinden farkımız yok, madem türk futbolunun kaderi etik kurulundaki 3 kişinin elinde o zaman o yasalar ne halt etmeye var? kabile gibi birkaç kişi toplanıp şehven karar alacaksa o zaman bu ülkenin vay haline
      yunanistanda bile cümlesi tuhaf geldi
      Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• İlk olarak ugur6101 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bence fenerden Emre Belözoğlu'nu alalım...

O da yönetim ve taraftarın desteğiyle(!) ile büyük işler başarabilir

İstemez misiniz?
        ben isterim ama hergün yüzüne tükürmek sartinla birde icimi bosaltmak icin
        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          buarada kendimi kotu hissediyorum..
          sanki her gun yeni bir olumsuz haber aldıkca bana beddua etmis birileri uzaktan bakıp sırıtarak " dur daha bunlar iyi gunlerin" diyor ve gercekten her gunum daha kotu geciyor..

angut.com

Haksız değil.. Ancak birisi değil birileri var. Oldukça kalabalık birileri..

Yorum

• Yasalar....Yasaların futbolun işleyişi ile disiplin cezası ile şunla bunla ilgilenmiyor...TFF özerk bir kurum ve disiplin talimatnamesini de uygulamasını da kendisi belirliyor...
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ağabey, sen bu forumda birleştirici, sinirleri yatıştırıcı çok güzel bir fonksiyon yerine getiriyorsun.

Allah razı olsun senden.

Bütün kalbimle teşekkür ediyorum.
              Güzel sözlerin için çok teşekkür ediyorum bende.Derdimiz ortak hiç olmazsa biz birlik olmalıyız.Bu arada arada bir yoldan çıkabilirim Şimdiden affola.
              Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                buarada kendimi kotu hissediyorum..
                sanki her gun yeni bir olumsuz haber aldıkca bana beddua etmis birileri uzaktan bakıp sırıtarak " dur daha bunlar iyi gunlerin" diyor ve gercekten her gunum daha kotu geciyor..

angut.com

Aynen öyle.
                Doğru tahmin etmiş.
                T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  LutfuTurkkan Lütfü Türkkan
                  Üzülerek ifade ediyorum ama FB,Trabzon ve Mersin İ.Yurdu'na Bank Asya Ligi'nde başarılar dileyen ilk sporsever olmak istedim.

LutfuTurkkan Lütfü Türkkan
                  Naim_D tarafından
                  Özür..!! Sıvasspor yerine Trabzon yazmışım..
                  Mersin Cikar yine Nobreyle
                  Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Güzel sözlerin için çok teşekkür ediyorum bende.Derdimiz ortak hiç olmazsa biz birlik olmalıyız.Bu arada arada bir yoldan çıkabilirim Şimdiden affola.

Aman Ağabey, şimdilerde çıkma, az bir sık dişini, sonra istersen hepimize düzgit.
                    7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Alex'i istermiyiz?!
                      O yaşlı değilmiydi!
                      "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• ne aleksi ben serdar kesimali istiyorum olmaz mi ?
                        hem fener bank asya takimi oldu ucuza kapatabiliriz

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yasalar....Yasaların futbolun işleyişi ile disiplin cezası ile şunla bunla ilgilenmiyor...TFF özerk bir kurum ve disiplin talimatnamesini de uygulamasını da kendisi belirliyor...
                          evet ama bu onara keyiflerine göre karar verme hakkini tanimaz..sirf bir kac takimi kurtarmak icin talimatlari degistirirseler bol toleransli bir sike karari vermis olacaklar..
                          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aman Ağabey, şimdilerde çıkma, az bir sık dişini, sonra istersen hepimize düzgit.
                            Estağfurullah Size ancak ve saygılarımı iletirim.
                            Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              evet ama bu onara keyiflerine göre karar verme hakkini tanimaz..sirf bir kac takimi kurtarmak icin talimatlari degistirirseler bol toleransli bir sike karari vermis olacaklar..
                              Ben sadece "zafer" havasına temkin istiyorum...Öyle bir oyuna müptelayız ki ipler hep başkasının elinde...
                              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Eto'o tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ne aleksi ben serdar kesimali istiyorum olmaz mi ?
                                hem fener bank asya takimi oldu ucuza kapatabiliriz
                                Ne ucuzu abı Bank Asyadaki takımlar büyük takımlara daha pahalıya satıyor.
                                You Will Never Walk Alone
                                Liverpool F.C

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X