YANLIŞ BİLGİ BAŞTAN SONA YANLIŞ...İLK YANLIŞ TAKIMLARIN KENDİLERİ BİZ TEMİZİZ DİYE BELGE VERMİYOR UEFA'YA...ORAYA TAKIMLARIMIZLA ALAKALI BELGEYİ YOLLAYAN TFF...YANİ UEFA İLE MUHATTAP OLAN TFF DİR...
15 GÜN SONRA ETİK KURULU KARAR ALACAK AMA BİZİMLE ALAKALI BELGELER ŞÜPHELER VARDA TFF YE YOLLANMADI ÖYLEMİ...BUNA MI İNANIYORSUN...nereye gidiyoruz böyle...sabır sabır sabır...
Üstad arada çık dolaş ben öyle yapıyorum .
Yoksa panik atak geliyor bana odaya gireni sıvıyorum ...
RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
Yahu ben hala neden bu başlıktayım ...Yahu maça saatler kaldı...Bu sene uğur muğur da denemeyeceğim dedim
Bu baslik kesinlikle daha hareketli. Dustuk, dusuyoruz; dusmedik, sampiyonuz. Eh sayenizde muska muhabbetiyle komedi de girdi basliga. Turk filmi tadinda burasi. İnsallah sonu mutlu biter, ne diyelim?
Bu baslik kesinlikle daha hareketli. Dustuk, dusuyoruz; dusmedik, sampiyonuz. Eh sayenizde muska muhabbetiyle komedi de girdi basliga. Turk filmi tadinda burasi. İnsallah sonu mutlu biter, ne diyelim?
Aşkolsun ama okuyan da muskayı benim yaptırmaya "teşebbüs" ettiğimi sanacak ...Ben dua ederim sadece...Çok şükür ceza kanunumuzda da TFF talimatnamesinde de suç değil bu
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
gecen mani soyledik superdi
iyi oluyor
bi baslikta toplaniyoruz boyle.
sike tesvik filan yok bizde ama sayesinde medyanin ve tff nin toplaniyoruz burda
Sabır + Sabır + Sabır = 8,9,10,... İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Madem ahali maç başlığına gitmiyor başlık fiilen buraya gelir...Cezası ne ise verin sayın yöneticiler
2-1 mağlubiyet iyi sonuç mu ?
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum