Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sikebahcenin maci hangi kanalda
    ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Ali'nin kaleciliği de güzeldir...BMNHALISAHAorganizasyon'un kadrolu kallecisi...1 ve 2. golde susar 3. golu yiyince defans oyuncularını kovalamasıyla meşhurdur....

Yorum

• Ali abi biz mağdur değiliz derken vallahi vuracak gibi oldu. Süleyman abi haklı bence dayanamayacak allahım sen yardım et
        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Ne diyor Ali arkadaşımız biraz özet geçebilseniz Malum işyerindeyiz tv izlememeiz imkansız
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            be dediğinide yazarmısınız
            a.tu: bakın biz 2006dada son maçta kaybettik,geçen senede
            dr.ali kaptan: evet geçen sene bizimle oynadınız
            a.tu: (kısa bir süre kalça şekli alır ve) evet 96da da sizle oynadık
            dr.ali kaptan: evet onlarıda yazdık buraya.

ula ula ula ula ula ula ula ula
            Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ali abi biz mağdur değiliz derken vallahi vuracak gibi oldu. Süleyman abi haklı bence dayanamayacak allahım sen yardım et
              hangi kanalı izliyorsunuz?
              федерации геев гей Фенербахче

Yorum

• Yarin icin herkes 3. dalga'ya hazir olsun. Bundan sonra büyük ihtimal hakemlere kayacak
                .

Yorum

• CNN'de haberler var yayın bittimi ?

Yorum

• CNN Türk'te
                    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• CNN ....haberden sonra devam edecek
                      Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yarin icin herkes 3. dalga'ya hazir olsun. Bundan sonra büyük ihtimal hakemlere kayacak
                        utanmadan lig vaktinde baslicak diyor TFF yarin söyle 7-8 hakem göz altina alininca bakalim kim düdügü calacak?!

Yorum

• Fenevin maci nerde
                          ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            CNN Türk'te
                            Haberler var.Ben baska yerimi izliyorum acaba
                            федерации геев гей Фенербахче

Yorum

• İlk olarak Hamza Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              utanmadan lig vaktinde baslicak diyor TFF yarin söyle 7-8 hakem göz altina alininca bakalim kim düdügü calacak?!

cem papila gibi bir o(rganik) çocuğu var, o yönetir nolcak...
                              Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak varsawa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Haberler var.Ben baska yerimi izliyorum acaba
                                birazdan devam edecek abi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X