Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak legurhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    YANLIŞ BİLGİ BAŞTAN SONA YANLIŞ...İLK YANLIŞ TAKIMLARIN KENDİLERİ BİZ TEMİZİZ DİYE BELGE VERMİYOR UEFA'YA...ORAYA TAKIMLARIMIZLA ALAKALI BELGEYİ YOLLAYAN TFF...YANİ UEFA İLE MUHATTAP OLAN TFF DİR...
    15 GÜN SONRA ETİK KURULU KARAR ALACAK AMA BİZİMLE ALAKALI BELGELER ŞÜPHELER VARDA TFF YE YOLLANMADI ÖYLEMİ...BUNA MI İNANIYORSUN...nereye gidiyoruz böyle...sabır sabır sabır...
    UEFA´nin kendi sitesinde yayinladigi bildirisinde yaziyordu bu söylediklerim...aynen söyle yaziyordu "Kulüpler müsabakalara katilirken bana hicbir sekilde bu islere bulasmadiklarini taahhüt etmek zorundadir" diye.

Gecenlerde MAA´da buna benzer bir cümle kurmustu, hatirlayin!

Soruyorum, TFF UEFA´ya böyle bir seyden haberdar olmadigini bildirirse cezayi kim alir? Tabi TFF bunu kanitlamak zorunda.

Benim hicbirseye inandigim yok! Sadece 3 temmuz´dan beri türlü dalavere ceviren MAA´nin bunu yapabilecegini, daha dogrusu yapmak icin heryolu deneyecegini biliyorum!
    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Muska dediniz canım börek çekti.
      benim canımda sütlü nuriye çekti
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Ben hayatımda hiç bu kadar duygu karmaşıklığı yaşamadım. Sabah düşüyoruz; öğleye doğru eksi 20 puanla başlıyoruz, akşam da şampiyonuz...
        Artık bu iş hayırlısıyla bir an evvel bitse de, çektiğimiz işkence sona erse.
        Akşama çok önemli maçımız var; ama, acaba güzel bir haber alır mıyız beklentisiyle bu başlıktan ayrılamıyoruz.
        En son Faruk UYSAL tarafından düzenlendi; 27.07.2011, 17:06. Sebep: "hayırlısıyla" kelimesini ekledim.

Yorum

• İlk olarak faithus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Madem öyle Liverpool'ın şampiyon olamamasının nedeni ne acaba???
          belki beatles dan daha çok zevk alıyorlardı..
          Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ne yazık ki endüstriyel futbol bu tip "delikanlılıklara" hiç uygun bir zemin değil...
            Başımıza ne geldiyse zaten bu endüstriyel futbol zırvasından geldi..

Trabzonsporun kimyası bu zemine uymuyor..

Bize çizilen rolü oynamaya devam edeceğiz anlaşılan...

Arada bir şampiyonluk mücadelesi bir tutam türkiye kupası ee napalım bunada şükür..
            ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              afedersin sayın abim ama feneri düşürmemek g.t ister.o döt daha kimsede yok.her maç alanen şike olur.mecbur fener düşürülecek.sivasta peşinde.
              Trabzonda bir kisinin sahaya girmesi nedeniyle bize 5 mac,
              Saracoglu`nda tribünlerin yarisinin sahaya girmesine 2 mac ceza veren zihniyet ne eder eder,bir yolunu bulur merak etmeyin.

Yorum

• Es-Es ile barış çubuğu içebileceğimizi duydum sanki...Alper mi yakar tütünü? Bir yandan da İbrahim olayı...vay arkadaş bizim transfer haberleri yayla havası gibi bir kapıyor bir açıyor
                bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• O kale direğinin üstüne çıkan gerizekalıya bir ceza verilmedi mi akıbeti nedir ?

Bir de santrada sigara içen dingil vardı
                  bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Bu sene beceremedik ama seneye mutlaka...
                    Bu pankarti ,slogan yapip Almanya`dan Türkiye`ye ihrac edecegiz !

Yorum

• her klüpler toplantisindan sonra bir rahatlama oluyor tff yetkililerinde..gecen hafta 9 doguran herif dün oldukca neseliydi..belliki tff yi rahatlatan bazi gelismeler yasandi..

emniyetten yeni bir atak bekliyorum
                      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Anhand der Informationen, die bisher an die UEFA weitergeleitet wurden, gibt es keine Anhaltspunkte, die bei Berücksichtigung der UEFA-Statuten und Reglemente einen Ausschluss eines Vereins notwendig machen.

Weiterhin hat jeder Verein, der an einem UEFA-Vereinswettbewerb teilnimmt, der UEFA eine schriftliche Garantie gegeben, dass man nicht an Spielmanipulationen teilgenommen hat.

Die UEFA bittet die türkische Staatsgewalt, alle relevanten Informationen hinsichtlich der andauernden Untersuchungen schnellstmöglich an den TFF weiterzuleiten, damit überlegte Schritte zur Herstellung einer Gerechtigkeit im Sport eingeleitet werden können. Die UEFA weist darauf hin, dass ein Verein auch nachträglich von einem UEFA-Wettbewerb ausgeschlossen werden, oder für zukünftige europäische Wettbewerbe für mehrere Jahre gesperrt werden kann. Diese Entscheidung kann jederzeit fallen, wenn sich herausstellt, dass sich der entsprechende Verein durch manipulierte Spiele qualifiziert hat.

________________________________________________________________

Almanca bilen arkadaslar okusun! Su yukarida yazilanlara göre Sikebahce ve Bejeke´nin Avrupa Kupalarina katilma olasiligi yok
                        “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonda bir kisinin sahaya girmesi nedeniyle bize 5 mac,
                          Saracoglu`nda tribünlerin yarisinin sahaya girmesine 2 mac ceza veren zihniyet ne eder eder,bir yolunu bulur merak etmeyin.
                          abi fenerin hörekesine kayacağı kadar kaymış zaten.şu sürecte bunlar normal.2 maç ceza filan hikaye...26 dosyanın henüz iki tanesinde fenerin yaptığı tüm şerefsizlikler ortada.acaba kalan 24 dosyada neler bekliyor bizi?Allaha çok şükürki bizim bir pisliğimiz yok.olsa zaten 10 puan farkla şampiyon olurduk.fener düşecek.yoksa uefa bizi düşürecek.en az 5 sene men cezası alabilir Türkiye.

fener düşecek.o kadar.

Yorum

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Başımıza ne geldiyse zaten bu endüstriyel futbol zırvasından geldi..

Trabzonsporun kimyası bu zemine uymuyor..

Bize çizilen rolü oynamaya devam edeceğiz anlaşılan...

Arada bir şampiyonluk mücadelesi bir tutam türkiye kupası ee napalım bunada şükür..
                            Okuduğum en doğru tespitlerden birisi.Endüstriyel futbolla delikanlılık bir araya gelmiyor.Gelmeyince de ne endüstriyel futbolun bir parçası olabilen nede delikanlılıktan vazgeçmeyen takımlar asla en üst sıraya çıkamıyor.

Yorum

• bu aksam maç ne olur???
                              son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• bizde biraz maça odaklanalim artik
                                son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X